Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.660
2.222
Uit Guatamala, als volgende naam voor Secret Beach Experience: Mabe Fratti



Secret Beach Experience 2023
Sufjan Stevens 🇺🇸 | Portishead 🇬🇧
Backxwash 🇿🇲 | Broken Social Scene 🇨🇦 | Dirty Three 🇦🇺 | Fishmans 🇯🇵 | Mabe Fratti 🇬🇹 | Milton Nascimento 🇧🇷 | Širom 🇸🇮 | Hans Zimmer 🇩🇪

@Oasiss @InsaniTiny
 

Oasiss

Subheadliner
4 okt 2016
4.154
4.345
De derde en laatste headliner van het Live Forever Festival volgt snel!!
 

Lion

Dagopener
7 mrt 2017
722
1.454
Uit Guatamala, als volgende naam voor Secret Beach Experience: Mabe Fratti



Secret Beach Experience 2023
Sufjan Stevens 🇺🇸 | Portishead 🇬🇧
Backxwash 🇿🇲 | Broken Social Scene 🇨🇦 | Dirty Three 🇦🇺 | Fishmans 🇯🇵 | Mabe Fratti 🇬🇹 | Milton Nascimento 🇧🇷 | Širom 🇸🇮 | Hans Zimmer 🇩🇪

@Oasiss @InsaniTiny
Dit is waar deze draft leuk begint te worden met minder bekende artiesten om me in te verdiepen. Heb een deel van de video beluisterd en is erg interessant. Toffe boeking!
 
  • Leuk
Waarderingen: teunajax

jonasvh

Geliefde act
15 okt 2019
1.745
2.421
OK! Dat moet je me maar 1 keer zeggen.


Door het jammerlijke wegvallen van de recent aangekondigde Australische band Airbourne, ging de organisatie op zoek naar een waardige vervanger.
Die vonden ze in deze Zweedse band dat sinds 2007 zijn eigen weg aan 't maken is. Met hun catchy en zeer dansbare liedjes zullen ze in no-time de hele festivalweide op z'n kop zetten.

🤘 ROYAL REPUBLIC 🤘

30th & 31st of february (13).jpg

 

Brian

Headliner
Sfeerbeheer
16 jun 2015
5.245
6.408
1676283953267.png

"We built our castles, in the sky and in the sand"

Duitse grootheid die ons veld in een nachtclub gaat omzetten.

maxresdefault.jpg



@MadMandra27 @Koekdoos
 

MadMandra27

Dagopener
23 aug 2022
653
803
Nadat Go_A helaas heeft moeten afzeggen voor de MadMandra Meeting kregen we gelukkig wel nog het akkoord van de volgende Russische groep. Deze eerste naam voor de Hip Hop Hole zal de zaterdag mee kleur geven en Zottegem op haar grondvesten doen daveren. Dames en heren, Little Big.


Next: @Koekdoos, @Yannick
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Oasiss

Koekdoos

Headliner
22 okt 2018
5.452
7.024
Na een succesvolle eerste editie met de befaamde Rollator Stage lag het uiteraard in de lijn der verwachting dat deze stage zou terugkeren voor een tweede keer.

Echter waar er normaal alleen maar oude glammetal te horen is, is dat bij deze editie van Baspop net iets anders! Want er zijn niet genoeg oude, actieve glammetal bands van buiten de Verenigde Staten om de stage goed gevuld te krijgen.

Dus hebben we ditmaal een iets aangepaste versie van de Rollator Stage. Wederom zal het deze editie gaan om de tweede stage, maar dit keer in een ander jasje:
Eerst zullen er tot pakweg halverwege de middag een drietal nostalgische bands of oude glammetal optreden zoals we gewend zijn van de Rollator Stage.

Maar daarna wordt deze stage omgebouwd voor de grote afsluiter van de stage. De gehele tent wordt omgebouwd en gevuld met (luxe) zitplaatsen om te kunnen genieten van de beste en mooiste muziek in de avond.

Op de andere twee dagen waren deze hoofdacts al bekend met het mooiste van de Italiaanse opera van Andrea Bocelli en het beste van de filmmuziek van Ramin Djawadi.

Op de overgebleven dag kan je genieten van de beste filmmuziek uit het verre Oosten:

Joe Hisaishi

De componist zal muziek ten gehore brengen van verschillende films van Studio Ghibli. Geef de beentjes wat rust en neem plaats in de vernieuwde Rollator Stage en geniet van de muziek van onder andere de films Spirited Away, Princess Mononoke en My Neighbour Totoro.

En ga vervolgens met herboren energie door met de afsluitende acts van de mainstage!


@Yannick en daarna @Lion
 

Lion

Dagopener
7 mrt 2017
722
1.454
09-FeverR.jpg

Karin Dreijer leerden we kennen via het elektronische duo The Knife samen met broer Olof Dreijer. Sinds 2009 brengt Karin solowerk uit onder de alias Fever Ray. Over een maand komt de derde release uit, de eerste samenwerking met Olof sinds het uiteenvallen van The Knife. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de nummers van dit nieuwe album en zijn blij dat Fever Ray (uit Zweden trouwens) bij ons komt optreden.

Next Up:
@HollandiaFCB@Paddy

🇮🇪 My Bloody Valentine — 🇺🇸 Tom Waits — 🇰🇷 Mid-Air Thief — 🇧🇷 Jorge Ben Jor — 🇨🇦 Alvvays — 🇯🇵 Ichiko Aoba — 🇬🇧 King Krule — 🇳🇴Biosphere — 🇸🇪Fever Ray
 

theblackmadness

Sunset slot
9 sep 2019
3.464
4.245
De grootste in het vak van de reggae zal quasi zijn opwachting maken op Rock Blomberghen. Bob Marley kan spijtig genoeg zelf niet meer komen, maar een van zijn zonen zal een ode aan hem brengen met een bundeling van al de grootste hits. Uit Jamaica: Ziggy Marley!
Rage Against The Machine (11).jpg
@mattman @WesleyNoH
 
  • Leuk
Waarderingen: InsaniTiny en Paddy

Gebruikers die dit onderwerp bekijken