Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

WesleyNoH

Support act
28 nov 2015
820
1.429
Park Green Oscar.jpg

In Antwerpen, op Belgische bodem, een festival organiseren kan niet zonder grote Belgische namen. Park Green heeft daarom Oscar and the Wolf toegevoegd aan de affiche. Zij moeten als sub voor één van de grote namen uit het buitenland de wei in vuur en vlam zetten. Dat Max Colombie dat kan bewees hij al meermaals op verschillende festivals en dat zal deze keer niet anders zijn.

@mattman
@theblackmadness
 

HollandiaFCB

Geliefde act
24 jan 2016
1.937
2.422
Blij verrast dat we deze band nog kunnen boeken. Vorig jaar op BKS het grootste deel nog van meegekregen, maar ivm artrose in de knie een hele dag met een kruk moeten lopen en dat hakt er op een gegeven moment toch in.
Een fantastisch album een jaar geleden en live is het nog fantastischer.
Het magische Beach House zal een tent afsluiten!

 

Lion

Gouden Tip
7 mrt 2017
484
811
07-kingkrule.jpg

From The Lions Mouth kondigt zijn eerste Brit aan! Veel Britser dan deze man kun je ze ook bijna niet vinden...

Archy Marshall, beter bekend onder zijn alias King Krule, komt voor het eerst naar een Nederlands festival. Hij zal het gehele festivalterrein omver proberen te brullen met nummers van onder meer The Ooz en zijn meest recente album uit 2020 Man Alive.


Next Up:
@Yannick@Koekdoos

🇮🇪 My Bloody Valentine — 🇺🇸 Tom Waits — 🇰🇷 Mid-Air Thief — 🇧🇷 Jorge Ben Jor — 🇨🇦 Alvvays — 🇯🇵 Ichiko Aoba — 🇬🇧 King Krule
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
9.595
4.367
Een icoon.

dsc_1075xxahvr.jpg


Grace Jones (JM).

@Koekdoos
 

Koekdoos

Subheadliner
22 okt 2018
3.670
3.945
Eigenlijk zou Baspop een andere naam aankondigen, maar door de keuze van Hans Zimmer valt de backup weg. Even snel tussendoor op de mobiel, want de organisatoren hebben het tot vanavond laat niet normaal druk.

Ramin Djawadi

Had gehoopt dat de beste man uit een iets exotischer land zou komen, maar Duitsland hadden we gelukkig ook nog niet.

Genieten van onder andere de Game of Thrones muziek.


@MadMandra27 en daarna @Brian
 

MadMandra27

Randprogramma
23 aug 2022
149
197
MadMandra Meeting is heel blij om haar tweede topartieste aan te kondigen voor de zaterdag en er zo een vrouwelijke bovenkant van te maken. Ooit bekend geworden door samenwerkingen met o.a. The Chainsmokers en G-Eazy, nu verder haar oeuvre uitgebreid met wat hardere en snedigere muziek, waardoor ze meer dan haar plaatsje verdiend heeft op de line-up. Dames en heren, Halsey.


Next: @Brian, @Timmetje
 

InsaniTiny

Randprogramma
5 jan 2023
179
400
Halsey! Helemaal niet op mijn lijst maar was gewoon vergeten dat ze bestond haha! :LOL: Heb dr nog live gezien ook moet je nagaan
 

Brian

Subheadliner
Sfeerbeheer
16 jun 2015
4.340
4.403
266px-Flag_of_Guernsey.svg.png


"Fucking deal with it"

Wat goed is komt snel terug zou een ander festival zeggen. Maar bij With Open Wings zit er wel meer tussen dan 1 jaar. Act uit een bijzonder land in Europa en nee, Guernsey is geen onderdeel van de VK.

1675877106183.png


Aangekondigd tot nu toe:
Blackpink (ZKO) - Alanis Morrisette (CAN) - Woodkid (Fra) - Kitarõ (JPN) - Mura Masa (GUE) - Tinariwen (MAL) - Midnight Oil (AUS)

@Timmetje @InsaniTiny
 
Laatst bewerkt:

InsaniTiny

Randprogramma
5 jan 2023
179
400
Het is werkelijk niet te geloven! Ongeveer een uur geleden besloot ik voor mezelf: "Ik ga toch niet voor Epica, maar voor een andere Nederlandse act". Een betere keus had de organisatie van IN_SANITY duidelijk niet kunnen maken, want meteen erna was Epica uit de running! Wij hebben natuurlijk een veel betere artiest gestrikt :p Op oudjaarsavond is hij op Radio 2 te horen om iets voor twaalf, en op IN_SANITY op de mainstage in de avond:

Danny Vera


@Oasiss
@teunajax
 

teunajax

Support act
18 jul 2018
1.178
1.314
Misschien wel de mooiste platenhoes ooit is wat ons betreft die van Clube da Esquina van Milton Nascimento & Lô Borges. Laat die eerste nou net de volgende naam voor Secret Beach Experience zijn.

In 2019 speelde de Braziliaan in Paradiso zijn tot op heden enige Benelux show. Een show die in het teken stond van het 45-jarig jubileum van Clube da Esquina en het 40-jarig jubileum van Clube da Esquina 2.

Op 80-jarige leeftijd neemt hij een klein voorschot op het 50-jarig jubileum door Clube da Esquina integraal ter gehore te brengen op ons mooie festival.

 
  • Geweldig
  • Leuk
Waarderingen: theblackmadness en Lion

Gebruikers die dit onderwerp bekijken