Festileaks Draft XIV: Make Pinkpop Great Again

Tinus101

Support act
21 nov 2022
962
1.153
Hier ook een gaatje gevonden...

De afgelopen jaren hebben wij als organisatie veel kritiek en tips ontvangen van jullie als trouwe bezoeker. Hier zijn we flink mee aan de slag gegaan en zo hebben we een mooi affiche voor 2025 samen kunnen stellen. We gooien het roer helemaal om en dat begint bij een nieuwe naam. Het oude Pinkpop zal vanaf heden verder gaan als Ponkpip! Alle genres zullen hier samen komen. Van punk tot pop en van indie tot metal. Iedereen kan zijn draai hier wel vinden en een mooi programma samenstellen. Een van die kritieken was een alternatieve act tijdens de headliner. Als een van onze 3 fantastische headliners toch niet zo je ding is, kun je tijdens die headliner genieten van een compleet andere act in onze tent.

Ook hebben wij nog wat laatste namen voor jullie in petto! Met trots mogen wij bevestigen dat Ashnikko, Bluai, Cloudsurfers, Grandson, jxdn, Nessa Barret, en Sleaford Mods ons affiche mogen voltooien. Dat maakt dit tot het volledige affiche:

Bekijk bijlage 10574

Als dit affiche je innerlijke drang om te puzzelen niet aan zwengelt weten wij het ook niet meer. Plan nu je spoorboekje via onderstaande timetable te vinden via de volgende link: https://clashfinder.com/s/pinkpopgreateragain/

Zien we jou ook op Ponkpip 2025?!
Koop nu jouw kaartje voor Ponkpip 2025!!

Martijn bedankt voor het organiseren en de rest bedankt voor het meedoen! Wordt nog een lastige keuze welke kaarten ik ga kopen.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken