Best Kept Secret 2024

elo

Headliner
3 dec 2013
5.586
4.687
Komt, afgaande van wat ik hier lees, toch redelijk overeen met wat iedereen vindt? Dus in die zin zijn ze redelijk representatief.
Ja zeker, maar dan nog zijn het inkoppertjes hoor. Maar natuurlijk fijn dat voor veel mensen ook de toppers de verwachtingen hebben waargemaakt. Zo'n Paolo Nutini op 8 met een niet eens zo positieve recensie vind ik dan wel apart haha.
 
  • Leuk
Waarderingen: dfrvanloon en mattman

mattman

Droomheadliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
14.773
9.723
Humo en De Morgen niet echt laaiend enthousiast over Justice.

PJ Harvey daarentegen. Het piekt dat ik ze dit jaar niet zal zien...
 

Marin

Dagopener
14 apr 2021
598
466
Mijn top 5 van gisteren:
1. PJ Harvey
2. Amyl
3. Jockstrap
4. Floating Points
5. Justice

PJ Harvey en Jockstrap vielen voor mij precies goed. Bij PJ voelde je echt dat over alles wat op het podium gebeurde over na was gedacht; van hoe ze over het podium bewoog tot aan de minimale mimiek en interactie met het publiek tot net voor het eind van de show. Jockstrap klonk voor mij een beetje als een combi van Slausone Malone 1 en Shygirl, blijkt een perfecte mix te zijn:)
 
  • Leuk
Waarderingen: Processierups en noid

izzie

Nieuw lid
16 jul 2019
3
20
Voor mij was dit jaar de eerste keer BKS en enorm genoten van de muziek. ( bedankt ook nog aan iedereen op dit forum voor de voorpret) Wat een mooi terrein heel sfeervol, lekker eten en veel diversiteit aan stages. Daarnaast is de camping (we stonden naast comfort camp op een “echt” camping terrein met waterpunt) en heerlijk rustig. De sfeer was heel ontspannen en het publiek over het algemeen lekker aan het genieten van de muziek. In de tenten minimaal last gehad van praten behalve als ik wat achterin of aan de zijkant stond. Drugsgebruik naar mijn idee ook een stuk minder dan op een dtrh, daar zie je de gehele dag zakjes rond gaan. Mijn hoogte punt was PJ, wat een performance, met een brok in mijn keel staan luisteren. Had ook echt even moeite om daarna bij Justice in te komen.

Vrijdag:
  1. Baxter Dury
  2. Viagra boys
  3. Badbadnotgood
Zaterdag:
  1. Slowdive
  2. tramhaus
  3. Etran de l’air
Zondag:
  1. PJ harvey
  2. Amyl and the Sniffers
  3. Justice
 

The_Kist

Playlistbediener
15 nov 2023
20
17
Maar puur muzikaal gezien is Justice toch ook een relic dat vooral teert op 1 album van vele jaren geleden. Langer geleden dat toen Disclosure hun enige potente plaat maakte.

Maar goed, Justice had een (veel) vettere productie zie ik.
Hebben dit jaar album uitgebracht dat echt goed ontvangen is, daar best veel van gedraaid ook in de show. Echt wel meer dan een relic dan toch
 

noid

Geliefde act
19 dec 2017
1.911
1.045
Gisteren weer een geweldige dag gehad. Over het algemeen net wat minder dan de zaterdag maar het scheelt niet veel. Rustig begonnen met The Indien en een intrigerende Water from your Eyes. Daarna The Mysterines. Daar had ik erg veel van verwacht maar het viel wat tegen. De goede liedjes werden wat te clean gebracht waardoor het niet helemaal binnen kwam. Wel een goede band.
Daarna Slow Pulp en daar was het omgekeerde waar. De liedjes kwamen live beter uit de verf. Vervolgens een heerlijk optreden van Amyl & The Sniffers. Moest er even inkomen maar live is dit wel echt goed en de Two had er duidelijk zin in. Daarna PJ Harvey. Had een hele goed plek vooraan en vanaf de eerste minuut was het geweldig en dat bleef het tot het einde. Wat een performance en wat een muzikaliteit. Zo draag je een nummer voor. Tot tranen toe geroerd. Als afsluiter een goede show van Justice. Wel een erg groot contrast met het optreden van PJ maar als afsluiter van het weekend toch wel geslaagd.
 

Processierups

Subheadliner
21 jun 2017
3.521
2.663
Blijkbaar is het bizar druk bij DJVT. Zag op Facebook van een ultralege Floor..
Ik liep op dat moment van TWO (Haunted Youth) naar the Secret en het was bizar rustig overal. The Floor, Coney Island en the Casbah waren allemaal leeg en Slow Pulp stond voor een half lege tent. En kennelijk viel DJVT ook nog eens zwaar tegen...
 

elo

Headliner
3 dec 2013
5.586
4.687
Ik liep op dat moment van TWO (Haunted Youth) naar the Secret en het was bizar rustig overal. The Floor, Coney Island en the Casbah waren allemaal leeg en Slow Pulp stond voor een half lege tent. En kennelijk viel DJVT ook nog eens zwaar tegen...
Ja, DJVT is echt bezig aan de "ongeinteresseerd" tour. Die hebben er echt geen zin meer in.
 

Joris

Subheadliner
7 feb 2016
3.847
3.199
In de ochtend je tent opzetten bij DTRH, daarna door naar RW en in de nacht terug naar de Groene Heuvels om te pitten. Jij kunt dat Matt!!!!! Zie het als uitdaging. PJ speelt toch donderdag, dan mis je geen muziek op DTRH
Als ik met iemand mee kan rijden uit Utrecht om dit te doen wil ik ook wel mee haha. Wel nog even een dagje extra vrij vragen ;)
 

mattman

Droomheadliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
14.773
9.723
In de ochtend je tent opzetten bij DTRH, daarna door naar RW en in de nacht terug naar de Groene Heuvels om te pitten. Jij kunt dat Matt!!!!! Zie het als uitdaging. PJ speelt toch donderdag, dan mis je geen muziek op DTRH
Wordt toch echt een taaie vrees ik. Zeker ik 2 dagen daarvoor ook al naar Werchter ga voor Bruce.
 

Processierups

Subheadliner
21 jun 2017
3.521
2.663
Ik heb een heel mooi weekend gehad, maar het was wel een editie waar nog wat over nagepraat zal worden.
Het terrein lag er prachtig bij, en het de inrichting was een flinke verbetering, het eten is als altijd geweldig, en vooral de zaterdag en zondag hadden voldoende goede optredens.
Ja, Nutini verdronk in het geklets en Disclosure was waardeloos (al is het de vraag of het met de live-set up veel beter was geweest). Maar daar stonden een aantal geweldige optredens tegenover.

Hier alvast mijn top 10 van het weekend en een wat uitgebreider verslag volgt.

1. PJ Harvey
2. Slowdive
3. Justice
4. Infinity Song
5. The Haunted Youth
6. Osees
7. Droom Dit
8. Mildlife
9. Neomi
10. Badbadnotgood
 
Laatst bewerkt:

Dirk Net

Support act
25 nov 2014
1.016
169
BKS is in potentie een top festival en heeft dat al jaren bewezen imo. Echter de nieuwe koers, met meer dance, is niet voor mij, ik kan er gewoon echt niet naar luiateren, ik wordt er kats zenuwachtig van. PJ Harvey zal best n goeie siso zijn, maar is helemaal niet mijn smaak. Dus ik zat gisteren om half 10 weer thuis op de bank. Voldaan. De top 3 van gisteren: The Haunted Youth, Gurriers, Warhaus. Zoals ik al zei gaat deze diehard fan van het festival (alle 10 edities blindelings n kaartje gekocht) volgend jaar afwachten tot de volledige lineup om misschien nog n dagkaart te kopen. Gelukkig is er nog zoiets als Loose Ends waar ik mn ei driedubbel dwars kwijt kan.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken