Down The Rabbit Hole 2024

Koen87

Playlistbediener
20 dec 2013
43
13
Was voorheen tegenover camping roze in de buurt van de EHBO. Zelf niet gezien, dus dat zou mijn eerste gok zijn
 

El Plopsma

Randprogramma
20 mrt 2017
134
200
Raye was prachrig. Genoten van Eefje. Best leuke achtergrondzangeressen (en danseressen) ook. 😲 En erna LCD Soundsystem als summum. 😍 DJ HEARTSTRING afrondend. Poe.

Topavond. Nu alle moed verzamelen en zo richting Islandman en (erna) Goldkimono.

Nog een vraagje, waar op het terrein staat het scherm waar Nederland - Turkije op wordt uitgezonden vanavond?
 

elo

Headliner
3 dec 2013
5.398
4.389
Moet zeggen dat de Festileaks filmpjes op social media mij al genoeg doen gruwelen. Standaard outfit dit jaar is zo'n Hawaii shirt met strakke lange jeans en zo'n vies snorretje? 😜
Jezus ja, dat filmpje tijdens Eefje de Visser is wel tekenend haha. Lijkt wel een koortsdroom met allemaal mensen die ergens op een berg in Bali staan te dansen onder het mom van een spirituele reis.
 

jaigalaar

Campingartiest
18 feb 2020
81
108
Goedemorgen! Tot nu toe weer een heerlijk festival.
Weet iemand of er sigaretten op het terrein verkocht worden? Zo ja, waar?
We staat een ongemarkeer kraampje vlak voor de ingang van het festival terrein.

Man, wat een topdag was om 11 uur op t terrein en ben er tot 5 uur s ochtends gebleven. Met LCD Soundsystem als absoluut toppunt.
 
  • Leuk
Waarderingen: lama

BeWario

Randprogramma
27 jun 2023
172
159
Het
LCD was 5 sterren goed. Maar ook de mensen achter me horen zeggen: 'toch gek, een headliner zonder hits'.

Publiek kon het wisselend waarderen. Hou me hart vast voor The National.
Het liep steeds en steeds leger bij LCD. We stonden al redelijk vooraan maar aan het einde stonden we met bizar veel ruimte om te dansen
 

Lion

Support act
7 mrt 2017
816
1.719
Oké, dus mijn eerste keer DTRH!

Het was soms wat druk, bijvoorbeeld bij de entree van het terrein. Maar ik had er over het algemeen niet zo’n last van. Ook qua rijen bij de wc’s en het eten heb ik telkens maximaal een minuutje moeten wachten. Dit viel me niet tegen. De drukte is op de camping irritant, maar op het festivalterrein is het goed te doen.

Het weer gisteren was beter dan voorspeld! Ik heb eigenlijk vrijwel niets van de regen gemerkt. Als het een beetje regende, viel dat samen met een band die in een overdekt podium speelde.

Nusantara Beat
Dit was een leuke binnenkomer. Ik heb een aantal hele goede momenten gezien, maar het klonk voor mij toch wat veel hetzelfde.

Bad Nerves
Deze show was wel tof, maar in een kleinere setting werkt dit veel beter. Op LOTD waren ze twee keer geniaal. Nu waren ze zo druk bezig tussen elk nummer het publiek op te zwepen, wat een beetje vermoeiend was. Uiteindelijk wel een leuke show en goed gedanst.

(The Gaslight Anthem)
The Gaslight Anthem gezien vanaf achterin het veld. Daar had je op zich nog best goed geluid. Het was volgens mij een goede show, maar het had niet mijn volledige aandacht.

Blondshell
We kwamen een minuut of tien van tevoren aan en konden nog helemaal vooraan staan, dus dat maar gedaan. Het was een goede show. Veel van de muziek klinkt wel een beetje hetzelfde, maar Olympus en Salad zijn van een hoger niveau. Halverwege viel het geluid van de zangeres stil en kort daarna ook de rest van de band, dus het was even ongemakkelijk en moesten ze vijf minuten van het podium.

(Nia Archives)
Hier heb ik het laatste stukje van gezien en daar best van genoten. Had hier achteraf wel meer van willen zien.

Raye
Hier kwam ik dus volledig niet in, terwijl ik het op plaat best aardig vind. Echt veel te veel gepraat van het publiek, maar Raye kon er ook wat van. Na dertig minuten had ik het idee drie nummers gehoord te hebben. Iets eerder weggegaan naar Yard Act.

Yard Act
Dit was de eerste keer dat ik ze zag en ze stelden niet teleur. Ik wou dat het bij Bad Nerves zo’n feestje was zoals hier. Ik heb denk ik alle hoeken van de tent gezien met die enorme pits de hele show door. Hier was het publiek dan weer 10/10 leuk. Helemaal kapot na deze show, maar het was echt goed.

Daarna was ik lang mijn vrienden kwijt omdat mijn Hollandsnieuwe het aardig doet, maar hun KPN voor geen meter. Uiteindelijk via sms bij een friettent afgesproken, maar dat bleken er twee verschillende te zijn.

Eefje de Visser
Door die zoektocht het begin gemist van Eefje en daarna linksvoor in het gras gaan zitten. Klonk wel echt heel goed, blij dat ik haar later dit jaar in Tivoli nog eens kan zien.

LCD Soundsystem
Toen de Porn Crumpets geskipt om heel ver vooraan te staan bij LCD. Ik stond precies in het midden met iets van drie mensen voor me, hierdoor dus echt fijn publiek om me heen. Echt een onvergetelijke show.

Blij dat de show gefocust was op die eerste drie albums. Eigenlijk te veel hoogtepunten om op te noemen. Maar als ik er een moet noemen, is dat het tijdens Dance Yrself Clean een klein beetje ging regenen.
 

Dante

Gouden Tip
2 jun 2023
335
469
Wat een eerste dag! Echt mooie dingen kunnen zien :)

Victor Ray - leuke show om mee te starten, kon goed zingen en leuk om toch even iets te zien bij de Bossa Nova

Nusantara Beat - klonk erg leuk, fijn ook dat de tent dicht was. Kwam goed over!

Sef - ik ben erg fan van z’n laatste album dus had veel zin in deze show en de show was erg goed. Lyricaal echt sterk, mooie thema's en met live band al een vroeg hoogtepuntje van de dag.

Nia Archives - wat een energie! We stonden eerst helemaal vooraan en de set begon meteen lekker met flinke beukers. Verder in de show ook meer ruimte voor haar eigen nummers, erg fijn. Die Heads Will Roll jungle remix en Baianá de absolute hoogtepunten.

Raye - na Nia Archives was dit even schakelen, het bpm ging ongeveer door de helft. De show kwam voor mij wat traag op gang, ook door gepraat om me heen en van Raye zelf. Wel echt een prachtige stem, tweede helft voelde meer aan als de festival show die ik verwachtte.

Eefje De Visser - Eefje!! Wat een prachtige show. Vanaf minuut één zat ik volledig in de show. Stonden ongeveer op rij 10, dus hadden perfect zicht. Echt een absolute tien voor mij.

LCD Soundsystem - op aanraden van velen hier gegaan. We hadden een prima plekje en vond de muziek erg tof. De kleine stukjes Computer Love en Daft Punk waren een mooie toevoeging. De show wist me goed te pakken met Dance Yrself Clean als absolute hoogtepunt. Wat een ontlading zeg! De laatste twee nummers niet meer gekeken, want we gingen door.

TLM Airlines - erg goede set met veel energie. Wel echt te druk, al werd het met vlagen beter.

DJ Heartstring - hier keek ik erg naar uit (net als mijn vrienden) en het was echt super strak. Erg goede set, veel energie en de drukte werd al veel beter.

Verder nog een johnny cake gehad, was erg lekker! Voor mij wel jammer dat er toch best harde muziek was bij het Idyllische meertje, deed voor mij afbreuk aan de naam.
 
  • Leuk
Waarderingen: piep

ZiggyStardust93

Campingartiest
21 feb 2023
54
65
Asking for a friend: iemand een idee wat de 'bergemoticon' 🏔️ in het programma morgen is?

Ik ben er overigens dit jaar zelf niet bij, maar lees met plezier jullie verslagen. Jaloers op iedereen die Yussef Dayes heeft gezien en Islandman staat genoteerd om te checken.
 

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.877
2.546
Asking for a friend: iemand een idee wat de 'bergemoticon' 🏔️ in het programma morgen is?

Ik ben er overigens dit jaar zelf niet bij, maar lees met plezier jullie verslagen. Jaloers op iedereen die Yussef Dayes heeft gezien en Islandman staat genoteerd om te checken.
IJsland van Sef & Abel

Edit: de aap was schijnbaar Jungle met een matige house set in de Bizarre
 

Joris

Sunset slot
7 feb 2016
3.278
2.255
Er staan al een redelijk wat mensen voor het voetbal scherm. Afbeelding toevoegen lukt helaas niet.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken