Festileaks Festival Draft X: Random Headliner Challenge

Yannick

Droomheadliner
23 apr 2015
11.017
6.421
Een headliner zoals Ruben, geen idee wie, had ik wel graag gehad tbh. Gewoon lekker fout kamping kitsch vibes haha. Anderzijds, Rosi weggeven.. Ouch. Die had ik maar wat graag geruild, hoewel ook mijn headliner geweldig is.

Grappig overigens dat zo weinigen m'n headliner konden raadden. Dacht dat het vrij obvious zou zijn..
 

EdsjeFCB

Sunset slot
24 jan 2016
2.905
3.927
Een headliner zoals Ruben, geen idee wie, had ik wel graag gehad tbh. Gewoon lekker fout kamping kitsch vibes haha. Anderzijds, Rosi weggeven.. Ouch. Die had ik maar wat graag geruild, hoewel ook mijn headliner geweldig is.

Grappig overigens dat zo weinigen m'n headliner konden raadden. Dacht dat het vrij obvious zou zijn..
Ik denk nog steeds dat ik die ene ben die het wel goed heeft!?
 

Koekdoos

Headliner
22 okt 2018
6.167
8.311
Vind het al heel wat dat ik uit de 34 namen in ieder geval 16 namen heb gekozen die ook daadwerkelijk erin zaten. Bij de meerderheid geen idee wat ik aan het doen was, de enige die ik zeker wist, is fout.
 

team-0

Randprogramma
24 jun 2019
227
399
Ik ben 'm aan het voorbereiden, maar door BKS zal de presentatie op zijn vroegst maandag in de loop van de middag zijn.
 

Oasiss

Subheadliner
4 okt 2016
4.459
4.857
Bij mij gaat het ook pas maandag worden, vrij druk weekend voor de boeg,
 

Brian

Headliner
Sfeerbeheer
16 jun 2015
5.471
6.919
With Open Wings komt terug voor alweer de 8ste editie. Echter deze keer binden we de krachten met 2 andere bevriende festivals om zo een dag te creëren die je nooit gaat vergeten. Dus samen met Elfia en Tomorrowland presenteren wij:

electric-wings.png


Electric Wings is een dagfestival met 9 acts. Deze zijn allen gericht in de electronische hoek van de muziek. We beginnen elk podium met een live act om wanneer de zon schijnt het bandjesgevoel te krijgen. Dit loopt over in DJ's sets gedurende de avond en nacht. Door gebruik te maken van 3 podia zit er genoeg opbouwtijd voor elke act om een grote productie mee te nemen. Confetti, lasers, vuur is dus gegarandeerd!

Je hoeft geen enkel moment van de muziek te missen. Het festival is namelijk een groot veld met alle 3 de podia naar het midden gericht aan de zijkanten. Als een optreden is afgelopen hoef jij je alleen maar een beetje bij te draaien om de volgende act alweer te zien. Aan de achterkant van de podia, is het terrein helemaal in thema aangekleed door onze vrienden van Elfia. Betreed een van de 3 area's om je in de sprookjesachtige sfeer onder te dompelen. Hieronder staan de area's uitgelegd met de acts erbij.

The Castle
ed7ad5b3-67ba-4f00-bcb9-46d7ca7c6240


Ons hoofdpodium is The Castle. Dit podium ziet er uit als een kasteel en door de vele torens, raampjes en ophaalbrug kom je op de meest verassende plekken weer een nieuwe laser of vuurwerk tegen.

Het podium wordt geopend door Confidence Man. Met hun vrolijke dance zullen zij er meteen voor zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen. 2 uur later staat Bob Sinclair geprogrammeerd. Precies tijdens de ondergaande zon komt hij je hart verblijden met zomerse hits. De grootste naam is Martin Garrix, tevens onze absolute headliner. Als een ware kasteelheer zal hij niet rusten tot iedereen aan het genieten is.

d87bbbd2-5f64-11e9-ad4b-57c5d327229b_web_scale_0.2217742_0.2217742__.jpg


Achter het podium is de kasteelsfeer alleen nog maar groter. Door het bos staan allerlei foodtrucks verspreid waar je mede, bruin bier, varkenspoten en nog veel meer middeleeuws eten en drinken kan halen. Je kunt gaan boogschieten, er is een workshop hout snijden, een college hoe leefden de mensen in een kasteel en nog veel meer om te ontdekken. Dit wordt allemaal gedaan door mensen in kostuum om je een levensechte ervaring te geven.

The Forest
1686380231322.jpeg

Bij ons tweede podium stap je in een sprookjeswereld. In dit prachtige bos zit zoveel verstopt dat je niet weet waar je moet zoeken.

L'Impératrice opent dit podium met het bandjesgevoel. Als Pendulum (Live) speelt, is het al lekker donker waardoor hun show helemaal tot zijn recht komt. Na de headliner verzorgen Blawan samen met Skrillex voor een afterparty die zijn weerga niet kent.

inline_image_preview.jpg


Laat je achter het podium verassen door elfen, feeën, prachtige dieren en nog zoveel meer. Al onze vega en vegan foodtrucks staan in deze area. Ook kun je hier een high wine doen in de boomtoppen. Verschillende milieudeskundigen komen hier om talks te geven, er is een workshop water zuiveren en verschillende activiteiten zoals schminken en boomknuffelen.

Steampunk
SP1.png


Ons derde podium is een SteamPunk podium. Volg een doolhof van buizen en verwonder je aan het industriële uiterlijk. Uit sommige buizen komen vuur, sommige dienen als spiegels voor effecten, in sommige zitten lampen verwerkt en dat allemaal afgesteld op de muziek.

Dadi Freyr opent dit podium met zijn aanstekelijke pop. Vlak voor onze headliner op The Castle, steekt The Blaze het vuurtje vanaf SteamPunk aan. Het festival wordt hier ook afgesloten door Gladde Paling b2b Vieze Asbak. Ze hebben de opdracht mee gekregen om alles af te breken, dat is in goede handen.
SP2.png


Een industieel kopje koffie? Broodje gerookte zalm? Er is van alles te halen in de area SteamPunk. Ook hier zullen in kostuum gehulde mensen je kunnen helpen aan alle soorten eten en drinken die binnen dit thema passen. Daarnaast staan er workshops lassen en techniek, verschillende talks en nog meer activiteiten op het programma om door jou ontdekt te worden.

De organisatie kan de bezoekers niks anders meer dan veel plezier te wensen in deze sprookjesachtige wereld. Verdwaal en verwonder u. Voor het blokkenschema verwijzen we jullie door naar: https://clashfinder.com/s/electronicwings/
 
Laatst bewerkt:

Lion

Support act
7 mrt 2017
816
1.719
brulfest-01-banner.jpg

Dit is Brulfest!

De allereerste editie van Brulfest staat op het punt om los te barsten! Dit festival vindt plaats op de vertrouwde locatie aan het adembenemende Henschotermeer, dezelfde plek waar beide FTLM-edities plaatsvonden.

Brulfest is dé plek waar punk rock de hoofdrol speelt, maar we hebben ook met zorg gekeken naar artiesten uit andere genres die perfect in het plaatje passen. We zijn dan ook trots om onze volledige line-up te presenteren:

brulfest-02-poster.jpg

De headliner die niemand verwachtte!

Oké, de meesten van jullie vermoedde het al na de eerste twee rondes... maar het is dus echt waar! Blink-182 is onze headliner! Na vorig jaar de grootste reünie aangekondigd te hebben sinds The Police in 2007, beloven zij met hun iconische hits zoals "Dammit" en "What's My Age Again?" een legendarische nacht te creëren.

brulfest-03-timetable.jpg

Brulfest Line-up

Brulfest verwent je met twee waanzinnige podia: het hoofdpodium in de openlucht en The Roar, een grote tent die perfect is voor intense concerten.

Op het hoofdpodium brengen we je enkele van de grootste namen in de rockscene. Bereid je voor op geweldige optredens van niemand minder dan Blink-182, Weezer, Modest Mouse, Amyl & the Sniffers en The Beths. Zelden hebben er zoveel rockhits op een dag op eenzelfde stage gestaan. Denk aan “All The Small Things”, “Buddy Holly”, “Float On”, “Hertz”, “Future Hates Me” en nog belachelijk veel meer.

Er is nog meer! The Roar, onze megatent, heeft ook een intense line-up gekregen. Hier kun je genieten van waanzinnige optredens van Turnstile, Jawbreaker, Cloud Nothings (met een geweldige uitvoering van "Attack on Memory") en PUP. Deze bands staan bekend om hun rauwe muziek dat perfect tot zijn recht komt in de kolkende Roar.

brulfest-04-closer.jpg

Outro

Van pompende moshpits tot meezingen op het strand, Brulfest heeft voor ieder wat wils. Het is hét festival dat je dit jaar simpelweg niet wilt missen! Met het veelbelovende weer voor de boeg, kun je uitkijken naar een stralende dag vol muzikale hoogtepunten, met je tenen in het zand en genieten van een ijskoud biertje in je hand.​
 
Laatst bewerkt:

EdsjeFCB

Sunset slot
24 jan 2016
2.905
3.927
Jeej Lion had ik goed voorspeld, Brian uiteindelijk de goede richting nadat alle namen bekend waren :p
 

theblackmadness

Subheadliner
9 sep 2019
3.828
4.972
Zij die goed keken bij de aankondigingen, hebben allicht al door wie onze mysterieuze headliner is.
1686383807475.png1686383826380.png

1686383836560.png1686383846335.png


1686383857809.png1686383866328.png


1686383877606.png1686383887240.png

Elke aankondiging zat er een hint naar onze fantastische headliner in. We zijn dan ook blij om deze eindelijk aan te mogen kondigen. Nine Inch Nails zal de Main Stage komen afsluiten! Met fantastische nummers als Closer, Hurt, Head Like A Hole en zo veel meer is het ook meer dan normaal, dat we de opportuniteit om ze te boeken niet konden laten liggen en een prachtige dag rond hen te bouwen. Afwisselend zal in de tent en op de Main een optreden gespeeld worden, zodat iedereen de opportuniteit heeft om alle artiesten te zien.
Om 15u begint het fenomeen Lingua Ignota in de tent om het beste van zichzelf te geven en u mee te nemen in haar eigen wereld. De Main zal geopend worden door niemand minder dan de mannen van Sleep Token. Hun nieuwe album Take Me Back To Eden mengt vele verschillende invloeden perfect samen en slaagt er op deze manier in om ondertussen al grote zalen uit te verkopen. Daarna zullen de Belgen van Wolvennest de tent komen meeslepen met hun lome gitaren en mooie zang en uiteraard ritueel inwijden. De main zal daarna gesloopt worden door de iconen van The Mars Volta, die hun progressieve rock voor de wei mogen brengen. De tent zal daarna helemaal gesloopt worden dankzij de mannen van Lorna Shore. Heftige breakdowns, het geluid van een varken dat geslacht wordt uit de keel van een man, om daarna de heftige trilogy Pain Remains te spelen en iedereen aan het wenen te brengen. Wanneer uw tranen nog niet eens gedroogd zijn, zal Opeth op de Main tonen, waarom ze als een van de grootste progressieve metalbands worden beschouwd. Daarna zal de tent de graag geziene death/doom van Paradise Lost ontvangen. Ze staan telkens paraat om een zeer sterk optreden te voorzien. De Main zal Nine Inch Nails komen slopen, zodat wij het zelf niet meer moeten doen. Tot slot zal A Perfect Circle als dessert nog een fantastisch optreden geven in de tent om iedereen die het nog wil nog even in hun wereld mee te slepen.


