Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

MadMandra27

Randprogramma
23 aug 2022
121
160
Even weer aan de tekentafel gemogen door het pijnlijke verlies van Avril, maar ander vrouwelijk geweld komt gelukkig wel aan bod op de MadMandra Meeting. De volgende artieste zal de zaterdag mogen afsluiten en alsjeblieft mensen, laat jullie boeket bloemen thuis. Deze dame brengt ze immers zelf mee, net als haar rauwe stem die alle genres aankan. Dames en heren, Miley Cyrus.


Next: @Koekdoos, @Yannick
PS: Nog niet geweest hé toch? Kan het bijna niet geloven... 😅
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
9.367
4.082
DTRHZaterdagSpinvisLisaBoels002.jpg


Spinvis (NL).

@Lion
 

Lion

Gouden Tip
7 mrt 2017
432
695
06-ichiko.jpg

Ichiko Aoba komt naar From The Lions Mouth!

De Japanse zangeres treedt volgende maand op bij Motel Mozaïque, maar gelukkig hebben we haar ook kunnen boeken. De muziek van de songwriter combineert op subtiele wijze Japanse teksten met vaak een klassieke gitaar en haar zachte stem. Adembenemend mooi, komt dat horen en zien.


Next Up:
@HollandiaFCB@Paddy
 

teunajax

Support act
18 jul 2018
1.051
1.121
Bekijk bijlage 3915

Ichiko Aoba komt naar From The Lions Mouth!

De Japanse zangeres treedt volgende maand op bij Motel Mozaïque, maar gelukkig hebben we haar ook kunnen boeken. De muziek van de songwriter combineert op subtiele wijze Japanse teksten met vaak een klassieke gitaar en haar zachte stem. Adembenemend mooi, komt dat horen en zien.Next Up:
@HollandiaFCB@Paddy
Dat was mijn tweede Japanse naam, maar ik vond dat ik eerst wat andere landen mee moest pakken. Vorige keer werd ze ook al weggekaapt
 
  • Leuk
Waarderingen: Lion

theblackmadness

Sunset slot
9 sep 2019
2.370
2.270
Een van de betere optredens van voorbije jaar voor mij en dit zal vervolg krijgen op Rock Blomberghen. Een fantastische plaat waarin de draak wordt gestoken met onder andere anti-vaxxers en natuurlijk ook hits als Shrimp Shack, Worms en Sports. Ik kijk al uit om deze prachtige ontblote buik op ons podium te mogen aanschouwen. Cowboyhoeden op en gaan!
Uit Zweden: Viagra Boys!
Rage Against The Machine (6).jpg

@mattman @WesleyNoH
 

WesleyNoH

Support act
Sfeerbeheer
28 nov 2015
798
1.350
Park Green Manu Chao.jpg

Manu Chao is terug! Een decennium na de laatste plaat 'La Radiolina' lost de Franse zanger - van Spaanse origine - nieuwe nummers. En die nieuwe nummers plus zijn oude hits zullen te horen zijn bij Park Green. Want Manu Chao zal afzakken naar Antwerpen in september. Het moet één van de acts worden die een totaal ander publiek kan aanspreken als de headliners die al bekend gemaakt werden. Welke spot Manu zal krijgen is nog niet helemaal zeker, maar ook daar zal binnenkort meer nieuws over bekend zijn.

@werchter12 x2
ikzelf
@mattman
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken