Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

WesleyNoH

Support act
28 nov 2015
1.091
2.314
Park Green Willow.jpg

Nu de headliners van Park Green bekend zijn beginnen we aan de andere namen. Het festival kondigt meteen een tweede Amerikaanse artiest aan. Willow (Smith) zal namelijk op het festival te zien zijn. De dochter van Will Smith en Jada Pinkett Smith is zowel bekend van op het scherm als het podium. Vorig jaar bracht ze nog een nummer uit samen met sensatie Machine Gun Kelly.

Park Green Tove Lo.jpg

Dames kunnen er nooit genoeg zijn op een festival moet Park Green gedacht hebben want ze kondigen meteen Tove Lo mee aan. Daarmee krijgen we een tweede Europese artiest en die komt deze keer uit Zweden. In 2021 werkte ze samen met Duran Duran aan hun nieuwe album. De voormalige Grammy Awards genomineerde krijgt een mooie plek bij Park Green.

@werchter12 zoals afgesproken even overgeslagen, die vult snel weer aan...
@mattman @theblackmadness
 
  • Leuk
Waarderingen: Brian en theblackmadness

EdsjeFCB

Sunset slot
24 jan 2016
2.847
3.840
Bij de vorige aankondiging spraken we over het delen van het vliegtuig, bij deze aankondiging over het delen van een vleugel.
Eerder werd headliner Sir Elton John bekend gemaakt en als je aan hem denkt dan denk je aan veel te grote brillen of Watford de piano!
Voordat hij zich hierop uit kan leven gaat een andere grote naam hierop begeleid worden. Met een ondergaande zon nummers als Arcadia, Video Games, Chemchails over the country club, Ride en het nieuwe Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd!
Lana Del Rey
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken