Graspop Metal Meeting 2023

Special Monkey

Geliefde act
13 apr 2021
1.490
1.757
Technisch gezien is CC inderdaad een rock band. Toch zal iedereen het normaal gesproken een metal band noemen, of meer specifiek een death metal band, omdat dat een veel betere beschrijving is.
Het hangt allemaal van de context af hoe specifiek je iets benoemt.
Tegen je vader zeg je wellicht dat CC een metal band is, tegen je GMM-maten noem je ze een death metal band, en tegen je oma van 95 zeg je misschien wel dat het een rock band is.

Als je thuis komt en je vindt een tijger in je woonkamer, wat voor dier zeg je dan als je de politie of wie dan ook belt?
A) een dier
B) een gewerveld dier
C) een zoogdier
D) een kat
E) een grote kat
F) een tijger
G) een Bengaalse tijger

Ik neem aan dat iedereen dan voor optie F zou kiezen, omdat dat de hulpdienst een goede inschatting kan geven van het risico.
Alle andere antwoorden zijn niet fout, maar geven of te weinig info, of teveel (overbodige) info.
Mocht je bij echter bij een tijgerverblijf in de dierentuin staan, dan is die toevoeging 'Bengaalse' van meer waarde.
 
  • Leuk
  • Haha
Waarderingen: MetalLimbo en Nightrage

Sdg

Playlistbediener
12 mrt 2023
25
78
hey iedereen,
efkes toch in die discussie ingaan. is een populairdere band die connecties tot metal heeft soms geen goede zet op een metal festival om nieuwe mensen in het genre te trekken/ het toegankelijker maken. Als ik denk aan mij zelf hoe ik in het genre te recht ben gekomen. Opvoed met de legacies door mijn vader :p. Maar dan zelf als puber op de radio generatie van jaren 00 dus jah link park, deftones,korn, SOAD, within temptation noem maar op wat er toen wel op de radio gedraaid werd. ik denk dat we dit nu kunnen vergelijken met Bring me to horizon, ellectric callboys,... . ik ging dan optredens doen waar zij speelden en zo ben ik dan beginnen luisteren naar deaht metal, punk, post metal door de live ervaring. Dit is toch onze sterkste stoef in onze muziek smaak. (meestal uitzonderingen bestaan) dat ze live altijd straf zijn. eerste keer death metal op cd dacht ik nop. Mijn eerste live optreden in sub genre death metal ik wil meer :D.

Alle het is mijn mening, ik hou van gras hoe hij is. ik vind het een gestoorde line up. dat ik me soms wel afvraag hoeft die laatste headliner er wel.
 

jasper79

Randprogramma
1 dec 2022
124
208
Maar goed, als we stellen dat metal een subgenre van rock is, dan kan je Cannibal Corpse een rock band noemen. Je zou het kunnen doortrekken en het een blues band kunnen noemen, omdat rock een subgenre van blues is. Die benadering bevalt mij eigenlijk wel, misschien krijg ik op deze manier meer mensen mee naar het volgende Cannibal Corpse concert, 'nee man, het is een blues band, komt goed'.
Ik ga ze over 3 weken zien. Ik zal op werk zeggen dat ik naar een blues concert ga en dan de volgende dag wat filmpjes laten zien van de bangende corpsgrinder🤘😂
 

Ties23

Randprogramma
7 nov 2022
111
212
Vandaag de nieuwe Rock Tribune op de mat zie ik; hopelijk met GMM poster + nieuwe namen ;)!?!
Ik had vandaag omdat t de donderdag wel gehoopt op iets van nieuws, misschien 16.00 uur nog. Wat poster betreft, ik gebruik nu gewoon die van @PreFXDesigns om aan vrienden te laten zien haha. Ziet er waarschijnlijk net zo professioneel uit als degene die ze zelf gaan maken.
 

ReasonsRemeain

Playlistbediener
18 okt 2022
21
42
Ik had vandaag omdat t de donderdag wel gehoopt op iets van nieuws, misschien 16.00 uur nog. Wat poster betreft, ik gebruik nu gewoon die van @PreFXDesigns om aan vrienden te laten zien haha. Ziet er waarschijnlijk net zo professioneel uit als degene die ze zelf gaan maken.
Ik heb ook mijn pijlen wel gericht op vandaag ja, erg benieuwd.
 

MetalLimbo

Sunset slot
22 nov 2017
2.704
2.869
Al mijn pijlen zijn ondertussen op...
Ik ben ondertussen in het stadium rustig afwachten gekomen
Same here.
Het is overduidelijk dat GMM rustig hun tijd nemen om alles geregeld te krijgen en de laatste info bekend te maken.
Het heeft dan ook geen enkele zin om iedere dag nerveus te speculeren of er eindelijk nieuws komt (wat nog steeds gewoon verkapte 'vandaag is de dag' berichten zijn 😉 ), daarmee maken we onszelf alleen maar gek en gefrustreerd.

Ook het speculeren over mogelijke kandidaten voor de laatste headlinerpositie is inmiddels groteske vormen aan het nemen, met de wildste namen die passeren.

GMM komt met nieuws en een poster als ze er klaar voor zijn, eerder niet (al is het pas in juni)..
 

won666

Dagopener
17 mei 2019
619
588
Even een vraag tussendoor, ik heb een ticket teveel voor Metallica in Hamburg op 26 en 28 mei. Zou hier iemand interesse hebben om dit ticket over te nemen? Betreft een zitplaats. Naast mij inderdaad.
 
Laatst bewerkt:

Headbangertje

Campingartiest
4 nov 2019
64
80
Even een vraag tussendoor, ik heb een ticket teveel voor Metallica in Hamburg op 26 en 28 mei. Zou hier iemand interesse hebben om dit ticket over te nemen? Betreft een zitplaats. Naast mij inderdaad.
Ik ga al 2 dagen in de galmbak, dat wordt mij teveel toch bedankt :D
 
  • Leuk
Waarderingen: won666

graspoeper

Playlistbediener
11 feb 2020
5
11
Hey, long-time lurker en Graspopganger sinds 2009 hier. Hoe langer het duurt, hoe groter ik de kans acht op Linkin Park & friends. Gezien de toename van posts over Linkin Park op sociale media vanuit de muziekindustrie deze 2 weken toegenomen lijkt, en zaterdag Meteora 20 wordt, acht ik de kans reëel dat die LP&F tour toch ècht eraan zit te komen. Ik zou het persoonlijk echt te gek vinden, en ik denk dat de vrijdag dan ook binnen een uur uitverkocht is.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken