Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

WesleyNoH

Support act
28 nov 2015
1.091
2.313
Park Green MO.jpg

Recht uit Denemarken naar Antwerpen, zonet is bekend gemaakt dat MØ op Green Festival zal staan in september. Ze begon in 2012 met muziek te maken, maar haar eerste single zou geen succes zijn. Daarna volgde het succes wel dat we vandaag de dag kennen. Ze werkte ondertussen al samen met een aantal van de allergrootste namen uit de muziekwereld. Karen Marie Ørsted, nog altijd maar 34, zal met haar grootste nummers de festivalweide bespelen.

@werchter12 x2
 
  • Leuk
Waarderingen: Yannick en Koekdoos

WesleyNoH

Support act
28 nov 2015
1.091
2.313
Park Green Roÿksopp.jpg

We blijven voor deze tweede aankondiging van Park Green op korte tijd in Noord-Europa. Deze keer met een naam uit Noorwegen. In september zal namelijk Roÿksopp eveneens de affiche kleuren. De naam van het elektronische duo is gebaseerd op een paddestoel, een stuifzwam. Deze twee Noren staan samen al een goede 25 jaar op de podia's wereldwijd. Profound Mysteries was de naam voor hun jongste project waarmee Roÿksopp vorig jaar nog nieuwe muziek naar buiten bracht.

Park Green Overzicht.jpg

@mattman
@theblackmadness
 
  • Leuk
Waarderingen: Yannick en Lion

Lion

Dagopener
7 mrt 2017
740
1.507
Silvio Rodríguez is een Cubaans singer-songwriter en dichter. Silvio Rodríguez wordt beschouwd als een van de belangrijkste Cubaanse zangers. Een aantal van zijn liederen zijn klassiekers geworden in Latijns-Amerika, waaronder Ojalá:


Next Up:
@Yannick@Koekdoos

🇮🇪 My Bloody Valentine — 🇺🇸 Tom Waits — 🇰🇷 Mid-Air Thief — 🇧🇷 Jorge Ben Jor — 🇨🇦 Alvvays — 🇯🇵 Ichiko Aoba — 🇬🇧 King Krule — 🇳🇴 Biosphere — 🇸🇪 Fever Ray — 🇨🇺 Silvio Rodríquez
 

Yannick

Droomheadliner
23 apr 2015
10.865
6.014
Balthazar_LottoArena_Antwerpen_JoostVanHoey-1.jpg


Balthazar (BE).

@Koekdoos
 

Koekdoos

Headliner
22 okt 2018
5.545
7.180
Tijd voor een Belgische band, want ook dat is normaal voor een festival uit de Benelux om wat acts uit de twee thuisfronten te hebben.

Brutus

Tot nu toe aangekondigd:
Harry Styles 🇬🇧
Ghost 🇸🇪 - Volbeat 🇩🇰
Andrea Bocelli 🇮🇹 - Ramin Djawadi 🇩🇪 - Joe Hisaishi 🇯🇵
Airbourne 🇦🇺 - Brutus 🇧🇪 - Froukje 🇳🇱 - Myrath 🇹🇳 - Kalush Orchestra 🇺🇦
Disclaimer: aan de positie van namen kunnen geen rechten worden ontleend


@MadMandra27 en daarna @Brian
 

MadMandra27

Dagopener
23 aug 2022
683
867
De volgende dame zal op zondagavond in de Hip Hop Hole vertoeven. Ze is van Malinese komaf en bijgevolg de eerste Afrikaanse naam voor de MadMandra Meeting. Fun fact: een kat van de organisator heeft de naam Pookie en driemaal raden vanwaar de inspiratie kwam… Dames en heren, Aya Nakamura.


Next: @Brian, @Timmetje
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken