Rock Werchter 2024

swissepfan

Support act
7 dec 2022
877
762
Naast ons tent in de MySpace vertelde ze dat ook. De bekerwaarborgen konden niet gebruikt worden voor eten, dikke zever! Tis tenslotte ook geld dus why not :/

Zou dat niet eerder een onoplettendheid van de vrijwilliger geweest zijn die op de verkeerde button drukte op hun kastje?
 

Joss

Gouden Tip
29 mrt 2023
496
712
We hadden een trage start op de zondag, dus begonnen met The Breeders. Stukje nostalgie en de wens om toch nog een keer Cannonball en Gigantic live gezien & gehoord te hebben. Was het zo slecht en ongeïnspireerd? Nee, dat niet. Maar ook niet een onvergetelijk optreden. Ik had de hele tijd het idee dat de zusjes het leuk vinden om te doen en eigenlijk ook niet weten wat ze anders zouden moeten doen.

Na een snelle hap naar voren gesneld voor mijn rockmoment van het weekend. IDLES. Ik stond niet zo ver vooraan als @swissepfan, maar ook iets verder van achteren waren de nodige mosh pits. Ook zonder daarin te duiken was het volop genieten van de volstrekt onorthodoxe draai die de mannen geven aan het genre en de compromisloze energie die ze erin stoppen. Echt zo'n optreden dat je er zelf ook met meer energie uitkomt dan bij de start.

Je zou zeggen dat Loyle Carner het andere uiterste is, maar eigenlijk had zijn optreden hetzelfde effect: na afloop was ik helemaal vol van energie door zijn muzikaliteit en welsprekendheid (zowel in zijn raps als zijn bindteksten). Mooi hoe hij onder de indruk was van de geestdrift van het massaal toegestroomde publiek. Toffe band ook (wat een meerwaarde in vergelijking met alleen een tape). Op de terugweg vandaag luisterde ik in de auto naar wat nummers en dan valt op hoeveel meer vuur er in het optreden zat in vergelijking met de wat meer laid back studio-opnames.

Tijdens het eten wat meegekregen van Michael Kiwanuka. Fijn om naar te luisteren, dat is inderdaad een duidelijke plus van de nieuwe open Barn en Klub C. Niet ideaal als je helemaal in een concert wilt worden meegezogen, maar een prima alternatief bij artiesten waar je niet per se voorin wilt staan.

Mijn dochter wilde graag naar Zara Larsson en papa vindt haar natuurlijk ook wel leuk. Veel hits, een prima show en een wildenthousiast publiek, waarbij ik moet erkennen dat er nog harder werd meegezongen dan eerder op donderdag bij Johnny Marr. Maar ja, tienerkeeltjes ten opzichte van een zaal met vooral vijftigers, dat is geen partij.

Daarna werd het een beetje een clashwalk tussen Jungle en Foo Fighters. We wilden beiden zien, dus eerst bij Jungle gekeken, daarna de start van Foo Fighters meegemaakt, vervolgens het einde van Jungle gekeken en afgesloten bij de Foo's. Duidelijk dat we iets liever hadden gehad dat ze niet gelijktijdig hadden gespeeld. Jungle zag er geweldig uit en klonk fantastisch, ook buiten de Barn. Te weinig van gezien om in mijn top 10 te belanden, maar zeker een act om een keertje in een concertzaal te zien. Van de Foo Fighters hebben we wat meer gezien. Naar mijn smaak werden veel nummers toch wat te lang opgerekt. We waren dus een tijdje bij Jungle en teruggekomen zag ik op Setlist.fm dat we niet heel veel gemist hadden. Verder wel genoten, want ze hebben natuurlijk een flinke lijst met topnummers.

De hele afdronk van RW24 is dat het een jaar met prachtige hoogtepunten is geweest, wat mij betreft vooral op de donderdag. Op die dag heb ik niets van Mainstage gezien, maar daar stond een programma waar ik me ook gerust de hele dag had kunnen vermaken. Veel keuzes maken dus en accepteren dat je optredens mist die (gezien de geluiden op dit forum) best wel legendarisch waren. Organisatie was weer top, met een extra pluim voor de pendeldiensten waar we weer gebruik van hebben gemaakt. Zelfs bij de grote uitstroom op zaterdag en zondag waren de wachttijden (naar Aarschot) relatief kort.

Op naar RW25!
 

redle

Randprogramma
15 apr 2019
196
189
Voor het weekend onderstaand lijstje gemaakt:

1Sum 41
2Michael kiwanuka
3Nothing but Thieves
4Snow patrol
5Eefje de Visser
6Dropkick
7Simple plan
8Deus
9Dua lipa
10Foo Fighters

Nu we bovenstaand hebben gezien (helaas geen snow patrol gezien en maar een halfje deus) heb ik onderstaand lijstje:

1Dua Lipa
2Simple Plan (hoe dan)
3Parkway Drive
4Michael Kiwanuka
5Eefje de Visser
6The Blaze
7Frank Carter
8Sum 41
9dEUS
10Nothing but Thieves

Toch wel erg veel mooie optredens gezien, en vooral the Barn was zoals vaker door anderen gezegd zeer magisch. De sfeer icm het mega geluid voegt heel veel toe.
 

theblackmadness

Subheadliner
9 sep 2019
4.065
5.421
Nope is mij ook overkomen wilde van de laatste munten pizza halen maar kon om dezelfde reden niet
Naar Testaankoop gestuurd! Vind het echt gewoon degoutant om dat systeem op die manier uit te buiten.
Stel je drinkt even door en pakt meteen 6 pinten, je doet ze later binnen en wilt met die 1,5 coins (die dus gwn terugbetaalbaar waren of te gebruiken voor eten als je die pinten 1 per 1 was gaan halen) nog een boulet of frikandel eten en opeens gaat dat niet meer, omdat die coins opeens enkel nog voor drank zijn te gebruiken.
 
  • Leuk
Waarderingen: saurus

Islaaa

Gouden Tip
20 jan 2015
300
200
Naar Testaankoop gestuurd! Vind het echt gewoon degoutant om dat systeem op die manier uit te buiten.
Stel je drinkt even door en pakt meteen 6 pinten, je doet ze later binnen en wilt met die 1,5 coins (die dus gwn terugbetaalbaar waren of te gebruiken voor eten als je die pinten 1 per 1 was gaan halen) nog een boulet of frikandel eten en opeens gaat dat niet meer, omdat die coins opeens enkel nog voor drank zijn te gebruiken.
Hier hebben wij totaal geen last van gehad? Konden gewoon alles bestellen..
Vreemd
 

fillou

Playlistbediener
7 jun 2023
12
17
Heel fijn weekend achter de rug. Donderdag misschien wat te lang in de twee apero-bars blijven plakken, maar goeie optredens gezien en pas vrijdag in de vooravond wat moeten voor boeten door noodzakelijkerwijs toch even extra tijd voor een dutje in te lassen.
Toppers: PJ Harvey, Psychedelic Porn Crumpets, Snow Patrol (buiten moeten volgen door dat bovengenoemde dutje), Brutus en Idles.

Volgend jaar opnieuw? Zéker.
 
  • Leuk
Waarderingen: johanra

parelconfituur

Geliefde act
7 dec 2019
1.300
2.028
Nou, het grote papa/dochter bonding uitje genaamd Rock Werchter 2024 zit er weer op. Vooral opvallend hoe veel we dit jaar gezien hebben en hoe veel ik ook echt goed vond. Toch moeten er uitschieters zijn, dus bij deze:

Top 3
1: Janelle Monáe (perfecte show haast van een icoon, diva, rastalent)
2: Michael Kiwanuka ( de Barn werd een warm badje)
3: Marc Rebillet ( maakte de hype waar met een feestje. Dochter die nu heel de tijd 'Let me in' zingt is wel ackward
Feit dat dEUS, Last Dinner Party, Clockworks en Dua erg hard flirten met de top 3 zegt veel over deze editie.

Flop 3:
1 : Greta Van Fleet: Kijk, ik heb het geprobeerd, mss lag het aan mij en niet hen, dus ik wou ze een kans geven. Maar na een uur na de tong van Kiszka op het grote scherm kijken, de lange solo's en kostuumwissels ben ik echt klaar met deze slechte jaren 70 parodie.

2: Avril Lavigne

Het publiek had er meer zin in dan de Canadese, die verborgen onder 10 lagen make up niet kon verbergen dat ze er met totale desinteresse stond. Haar ex had de avond ervoor getoond dat je wel gracieus kan cashen op nostalgie, Lavigne deed het zielloos en afgeraffeld. Haar muziek was een jaar of twintig geleden vederlicht en aanstekelijk, nu klonken nummers als "what the hell" vooral cynisch.

3: Dat ik geen derde act kan bedenken toont dat ons parcours goed in elkaar zat, en dat er erg veel kwaliteit te rapen viel. Doe dus maar de mensen die effectief stomdronken of zwaar trippend over de weide aan het strompelen waren. Ik snap dat een biertje of 4, 6 of meer er bij hoort, maar als je al om 16 u in de namiddag volledig van de wereld bent en tegen andere mensen aan gaat botsen...dan ben je echt kansloos bezig.

Edit: Nou was ik bijna Tom Odell vergeten. Dat geeft aan wat voor indruk de man gemaakt heeft. Nou is dat ongetwijfeld een brave mens, maar hij tekende met stip voor het saaiste uur op Werchter, en daar tel ik in de wachtrij staan voor de ballenbak van de dieven van LiveNation ook bij. Dik 50 minuten de treurwilg uithangen op het hoofdpodium en het publiek laten sluimeren, om met "Another Love" even een defribilator in te zetten en de weide uit haar coma te verlossen.
 
Laatst bewerkt:

fiesta

Gouden Tip
20 jun 2018
464
526
Dé reden voor mij om de Hive links te laten liggen. Was in 2017 en 2018 ook al zo (mijn laatste keren). Ik word ook wat ouder en dan ben ik wel klaar met die kleuterschool tot diep in de nacht. Opa spreekt… ;)
Onze laatste keer was ook een paar jaar geleden toen we terugkwamen en onze stoelen en eten uit de tent waren gejat. Mis de camping gezelligheid wel, maar uiteindelijk kom ik wel voor de muziek en heb ik als bejaarde wel wat slaap nodig.
 

Chiel

Support act
18 jul 2014
1.100
578
Mijn top 10 van deze editie:

1. Snow Patrol - een onverwacht feestje. Je merkte dat de band totaal verrast was door zoveel enthousiasme.
2. Roisin Murphy - in tegenstelling tot wat velen schreven, ging ik vooraan totaal mee met de gekte van mevrouw Murphy.
3. PJ Harvey - blijft altijd een gegarandeerde hoge kwaliteit geven. Moet wel je ding zijn en dat is het voor mij.
4. dEUS - wat een feest der herkenning. Suds & soda ook weer gehoord. De eerste keer live was pinkpop 1995.
5. Michael Kiwanuka - Vooral op het eind erg mooi.
6. Idles - Blijft een mooi feestje met in de meeste nummers rustige opbouw naar chaos.
7. Benjamin Clementine - Jammer dat er zo weinig publiek was, maar wat een artiest en leuke interactie met het publiek.
8. The Last Dinner Party - Zangeres doet deels denken aan een jonge Kate Bush. Erg goed muzikaal gezien.
9. Lenny Kravitz - Was niet als headliner gezien, maar maakte het wel waar. Ook visueel mooi.
10. Jalen NGonda - Pas 1 dag voor werchter leren kennen. Wat een mooie start van werchter 2024. Wat een zang!

Moet zeggen dat ik steeds minder voor de grote headliners kom. Foo Fighters konden me weinig boeien. Vond dat Dave toch weer aardig schreeuwde, terwijl dat hij gewoon een mooie stem heeft. Visueel gezien vond ik het bij Lenny Kravitz spectaculairder.

De open Barn vind ik voor degene die te laat komen een uitkomst, ik vind echter de geluidshinder tussen hoofdpodium en Barn ergerlijk. Een rustig nummer van Michael Kiwanuka wordt overstemd door Royal Blood. Bij de Foo Fighters dreunde Jungle soms erg door.

Moet zeggen dat ik normaal niet van de nieuwe dingen ben, maar het cashless systeem werkte perfect. Helaas geen bonnen kunnen zoeken zoals vorige jaren, maar nu wat meer oog voor mijn omgeving gehad.

Camping A1 was weer perfect. Op een andere parkeerplaats geparkeerd, maar dat was maar een klein stukje verder. Verder deze keer elke dag schone dixies gehad op de camping. Vandaag moet ik zeggen dat het telkens weer de Nederlanders waren (ben ik zelf ook) die langs de weg parkeren omdat ze dan 200 meter minder hoeven te lopen om spullen naar de auto te brengen. Niet gek dat we soms als arrogant worden gezien omdat wij denken zulke dingen wel te mogen. Het verkeer liep daardoor wat vast.

Moet zeggen dat zowel de camping A1 als het festivalterrein er perfect bij lagen. Complimenten voor alle energie die de organisaties daar ingestoken heeft.

Op naar Werchter 2025!
 

Pommer

Gouden Tip
21 sep 2023
279
338
Fantastisch weekend gehad weer, bijna alleen maar goede optredens gezien en qua belevenis is RW toch wel next level. Ook die feestjes na afloop nog in de tent op The Hive, dat zijn festivals op zich.

Hoogtepunten:
1. Foo Fighters (fenomenaal, zo sluit je een festival af)
2. Sum 41 (optimaal genoten en alles eruit gehaald deze laatste keer, tot aan crowdsurfen aan toe😅)
3. Frank Carter & The Rattlesnakes (de grootste entertainer die ik dit weekend heb gezien, held)
4. Scowl (gekkenhuis)
5. Royal Blood (positieve verrassing)
6. IDLES (idem)
7. Tom Morello (idem)
8. Skindred (was gewoon een mooi feestje)
9. Dua Lipa (hoe dan)
10. Parkway Drive (thuis niet mijn ding, maar live wel heel vet)
(11). Nederland - Turkije😎
 
Laatst bewerkt:

grimbo76

Campingartiest
13 dec 2019
62
97
Nou, het grote papa/dochter bonding uitje genaamd Rock Werchter 2024 zit er weer op. Vooral opvallend hoe veel we dit jaar gezien hebben en hoe veel ik ook echt goed vond. Toch moeten er uitschieters zijn, dus bij deze:

Top 3
1: Janelle Monáe (perfecte show haast van een icoon, diva, rastalent)
2: Michael Kiwanuka ( de Barn werd een warm badje)
3: Marc Rebillet ( maakte de hype waar met een feestje. Dochter die nu heel de tijd 'Let me in' zingt is wel ackward
Feit dat dEUS, Last Dinner Party, Clockworks en Dua erg hard flirten met de top 3 zegt veel over deze editie.

Flop 3:
1 : Greta Van Fleet: Kijk, ik heb het geprobeerd, mss lag het aan mij en niet hen, dus ik wou ze een kans geven. Maar na een uur na de tong van Kiszka op het grote scherm kijken, de lange solo's en kostuumwissels ben ik echt klaar met deze slechte jaren 70 parodie.

2: Avril Lavigne

Het publiek had er meer zin in dan de Canadese, die verborgen onder 10 lagen make up niet kon verbergen dat ze er met totale desinteresse stond. Haar ex had de avond ervoor getoond dat je wel gracieus kan cashen op nostalgie, Lavigne deed het zielloos en afgeraffeld. Haar muziek was een jaar of twintig geleden vederlicht en aanstekelijk, nu klonken nummers als "what the hell" vooral cynisch.

3: Dat ik geen derde act kan bedenken toont dat ons parcours goed in elkaar zat, en dat er erg veel kwaliteit te rapen viel. Doe dus maar de mensen die effectief stomdronken of zwaar trippend over de weide aan het strompelen waren. Ik snap dat een biertje of 4, 6 of meer er bij hoort, maar als je al om 16 u in de namiddag volledig van de wereld bent en tegen andere mensen aan gaat botsen...dan ben je echt kansloos bezig.

Edit: Nou was ik bijna Tom Odell vergeten. Dat geeft aan wat voor indruk de man gemaakt heeft. Nou is dat ongetwijfeld een brave mens, maar hij tekende met stip voor het saaiste uur op Werchter, en daar tel ik in de wachtrij staan voor de ballenbak van de dieven van LiveNation ook bij. Dik 50 minuten de treurwilg uithangen op het hoofdpodium en het publiek laten sluimeren, om met "Another Love" even een defribilator in te zetten en de weide uit haar coma te verlossen.
Nog even een flop nummer 4 er achteraan, waarschijnlijk ingegeven door flop3 die inderdaad zeer herkenbaar was. What the fuck is dat met het in de fik steken van plastic na afloop? Go Green?
 

Rockbeer

Sunset slot
6 okt 2016
2.766
3.518
Nog even een flop nummer 4 er achteraan, waarschijnlijk ingegeven door flop3 die inderdaad zeer herkenbaar was. What the fuck is dat met het in de fik steken van plastic na afloop? Go Green?
Dit doen ze echt al honderd jaar op Rock Werchter, na elke festivaldag. Die jongeren moeten nodig worden opgevoed.
 

Bert

Support act
14 nov 2014
939
932
Het was een mooie editie.
31 bands (gedeeltelijk gezien) Top 10 staat in het zelfde onderwerp.

Wat viel me mee:
  • De rijen bij binnenkomst. Elke dag geen probleem
  • Het inleveren van de cups. Was op voorhand erg sceptisch
  • De rijen bij het eten en drinken.
  • Het weer, hoewel de avond fris was, weinig regen
  • de afval op de wei. Zal het inleveren van de cups dus ook bijdragen aan het weggooien aan etensbakken etc in de daarvoor bestemde bakken?
Ergenispunten:

  • Rugzakken
  • Roken in de tent
  • Het vlak voor een concert je helemaal naar voren wurmen

En oja zullen we de term Dutch disease hernoemen naar Dutch/Flemish disease.
 
Laatst bewerkt:

1979

Playlistbediener
25 jan 2023
46
64
Fantastisch weekend gehad weer, bijna alleen maar goede optredens gezien en qua belevenis is RW toch wel next level. Ook die feestjes na afloop nog in de tent op The Hive, dat zijn festivals op zich.

Hoogtepunten:
1. Foo Fighters (fenomenaal, zo sluit je een festival af)
2. Sum 41 (optimaal genoten en alles eruit gehaald deze laatste keer, tot aan crowdsurfen aan toe😅)
3. Frank Carter & The Rattlesnakes (de grootste entertainer die ik dit weekend heb gezien, held)
4. Scowl (gekkenhuis)
5. Royal Blood (positieve verrassing)
6. IDLES (idem)
7. Tom Morello (idem)
8. Skindred (was gewoon een mooi feestje)
9. Dua Lipa (hoe dan)
10. Parkway Drive (thuis niet mijn ding, maar live wel heel vet)
(11). Nederland - Turkije😎
schitterende top 10.
9 keer harde gitaren met daar Dua Lipa bij (y)

klink bizar, maar snap het wel. Mijn muziek is het (ook) niet, maar wat een show vol hits.
 

warriorandweirdo

Geliefde act
8 nov 2017
1.867
2.663
Een volledig verslag gaat het niet worden, maar wel wat toelichting bij mijn top 10.

1. Benjamin Clementine: Één van mijn grootste muzikale helden. Jammer van het kleine publiek, maar zorgde er wel voor dat enkel liefhebbers in de tent stonden. Betrok het publiek op magistrale wijze bij zijn show ("sending my deelneming to angst") en elke noot die hij zong en speelde was er voor mij vol op. Magisch concert waar ik heel blij van ben dat ik erbij mocht zijn.
2. PJ Harvey: Heerlijk innemende show. Eens PJ je had, liet ze je niet meer los. Gezien op Pukkelpop in 2017. Maar dit beroerde me nog meer.
3. dEUS: Magistrale thuisshow voor deze legendarische groep. Denk niet dat je ze in een betere setting kan zien als in de Barn.
4. Zara Larsson: Één van de betere popshows die ik al gezien heb. Ook zeer fijn publiek rond mij (zowaar de meesten zonder gsm), die alles meezongen.
Hits zijn natuurlijk de beste momenten, maar bij welke popartiest is dit niet.
5. Slowdive: Uurtje heerlijk wegdromen.
6. Sampha: Veel nummers die voor mij nog beter uit de verf kwamen als op plaat. Ook heerlijke band rond hem.
7. Kneecap: Zotte gasten dit Iers trio. Had er vooraf al hoge verwachtingen van, maar overstegen die gewoon. Staken de Klub C vroeg op de dag al volledig in hun zak met een overtuigende en activistische show. Als ze hier eens een zaalshow spelen, ben ik zeker van de partij.
8. Marc Rebillet: Veel maffer dan deze kerel ga je ze niet snel vinden. Op zich is de muziek die hij maakt niet speciaal, maar is een absolute meester in improvisatie en het lezen van een zaal.
9. Loyle Carner: What's not to like? Zalige muziek, maar vooral een crème van een gast. Loyle gun je gewoon alles. Het meest oprechte concert van Rock Werchter 2024.
10. The Last Dinner Party: maakten de hype waar! Kan wel eens heel groot gaan worden op deze manier.
11. Archive
12. Parcels
13. Froukje
14. Black Pumas
15. Sprints
16. Jessie Ware
17. The Clockworks
18. J. Bernardt
19. Against The Current
20. Janelle Monae
21. The Gaslight Anthem
22. Avril Lavigne
23. Frank Carter & The Rattlesnakes
24. The Streets
25. Alice Merton
26. Bombay Bicycle Club
27. Sleaford Mods
28. Lawrence
29. Tom Odell

Andere vaststellingen:

- Grote fan van de nieuwe Barn en Klub C. Zorgden voor een heel relaxt weekend, ondanks dat het zaterdag en zondag echt heel druk was.
- Zelf geen problemen ondervonden van het cashless systeem. Nergens moeten aanschuiven. Of het echt klimaatvriendelijker is, valt te betwijfelen.
- Weer geen headliners gezien. (Op 5 nummers van de Foo Fighters na.)
- Op vlak van muziek, vrijwilligers, zelfkritisch zijn, afstand, etc. komt er voor mij nog steeds geen enkel festival in de buurt van Werchter. Dus tot volgend jaar!
 
Laatst bewerkt:

johanra

Gouden Tip
13 sep 2021
281
773
Ook nog maar even deze editie samenvatten.

Op woensdag avond zonder files de parking van The Hive opgereden die er eigenlijk best goed bij lag.
Daarna vlot ingechecked op The Hive Resort waar het dit jaar leek alsof je aan het strand was met al het zand dat daar gestrooid was.
Het plan was om daarna nog eens af te zakken naar de feesttent op The Hive maar uiteindelijk gewoon blijven hangen in de bar waar de Karmeliet uit het vat en in glas geschonken werd. Uiteindelijk werd dit de eindbestemming na elke festivaldag want hier was ook altijd wel een toffe afterparty.