NINfest.jpg

Timetable
 

Oasiss

Subheadliner
4 okt 2016
4.459
4.857
With Open Wings komt terug voor alweer de 8ste editie. Echter deze keer binden we de krachten met 2 andere bevriende festivals om zo een dag te creëren die je nooit gaat vergeten. Dus samen met Elfia en Tomorrowland presenteren wij:

electric-wings.png


Electric Wings is een dagfestival met 9 acts. Deze zijn allen gericht in de electronische hoek van de muziek. We beginnen elk podium met een live act om wanneer de zon schijnt het bandjesgevoel te krijgen. Dit loopt over in DJ's sets gedurende de avond en nacht. Door gebruik te maken van 3 podia zit er genoeg opbouwtijd voor elke act om een grote productie mee te nemen. Confetti, lasers, vuur is dus gegarandeerd!

Je hoeft geen enkel moment van de muziek te missen. Het festival is namelijk een groot veld met alle 3 de podia naar het midden gericht aan de zijkanten. Als een optreden is afgelopen hoef jij je alleen maar een beetje bij te draaien om de volgende act alweer te zien. Aan de achterkant van de podia, is het terrein helemaal in thema aangekleed door onze vrienden van Elfia. Betreed een van de 3 area's om je in de sprookjesachtige sfeer onder te dompelen. Hieronder staan de area's uitgelegd met de acts erbij.

The Castle
ed7ad5b3-67ba-4f00-bcb9-46d7ca7c6240


Ons hoofdpodium is The Castle. Dit podium ziet er uit als een kasteel en door de vele torens, raampjes en ophaalbrug kom je op de meest verassende plekken weer een nieuwe laser of vuurwerk tegen.

Het podium wordt geopend door Confidence Man. Met hun vrolijke dance zullen zij er meteen voor zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen. 2 uur later staat Bob Sinclair geprogrammeerd. Precies tijdens de ondergaande zon komt hij je hart verblijden met zomerse hits. De grootste naam is Martin Garrix, tevens onze absolute headliner. Als een ware kasteelheer zal hij niet rusten tot iedereen aan het genieten is.

d87bbbd2-5f64-11e9-ad4b-57c5d327229b_web_scale_0.2217742_0.2217742__.jpg


Achter het podium is de kasteelsfeer alleen nog maar groter. Door het bos staan allerlei foodtrucks verspreid waar je mede, bruin bier, varkenspoten en nog veel meer middeleeuws eten en drinken kan halen. Je kunt gaan boogschieten, er is een workshop hout snijden, een college hoe leefden de mensen in een kasteel en nog veel meer om te ontdekken. Dit wordt allemaal gedaan door mensen in kostuum om je een levensechte ervaring te geven.

The Forest
Bekijk bijlage 5422

Bij ons tweede podium stap je in een sprookjeswereld. In dit prachtige bos zit zoveel verstopt dat je niet weet waar je moet zoeken.

L'Impératrice opent dit podium met het bandjesgevoel. Als Pendulum (Live) speelt, is het al lekker donker waardoor hun show helemaal tot zijn recht komt. Na de headliner verzorgen Blawan samen met Skrillex voor een afterparty die zijn weerga niet kent.

inline_image_preview.jpg


Laat je achter het podium verassen door elfen, feeën, prachtige dieren en nog zoveel meer. Al onze vega en vegan foodtrucks staan in deze area. Ook kun je hier een high wine doen in de boomtoppen. Verschillende milieudeskundigen komen hier om talks te geven, er is een workshop water zuiveren en verschillende activiteiten zoals schminken en boomknuffelen.

Steampunk
SP1.png


Ons derde podium is een SteamPunk podium. Volg een doolhof van buizen en verwonder je aan het industriële uiterlijk. Uit sommige buizen komen vuur, sommige dienen als spiegels voor effecten, in sommige zitten lampen verwerkt en dat allemaal afgesteld op de muziek.

Dadi Freyr opent dit podium met zijn aanstekelijke pop. Vlak voor onze headliner op The Castle, steekt The Blaze het vuurtje vanaf SteamPunk aan. Het festival wordt hier ook afgesloten door Gladde Paling b2b Vieze Asbak. Ze hebben de opdracht mee gekregen om alles af te breken, dat is in goede handen.
SP2.png


Een industieel kopje koffie? Broodje gerookte zalm? Er is van alles te halen in de area SteamPunk. Ook hier zullen in kostuum gehulde mensen je kunnen helpen aan alle soorten eten en drinken die binnen dit thema passen. Daarnaast staan er workshops lassen en techniek, verschillende talks en nog meer activiteiten op het programma om door jou ontdekt te worden.

De organisatie kan de bezoekers niks anders meer dan veel plezier te wensen in deze sprookjesachtige wereld. Verdwaal en verwonder u. Voor het blokkenschema verwijzen we jullie door naar: https://clashfinder.com/s/electronicwings/
Sorry; ik was verantwoordelijk voor Martin Garrix ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: nitotheno

warriorandweirdo

Geliefde act
8 nov 2017
1.804
2.531
Cabin In The Woods is erg trots om een nieuw concept te kunnen voorstellen aan ons publiek: Solar Power Festival!

CITW-fans van het eerste uur wisten al langere tijd wie onze ontbrekende headliner was, maar nu kunnen we eindelijk met de officiële bevestiging komen. Onze headliner voor Solar Power Festival, op zaterdag 22 juli, is natuurlijk niemand minder dan Nieuw-Zeelands grootste popicoon Lorde!

Maar er is meer! Lorde is niet alleen headliner van ons festival, maar ook curator. De keuze van de line-up lag integraal bij haar, en ze heeft haar rol meer dan uitstekend ingevuld. Wij hebben namelijk een aanbod van de beste indienamen: David Byrne, Phoebe Bridgers, Aldous Harding, Yeasayer en Weyes Blood, en de beste popnamen: Aurora, Tove Lo, MUNA voor jullie. Verwacht je op het festival ook aan samenwerkingen tussen de artiesten. Lorde zelf heeft ons al, in vertrouwen, gezegd dat elke artiest op de line-up een song komt meedoen bij haar eigen headlineshow.

CITW is natuurlijk niet enkel een festival vol met de beste muziek, maar ook een festival ‘in beweging’. We zijn dan ook erg blij om een nieuwe locatie aan te doen met ons festival: Parijs!

Met bijnamen als ‘De Lichtstad’ en ‘De stad van de liefde’ is Parijs het ideale decor voor Solar Power Festival. Het festival kent twee podia. Het eerste podium: ‘The Love Club’ bevindt zich in de schaduw van de Eiffeltoren. Hier zal onder andere Lorde het beste van zichzelf geven.

eiffeltorenparijs_citytripparijs.jpeg


Het tweede podium: ‘The Louvre’ is nog unieker, want dat bevindt zich letterlijk in het museum. Goesting om de Mona Lisa of de Venus van Milo te gaan bekijken, terwijl pakweg David Byrne op enkele meters van jou het beste van zichzelf is aan het geven? Feel free.

Louvre_Museum_Wikimedia_Commons.jpg


Nog een laatste leuke weetje. Voor ons festival dopen we Parijs voor één keer om in ‘A World Alone’. Plaatsen waar het normaal krioelt van de toeristen, zullen nu voor één keer een plek zijn alleen voor bezoekers van Solar Power Festival.

Redenen om dit ‘once in a lifetime’ festival te missen zijn er dus gewoonweg niet.

Rest ons enkel nog het delen van de poster:

solarpowerfest.jpg

En de timetable: https://clashfinder.com/s/onedayinthewoods/

See you @ CITW Presents.. Solar Power Festival!
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken