Rock Werchter 2023

Tinus101

Randprogramma
21 nov 2022
131
68
Stiekem hopen dat ze nog iets tussen lg en rhcp zetten. Hoop ook dat iggy niet clasht met stromae want beide toch wel de 2 grote must sees voor mij op die donderdag
 
  • Leuk
Waarderingen: theblackmadness

festirock

Gouden Tip
1 dec 2015
339
171
Liam Gallagher is de Greta Van Fleet van dit jaar. Dat is mijn hot take. Een act die gewoon een trap of twee te hoog gepromoveerd staat en van spelen in een tent voor Pixies en Editors nu tot co-head op main gebombardeerd is voor god weet welke reden.

Na al het gezever van Kennieboy op Efests en alle speculaties...(Wordt het Billie??? Of Lizzo?), nee...dus gewoon een Gallagher in een parka.

Als ze nu vrijdag nog Robbie Williams aankondigen is het helemaal naar de zak aan de bovenkant van die affiche.
Liam Gallagher kan echt wel fijn worden. Nieuwe songs als Everything s Electric gecombineerd met wat oasis classics. Kan werken als sub
 

ThijsDB

Geliefde act
Sfeerbeheer
6 mrt 2016
1.452
1.324
Zo, weer 12 pagina's bijgelezen in dit topic...
In het kort: Werchter trekt het hier toch wel wat recht. Al genoeg geschreven over Liam als sub, maar gelukkig maakt The Barn die dag veel goed. Donderdag ook wel wat highlights en vooral zondag vind ik sterk, al dan niet ten gevolge van verschuivingen achter de schermen. Had Lil Nas X daar echt niet meer verwacht! Enkel zaterdag heb ik helemaal niets mee.
Persoonlijk heb ik al te veel van deze namen gezien om me te overtuigen (+al genoeg plannen komende zomer), maar die zondag maakt nog kans op een swapje.
 

mattman

Droomheadliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
10.904
4.856
Liever Xavier wat langer.
xavier nagging GIF by vrt
 

Everyknight

Sunset slot
13 jan 2014
2.633
685
Mijn clashfinder is gebaseerd op de programmatie van vorig jaar, die zal logischerwijs afwijken maar kan wel een indicatie zijn.
Bedankt!

Bij Klub C op donderdag staan de namen omgekeerd. Röyksopp is momenteel de grootste naam.

Ook bij The Slope op zondag staan de namen omgekeerd, Lovejoy is daar de grootste naam.
 

swissepfan

Playlistbediener
7 dec 2022
20
15
Mijn clashfinder is gebaseerd op de programmatie van vorig jaar, die zal logischerwijs afwijken maar kan wel een indicatie zijn.
Vorig jaar nochtans het festival bij Meute in de Klub afgesloten, net als in 2019 bij Underworld en in 2018 bij Fever Ray. Klub was op zondag steeds als laatste klaar, zo'n 45-30 minuten voor einde Main Stage.
 

JB.

Sunset slot
Sfeerbeheer
2 dec 2013
2.343
328
Was niet gelijk ondersteboven geblazen door de namen van vandaag. Maar hoe langer ik er naar kijk (of luister) hoe leuk het wel weer wordt. Paar artiesten die uit een bekende band zijn gekomen. Wellicht helpt dat ook als je er langer naar kijkt (of luistert). Dus ook weer wat om te ontdekken voor mij.
 

Tinus101

Randprogramma
21 nov 2022
131
68
Sorry, maar zoiets als de cd dummies komen toch helemaal niet uit de verf op zo’n mainstage op klaarlichte dag?
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken