Rock Werchter 2022 - Nieuws en Geruchten

nikita

Dagopener
27 okt 2018
588
220
Een klapke doen is toch gewoon een gesprek hebben met iemand? Of houdt het meer in? Snap anders even niet waarom het vermeldenswaardig is dat je met een vrouw hebt gepraat.
Hahaha, dat lijkt de normaalste zaak ter wereld, maar zou op graspop inderdaad een 'wow'-verhaal zijn. Als graspoppers ERGENS boos zouden worden op andere mensen, dan zou het wel zijn omdat mensen rustig een klapke doen met de verkopers aan de official merch stand. NOG langer wachten aan dat hopeloze hek... Merch kopen is natuurlijk ook een heel ander gegeven bij een metal publiek dan bij een rock werchter publiek. 80% heeft daar waarschijnlijk nog nooit aan dat kraampje gekeken.
 

mattman

Headliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
8.042
2.137
Een lekkere avond, een (tweede) glaasje martini, ondergaande zon, in de tuin zitten en de set van Jorja Smith op de achtergrond. ❤️

Ik hoop dat jullie er in Werchter even hard van genieten als ik vorige maand. Wat een keel.
 

slyke

Gouden Tip
9 jan 2018
421
171
Jorja Smith… bijna de perfectie, met attitude!

Was wat teleurgesteld in haar set op Pukkelpop 2019, maar dit was zo veel beter!
Een zeer goede live band, met een fantastische drumster en met heel veel soul.
Impressionante backing vocals…

Als ze de volgende keer ook nog de stukken op backing tape volledig laat vallen, dan is dit zoooooo top! ???
 

Angela Merkel

Support act
13 apr 2021
753
737
Exact de reden waarom ik die 'hardere' bands gewoon niet meer wil zien op Werchter. Dat is zo'n pretbederver dat je op je plekje moet blijven staan (ook al zie je geen hol) en liefst niet te veel beweegt. Er zit zo vaak geen sfeer in die mensenmassa en dan is het inderdaad super irritant als je met een paar in't rond aan het springen bent als al de rest niet beweegt. Bij bands als Tool en The Cure, zelfs een Pearl Jam stoort me dat minder (tenzij je dus achter iemand groot staat en geen mogelijkheid hebt een betere plek te kiezen), maar bij iets als Metallica is die energie van het publiek rond je toch de helft van de beleving!

Zelfde reden waarom ik geen 100 euro kan geven aan Slipknot op PKP. De helft van het volk dat daar gaat staan 'wil dat eens gezien hebben' maar snapt het dan toch totaal niet (een beetje zoals de 'circlepit' die ze bij Goldband vroegen, een cirkel van mensen die op-en-neer-springen is géén circlepit mannen ;) maar verder wel een goed feestje hahaha).
Ik kijk juist uit naar slipknot op PkP. Kinderen stampen zonder er voor gearresteerd te worden.
 

parelconfituur

Gouden Tip
7 dec 2019
452
231
Tyler Joseph wordt massaal toegejuicht door jonge grietjes wanneer hij met een bivakmuts rond staat te dartelen, maar als ik het doe krijg ik een smoel vol pepperspray.


Toch...entertainend kereltje.
 
  • Haha
Waarderingen: emmers met glijmiddel

Mink

Dagopener
9 apr 2013
654
92
Verwachten we een volle tent bij Jamie xx? Bicep is kennelijk vol, hoewel ik voorraan sta en ik alle ruimte heb. Gisteren was Moderat driekwart leeg, maar dat was tegelijk met Metalica ipv Imagine Dragons.
 

mattman

Headliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
8.042
2.137
Verwachten we een volle tent bij Jamie xx? Bicep is kennelijk vol, hoewel ik voorraan sta en ik alle ruimte heb. Gisteren was Moderat driekwart leeg, maar dat was tegelijk met Metalica ipv Imagine Dragons.

Als in: maar een kwartje gevuld? (Moderat) Yikes.
 

Recent actieve topics

Gebruikers die dit onderwerp bekijken