Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

WesleyNoH

Support act
28 nov 2015
821
1.434
Park Green Arctic.jpg

De geruchtenmolen draaide al op volle toeren rond het nieuwe muziekfestival Park Green in Antwerpen. Ondertussen werd effectief bevestigd dat Arctic Monkeys daarvoor de eerste headliner zou worden. Na meermaals al geschitterd te hebben in België doen ze er nog een keer bij. De Engelsen met als frontman Alex Turner komen met een nieuw album op zak naar Antwerpen. Daarnaast zullen hun oude hits eveneens te weide moeten blij maken.

Voor alle duidelijkheid, deze koos ik al in de eerste ronde.

Park Green Billie.jpg

Na de eerste headliner voor Park Green is ook meteen de tweede naam bekend gemaakt. Daarvoor komt de Amerikaanse Billie Eilish de grote plas over naar Antwerpen. Deze nog altijd maar 21-jarige zangeres weet zeker hoe ze een weide moet inpalmen. Al meermaals liet ze zichzelf van haar beste kant zien. Antwerpen is tevens geen onbekend terrein want ze wist al eens het Sportpaleis te laten vollopen. Deze keer moet ze een weide laten vollopen, maar niemand twijfelt dat haar dat zal lukken.

@werchter12
 

Koekdoos

Subheadliner
22 okt 2018
3.699
3.988
Komen de twee namen van Thijs weer terug in het spel of houden we die twee nu uitgesloten?
 

Paddy

Headliner
16 dec 2014
5.305
2.426
Had nog even getwijfeld over Billie Eilish, maar kon the boss toch niet laten lopen.

Bij het checken van de livebeelden viel wel op hoe fanatiek er werd meegezongen en gegild. Iets te veel imo.
 

WesleyNoH

Support act
28 nov 2015
821
1.434
Park Green Tame Impala.jpg

Het nieuwste festival in Antwerpen, Park Green, heeft drie verschillende dagen. Hoe de podia er straks zullen uitzien en welke specials er nog komen daarop is het nog even wachten. Echter heeft elke avond wel een headliner en twee daarvan werden al eerder bekend gemaakt. Arctic Monkeys was de eerste en die komen uit het Verenigd Koninkrijk, Europa. De tweede was Billie Eilish, een Amerikaanse en nu is het tijd voor de derde... Tame Impala zal namelijk ook naar Antwerpen afzakken en daarmee komt er ook al een artiest uit Oceanië, meer bepaald Australië.

@mattman @theblackmadness
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken