Graspop Metal Meeting 2023

Somekindofdylan

Gouden Tip
26 jun 2022
460
492
Hoi...de Mast een sportzaal benoemen is toch een beetje underrated voor deze zaal....Torhout heeft deze zaal speciaal gebouwd voor allerlei evenementen....StrikeTorhout gebruikt deze zaal voor concerten te geven omwille van de grotere capaciteit dan hun eigen club....Persistence tour en Stonesour,Papa Roach, in het verleden....Het is idd een rechthoekige betonconstructie van uitzicht die wel wat meer aankleding kan gebruiken....
Er stonden lijnen op de grond, voor mij is dat een sporthal dan 🤣🤪 Qua capaciteit in de regio voor metalshows mss wel de beste keuze. Qua geluid, inkleding, kunnen er wel verbetering zijn. Thohja het is wat het is. Het is ook maar een zaal, en ben ook niet naar Alestorm gegaan om qua geluid omver geblazen te worden.
 

Pauly Robin

Dagopener
18 jan 2016
665
554
Leuke namen, Zael & ardor, hippotraktor, disillusion, ...
jammer dat mijn vriendenkring niet de prog muziek luistert en dat het in Nederland is. Maar laat me zeker weten of disillusion beter was dan op graspop. Vooral het geluid. Kheb wel een stamcafé een paar honderd meter van mijn deur waar de ene keer acoustische muziek komt. De andere keer post rock mathrock. Dus als ik die wat beter leer kennen kan ik in de toekomst mss ook wat meer van die concerten doen in dat genre.
 
  • Leuk
Waarderingen: duck

Joslittel

Headliner
17 feb 2016
7.547
6.336
Over mini forummeeting gesproken, wie gaat er naar Prognosis?
Ik moet hem helaas overslaan maar zaterdag heeft echt een goed programma. Werk die dag in Baroeg en sluit die avond af in de zaal met Whispering Sons. Ook niet slecht!
 
  • Leuk
Waarderingen: duck

Morda

Nieuw lid
28 jan 2023
3
21
PS, even iets totaal anders; iemand goeie ervaringen met (online) lessen om gitaar te leren spelen? Heb mezelf een beginnersgitaar (elektrisch) gekocht. Deels omdat het een Les Paul-imitatie is, en dat gewoon vet staat in m'n living. Maar het zou jammer zijn om die enkel maar stof te doen vergaren. Tips zijn welkom!
"Justin guitar" misschien ook eens bekijken? Heeft heel wat gratis (en betalende) lessen op z'n site en youtube-kanaal. M'n vriend is er heel tevreden over.


Coole nickname 😅
Hehe. De eerste hardcore band die ik ooit live zag, als snotneus in een klein, plakkerig zaaltje met hooguit 30 man. Is nooit meer goed gekomen.
 
  • Geweldig
  • Leuk
Waarderingen: jonasvh en MarcoReusel

Dr. Hannibal

Subheadliner
24 nov 2013
4.558
3.656
Ik gooi deze uit het GnR topic er hier even in:
Ik voorzie hier een aankondiging ergens begin maart. Zal me verbazen als het eerder is. Als ze inderdaad nu nog bezig zijn.
Wat gaat dat voor Graspop betekenen? Tot nu toe was het vermoeden dat ze eerst GnR wilden lossen en daarna de rest, maar zo lang gaan ze toch niet wachten lijkt me. Dus komende maand de andere headliner en het laatste pakketje, en dan begin maart GnR als klap op de vuurpijl?
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken