7 dec 2015
1.208
718
dat ligt er maar net aan
als je in een bekerwedstrijd of return van een europa cup wedstrijd na 90 min met 6-1 voorstaat, dan kun je idd na 90 min affluiten.
Maar als doelsaldo belangrijk is, en dat is op een wk bepalend, dan kan die blessuretijd soms doorslaggevend zijn

4.245
Tja, vond die penalty die uiteindelijk in de 12e minuut van die blessuretijd nog gegeven werd ook overdreven, maar zo werkt het nu in het VAR tijdperk blijkbaar
Het grootste probleem is dat ze niet consistent zijn. De ene keer mag je iemand neerhalen alsof het een rugby match is en de andere keer krijg je een penalty tegen door iemand per ongeluk met je arm aan te raken.

MarkD

Sunset slot
23 jan 2018
2.285
1.284
Had de eerste helft al 3á4-0 moeten zijn, maar die Saoediërs geven nu wel alles zeg. Lekkere stand voor deze poule met Polen en Mexico nog.