Festileaks Draft XIV: Make Pinkpop Great Again

Royke

Support act
Sfeerbeheer
2 jul 2018
942
1.500
Met Peter Beense exclusief op mijn festival ga ik er natuurlijk vanuit dat er een enorme ticketrun is geweest bij mij ;)
 

Martijn

Geliefde act
28 nov 2013
1.701
2.071
12. @Paddy (3 punten – 1 weekendticket)

De fans van het hardere gitaarwerk en op zijn tijd een popact (Helene Fischer!) waren bij Paddy aan het juiste adres. Hij heeft helaas geen presentatie weten te geven, waardoor zijn score blijft hangen op één verkocht weekendticket. Volgende keer beter!

11. @MadMandra27 (8 punten – 2 weekend / 2 dagtickets)

Wat als de line-up van Pinkpop een afspiegeling van het alfabet vormt? MadMandra27 is met deze uitdaging aan de slag gegaan, en dit heeft geleid tot een affiche met veel oude en nieuwe helden. Ik heb zelf een ticket voor zijn vrijdag gekocht omdat ik ook graag Jorja Smith en Bring Me The Horizon had geboekt, en daarnaast waren twee mensen in voor het gehele weekend.

10. @Koekdoos (10 punten – 3 weekend / 1 dagticket)

Het is dat er geen punten zijn te verdelen voor de beste poster, maar het kunstwerkje van @InsaniTiny ademt voor mij Pinkpop. Met zijn mix van (toegankelijkere) Graspopnamen en Radio2 core heeft hij drie weekendtickets weten te verkopen; het dagticket is voor de vrijdag met Muse.
 
Laatst bewerkt:

MadMandra27

Support act
23 aug 2022
1.196
1.425
Laat dit je niet weerhouden. @Koekdoos is ook stug door blijven gaan en die komt nu gewoon weg met Jan Smit 😉.

En serieus; ik vond de jouwe wel heel erg Pinkpop! Maar ik heb een eed afgelegd dat ik nooit meer naar Years and Years ga 😉.
Tijdens Y&Y kon je ook Rats On Rafts meepikken. Of een dagticketje kopen voor de vrijdag en/of zondag. Helaas niet aan te doen. Mocht je je nog bedenken, er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor Pinkpop by MadMandra27... :ROFLMAO:
 
  • Leuk
Waarderingen: Oasiss

Koekdoos

Headliner
22 okt 2018
6.741
9.117
@MadMandra27 gewoon lekker doorgaan met je eigen soort festival boeken en af en toe wat afwisselen met gewoon in de eerste rondes keihard snipen!

Tip voor de volgende keer; over het algemeen kan je van mij heel makkelijk een ticket fixen door gewoon 3 a 4 metalbands op elke dag te gooien… Deze editie was echt drama met vrijwel elk festival maar 1 must see per dag. Makkelijk te overtreffen!
 

Martijn

Geliefde act
28 nov 2013
1.701
2.071
9. @Brian (12 punten – 3 weekend / 3 dagtickets)

Bij Brian geen gekkigheid als Doe Maar voor Rammstein: de subheadliner is in lijn met de headliner, waardoor we Anderson Paak voor Kendrick Lamar zien en dus niet voor Elton John. Met Beyonce, Kendrick Lamar en Elton John drie kleppers bovenaan de affiche, maar alleen de eerste twee hebben dagtickets weten te verkopen.

8. @Oasiss (13 punten – 3 weekend / 4 dagtickets)

Op Pinkpop kan veel, zo niet alles, en dat laat ook de affiche van Oasiss zien. Iedere dag heeft een grote, maar niet hele grote headliner (Komt Lana op tijd? Komen de Foo Fighters überhaupt?) en ik zie zelfs twee telgen uit de Hazes-familie. Vooral de zaterdag met de Foo Fighters is goed in de smaak gevallen met drie verkochte tickets, en verder zijn er drie weekendtickets en één dagticket voor de vrijdag gekocht.

7. @Royke (15 punten – 5 weekend)

Bovenaan het rechterrijtje vinden we Roypop terug. De opzet van Roypop blijft dicht bij de huidige opzet van het huidige Pinkpop: bands als Green Day en Pearl Jam als headliner, en Volbeat nog steeds als sub 😉 ook heeft hij eindelijk Iron Maiden weten te verleiden om naar Landgraaf af te leiden. Van alle festivals met meer dan één stem is Roypop het enige festival dat enkel weekendtickets heeft verkocht, dus haal die vaste gast tickets maar van stal @Royke!
 
Laatst bewerkt:

Oasiss

Subheadliner
4 okt 2016
4.979
5.540
@Royke met gepaste schaamte en pijn in het hart moet ik bekennen toch geen dagticket voor Peter Beense gekocht te hebben..
 
Laatst bewerkt:
  • Verdrietig
Waarderingen: Royke

Timmetje

Droomheadliner
4 mrt 2015
13.654
7.629
Weekendticket Oasiss, dagticket Koekdoos. (die Gamerz korting kon ik niet laten liggen). Mijn laatste weekendticket zit nog in de race.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken