Rock Werchter 2023 - Nieuws en geruchten

slyke

Geliefde act
9 jan 2018
1.554
821
Ik had hier ergens gelezen dat de frietjes buiten het terrein beter zouden zijn.
Waar gaan jullie dan precies?
 

No Code

Playlistbediener
10 jan 2017
34
34
Uitschieters mag je in de wetenschap niet weghalen. Het kan soms zijn dat je wel een keer een uitschieter naar boven hebt maar dat de rest van het verloop rond de mediaan is. De uitschieter valt dan minder op.

Dit jaar zijn het geen uitschieters meer op het gebied van de gemiddelde afwijking van de atlantische oceaan temperatuur. Maar het is continu een lijn die boven de rest zit.

Bekijk bijlage 5695
Je ziet hier dat het rode lijntje eigenlijk continu boven de rest is.

Dit ontstaat door El Niño maar ook door klimaatopwarming en andere uitstoot van boten op de oceaan. Een aanpassing aan motoren van veel grote boten heeft gezorgd voor andere moleculen die in de zee terecht komen hierdoor warmt de oceaan ook sneller op. Een beetje een gevaarlijke cocktail van verschillende factoren.

Je zou kunnen zeggen dat de oceaan nu echt veel en veel te warm is . Vooral bij Engeland. Hierdoor krijg je extremer weer bijvoorbeeld langere droogte.
Goede uitleg heb je elke keer. Dank daarvoor. Ben reuze benieuwd naar je voorspelling van komend weekend.
 

mj222

Gouden Tip
28 jun 2016
350
170
Classic monkeys concert gister. Elke keer met veel hoop er heen en elke keer hele goede, maar slome shows met toch anticlimax gevoel.
 

elo

Subheadliner
3 dec 2013
4.777
3.346
Als QOTSA even goed speelt als op Pinkpop is de keuze Rosalia / Qotsa ineens weer een hele moeilijke denk ik. Was echt van een belachelijk hoog niveau.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken