Beyoncé

T. Roses

Dagopener
8 dec 2016
735
436

Dat is nog eens een leuk zakcentje :ROFLMAO:

Beyoncé kan met wereldtournee ruim 2 miljard verdienen​


Beyoncé strijkt tot en met september naar verwachting met haar aanstaande Renaissance-wereldtournee ruim 2 miljard dollar (meer dan 1,8 miljard euro) op. Dat schrijft zakenblad Forbes op basis van een schatting.

Forbes gaat uit van de meest optimistische aanname dat alle kaartjes voor de concerten als warme broodjes over de toonbank gaan. Het zakenblad baseert zich hierbij op de gemiddelde maximumprijs van 700 dollar voor een optreden van de zangeres. Ook zal er door fans waarschijnlijk veel geld worden uitgegeven aan merchandise. De verwachte inkomsten hiervan zijn ook meegenomen in de omzetprognose van 2 miljard dollar.

De Renaissance World Tour, die woensdag van start gaat in het Zweedse Stockholm, is de eerste tournee van Beyoncé sinds 2016. Op 17 en 18 juni staat de zangeres in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Na het Europese gedeelte gaat de wereldtournee verder in de Verenigde Staten en Canada met shows in onder meer Toronto, Las Vegas, Los Angeles, Houston en New Orleans.
Volgens Forbes zou de opbrengst van deze tournee zelfs groter kunnen worden dan die van al Beyoncé's voorgaande concerten bij elkaar.

 

Timmetje

Droomheadliner
4 mrt 2015
12.382
6.059

Beyoncé staat zaterdag en zondag in de Johan Cruijff Arena met haar Renaissance Tour. De Arena ligt op loopafstand van twee treinstations, Amsterdam Bijlmer Arena en Duivendrecht. Maar beide stations zijn komend weekend moeilijker bereikbaar door werkzaamheden aan het spoor.

Er is geen treinverkeer mogelijk tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Bijlmer Arena en er rijden geen treinen tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk. ‘We raden aan om je heen- en terugreis goed voor te bereiden’, schrijft Mojo aan de bezoekers.
 
  • Leuk
Waarderingen: Nikfestilover

Gebruikers die dit onderwerp bekijken