Vanaf donderdag dan waarvoor we eigenlijk echt afzakken naar Werchter en dat is de optredens. Vooraf vond ik de programmatie minder dan in 2023 maar achteraf bekeken heb ik dit jaar meer optredens uitgekeken dan vorig jaar dus die inschatting was niet juist

Veel gezien in de tenten en op de Slope met een occasionele uitstap naar de Main, uiteindelijk 32 optredens volledig gezien en dit is mijn lijstje
  1. Snow Patrol (vrijdag/Barn)
  2. Deus (vrijdag/Barn)
  3. Michael Kiwanuka (zondag/Barn)
  4. Tom Morello (vrijdag/Barn)
  5. High Vis (zondag/Slope)
  6. Johnny Marr (donderdag/KlubC)
  7. IDLES (zondag/Main)
  8. Slowdive (donderdag/KlubC)
  9. Jane's Addiction (donderdag/Barn)
  10. Brutus (zondag/Main)
  11. PJ Harvey (donderdag/Barn)
  12. Scowl (zondag/Slope)
  13. Kingfishr (donderdag/Slope)
  14. Kneecap (vrijdag/KlubC)
  15. Roisin Murphy (zaterdag/Barn)
  16. Bob Vylan (zaterdag/Slope)
  17. Psychedelic Porn Crumpets (zaterdag/Slope)
  18. The Southern River Band (zaterdag/Slope)
  19. Gary Clark Jr. (vrijdag/Barn)
  20. The Last Dinner Party (zaterdag/Barn)
  21. Sleaford Mods (vrijdag/Barn)
  22. Foo Fighters (zondag/Main)
  23. Pretenders (zondag/Main)
  24. Lenny Kravitz (donderdag/Main)
  25. The Cat Empire (donderdag)
  26. Dua Lipa (zaterdag/Main)
  27. Yard Act (vrijdag KlubC)
  28. MEUTE (donderdag/Barn)
  29. J. Bernardt (zaterdag/Barn)
  30. Palaye Royale (zaterdag/Main)
  31. Loverman (vrijdag/Barn)
  32. HotWax (zondag/Slope)

Grootste ontdekkingen: High Vis , Scowl , Kingfishr & The Southern River Band

Modder: zowel op de camping als het festivalterrein geen noemenswaardige problemen gehad. Op de camping was men zelfs tot donderdagmorgen nog bezig om kleinere modderproblemen op te lossen met extra zand. Organisatie heeft hier dus toch wel knap werk geleverd
Geluid: was dit jaar op alle stages eigenlijk buitengewoon goed.

Programmatie: op de main vind ik niet zo snel wat ik zoek maar zolang dat wordt gecompenseerd op de andere stages is dat ok voor mij
Barn: enige nadeel van de open tent is dat je soms zelfs tot helemaal vooraan in de barn sound bleed van de main krijgt.
KlubC: nieuwe tent is een serieuze verbetering, is gewoon een kleinere versie van de Barn nu
Slope: waarom die barriere in het midden staat is mij eigenlijk een raadsel.
Eten: Het blijft duur maar dit jaar had ik niets te klagen over de kwaliteit. Sowieso heb ik elke dag bij de smaakfabriek de "dagschotel" genomen en die was altijd meer dan ok
Herbruikbare bekers: toch wel een omslachtige implementatie met die inruilpunten. Het systeem zoals op graspop werkt eigenlijk perfect met minder inzet van mensen.
Hive Resort: Dit jaar stonden er toch wel een stuk meer tenten dan vorig jaar en was het dus ook wel drukker, maar ondanks dat blijft het nog altijd een zeer rustige omgeving om te overnachten.
 

Pommer

Gouden Tip
21 sep 2023
279
338
schitterende top 10.
9 keer harde gitaren met daar Dua Lipa bij (y)

klink bizar, maar snap het wel. Mijn muziek is het (ook) niet, maar wat een show vol hits.
Precies! Ik zal waarschijnlijk alsnog nooit een nummer van haar op zetten, maar het was wel een mooie en leuke show om eens mee te maken.
 
  • Leuk
Waarderingen: johanra en 1979

Gebruikers die dit onderwerp bekijken