Pinkpop 2023

Fornax

Gouden Tip
2 jun 2014
385
391
Haha, ik zie me al in de Decathlon wakker worden. Koffie zetten, even op de fiets door de zaak en daarna balletje trappen.
Om daarna door te gaan naar Hornbach, een visje uit een van de aquaria te pakken en die daar nonchalant op een bbq te leggen, dat alles met een blikje brand bier in de hand.
 

Demi

Playlistbediener
27 nov 2022
18
12
En… hoe is de controle bij de camping tot nu toe? 😃
Niet indrukwekkend, staan ook zat partytenten hier op a... Heb niet het idee dat erop gehandhaafd wordt. En dan te bedenken dat die partytenten op een mooi veldje staan en wij hier met onze tentjes op de stenen liggen!
 

DennisvdBr

Droomheadliner
Sfeerbeheer
19 nov 2012
21.037
6.078
heel goede morgen...

guess who's ready

kevin bacon dancing GIF
 

legenden

Playlistbediener
1 jun 2023
46
31
Have fun iedereen!! Zou iemand voor mij t openingsnummer van de Editos vanavond willen filmen evt?
 

Timmetje

Droomheadliner
4 mrt 2015
12.492
6.158
Have fun iedereen!! Zou iemand voor mij t openingsnummer van de Editos vanavond willen filmen evt?
Die komen live op 3voor12

 
  • Wow
Waarderingen: WNijhof

RimkoW

Campingartiest
30 mei 2023
84
92
Niet kunnen slapen door mijn enthousiasme voor vandaag, maar we zijn er klaaaaaar voor!🔥
 

T. Roses

Dagopener
8 dec 2016
741
445

Puffen op Pinkpop: tropisch warm weekend met later neerslag​

Updated 10 min geleden14 min geleden in BINNENLAND


DE BILT - Er lijkt geen einde te komen aan het mooie en zonnige weer van de afgelopen dagen. Weeronline voorspelt ook voor dit weekend weer tropisch warme dagen. Dat betekent voor de bezoekers van muziekfestival Pinkpop, dat vrijdag in Limburg van start is gegaan, puffen de komende dagen. Naast zon staat zondag ook eindelijk neerslag op het programma.

Deze vrijdag schijnt de zon op veel plaatsen volop. Bij een matige noordwestenwind wordt het 23 tot 28 graden van noord naar zuid. In het zuiden en zuidoosten komt gedurende de dag wat meer bewolking voor, maar het blijft overal droog.

Het ene na het andere record wordt deze dagen ook verbroken. Het droogterecord wordt verder aangescherpt want ook zaterdag staat geen neerslag op het programma, zo weet Weeronline te melden. ,,De zon schijnt flink en op de meeste plaatsen wordt het zomers warm. In het zuidoosten wordt het met 28 of 29 graden het warmst. Lokaal is een tropische 30 graden in Limburg niet uitgesloten. De zon is met zonkracht 6-7 erg krachtig. Tijdens de avond blijft het nog lang warm.”

Vaderdag​

Ook de vaders kunnen zondag rekenen op een zonnig maar vooral warme dag. Er staat een (zuid)oostenwind en die zorgt ervoor dat warmere lucht vanaf het continent naar onze omgeving wordt geblazen. Op de Wadden wordt het 25 graden en in de kustprovincies stijgt het kwik naar 26 tot 28 graden. In het oosten en zuidoosten komt de maximumtemperatuur op een tropische 30 graden of nog iets hoger uit. Er is flink wat ruimte voor de zon, maar gedurende de dag komt meer bewolking voor.

Na weken zou er eindelijk ook weer eens wat neerslag kunnen vallen. De ochtend en middag verlopen nog droog, maar tijdens de avonduren neemt vanuit het zuidwesten de kans op een (onweers)bui toe.

Lokaal buien​

En wie de zon helemaal zat is, kan na het weekend een kleine beetje opgelucht adem halen. ,,Dan krijgen we met een (zuid)westelijke stroming te maken waardoor buien ons land vaker weten te bereiken”, zegt Weeronline. ,,Omdat de buien vaak lokaal zullen voorkomen kan dit grote lokale neerslagverschillen in het land opleveren. De droogte zal hierdoor niet direct worden verholpen.”
 

JorttB

Playlistbediener
8 aug 2022
37
14
Weet iemand tot hoelaat de park en shuttle rijdt vanavond rijdt? Kan alleen info vinden over de pendelbussen naar het station
 

tom93

Dagopener
24 apr 2019
608
280
Rond 12u die kant op.

Ellie Goulding - The Haunted Youth of Electric Callboy (twijfel nog erg) - Niall Horan - The Lumineers - The War On Drugs - Editors - P!NK. Lekker dagje hoor.
 
  • Geweldig
Waarderingen: Nikfestilover

Gebruikers die dit onderwerp bekijken