Best Kept Secret 2023

FourFred

Playlistbediener
2 feb 2023
5
12
Probeer ticket met barcode op resale platform te zetten, maar krijg elke keer melding “ticket not found”, zijn er meer mensen met dat probleem? Wat doe ik niet goed? Help pagina BKS geeft geen uitkomst en via socials reageren ze niet..
 

Lucasbk41

Nieuw lid
2 jun 2023
1
0
Mag ik vragen waarom veel mensen denken dat Aphex Twin ontzettend gaat tegenvallen? Heb ‘m zelf nog nooit gezien dus ben erg benieuwd
 

Dutchman

Playlistbediener
21 feb 2023
10
7
Mag ik vragen waarom veel mensen denken dat Aphex Twin ontzettend gaat tegenvallen? Heb ‘m zelf nog nooit gezien dus ben erg benieuwd
Ja Yes GIF by SVT
 
  • Leuk
Waarderingen: leon94

yannickd

Campingartiest
13 feb 2019
97
57
Mag ik vragen waarom veel mensen denken dat Aphex Twin ontzettend gaat tegenvallen? Heb ‘m zelf nog nooit gezien dus ben erg benieuwd
Omdat hij bekend staat als zeer eigenzinnig, hij gaat geen moeite doen om een festivalpubliek te 'pleasen'.
 

breadant

Playlistbediener
7 feb 2023
38
64
Ja, er wordt gecontroleerd op de kleur van je bandje. En als je met je tent het terrein op wil zul je toch echt bij de ingang (bij het ophalen van je bandje) moeten laten zien dat je een campingticket hebt.
Ach, dan geef je je tent toch even mee aan een andere campingganger. Moet je op zaterdag (en zeker op zondag) wel hopen dat je die nog tegen het lijf loopt bij de ingang. ;)
 

noid

Geliefde act
19 dec 2017
1.637
607
1. De hoogtepunten van BKS'23
- Volgens de media? Caroline Polachek
- Volgens de mensen hier op Festileaks?
Daar zijn de meningen over verdeeld zoals het ook hoort op een forum.

- En voor jezelf? Aphex Twin omdat ik die al zo lang volg en nu eindelijk ga zien.
2. Wat wordt de grootste verrassing, of de belangrijkste ontdekking, van BKS '23 Young Fathers gaan de Two slopen
3. Wat wordt de grootste tegenvaller van BKS '23? Oscar en de kaartverkoop
4. Wat wordt de grootste meevaller van BKS'23? Het weer
5. Praten we nog langer na over Aphex Twin dan over the Strokes? Er zal zeker over nagepraat worden maar niet zo lang als bij The Strokes.
6. Wat worden andere sleutelmomenten van BKS'23? Ik verwacht een rustige en relaxte editie die niet legendarisch gaat worden.
7. En wat verwacht je als eindoordeel over BKS'23? Een magere 6 door het gebrek aan een goede bovenkant van de poster.
 
Laatst bewerkt:

mattman

Droomheadliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
12.198
6.673
1. De hoogtepunten van BKS'23
- Volgens de media? The 1975
- Volgens de mensen hier op Festileaks? Chemical Brothers, Young Fathers, Alvvays
- En voor jezelf? Caroline Polacheck, Japanese Breakfast, Young Fathers
2. Wat wordt de grootste verrassing, of de belangrijkste ontdekking, van BKS '23 Oumou Sangaré. Een halve legende op een halfleeg strand maar het weer gaat geweldig matchen met deze muziek zijn en ze gaat zieltjes van voorbijgangers winnen.
3. Wat wordt de grootste tegenvaller van BKS '23? Black Country, New Road
4. Wat wordt de grootste meevaller van BKS'23? Kamperen. Ik gaat het, maar de stille kamping van BKS zal me alsnog slaap gunnen.
5. Praten we nog langer na over Aphex Twin dan over The Strokes? In welke zin? Er is over The Strokes toch niet meer of minder nagepraat t.o.v. andere headliners?
6. Wat worden andere sleutelmomenten van BKS'23? Christine and the Queens dat dubbel zoveel publiek voor de ONE zal zien dan de vorige keer want ze sluiten niet af.
7. En wat verwacht je als eindoordeel over BKS'23? Een 8 die tegen de 9 aanschurkt. Voor minder doe ik het niet.
 

selurxela

Support act
8 mei 2018
959
261
Doordat de tickets nu gedownload kunnen worden, verschijnen er ook plots een hele hoop tickets op ticketswap aan veel hogere prijzen dan op het resaleplatform. Volgens mij kan je deze voormiddag veel winst maken door tickets te kopen op het platform en ze door te verkopen via ticketswap (dit is geen tip, eerder een vaststelling ;)).
Dit soort arbitrage werkt alleen als je zeker weet dat je tickets ook met winst kan doorverkopen op Ticketswap. Omdat die kans best beperkt is koop je waarschijnlijk verlies in. Maar ik hoor graag hoe deze niet zo sterke tip feitelijk uitpakt.
 
  • Leuk
Waarderingen: Jelle

Sandow

Randprogramma
16 feb 2017
241
154
Dit soort arbitrage werkt alleen als je zeker weet dat je tickets ook met winst kan doorverkopen op Ticketswap. Omdat die kans best beperkt is koop je waarschijnlijk verlies in. Maar ik hoor graag hoe deze niet zo sterke tip feitelijk uitpakt.
Deze morgen rond zeven a acht uur zat er een verschil van 60 tot 80 euro tussen de verkoopsprijzen op het resaleplatform en ticketswap voor combi's incl. camping, waarbij tickets op ticketswap meteen verkocht werden aan hogere prijzen, terwijl er op het resaleplatform helemaal niks gebeurde. Mijn vaststelling gaat enkel over die korte periode.

Inmiddels zijn we enkele uren later en zijn de prijzen op beide platformen ongeveer gelijk geworden, dus nu lukt dat handeltje natuurlijk niet meer :)
 

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.405
1.733
1. De hoogtepunten van BKS'23
- Volgens de media? Caroline Polachek
- Volgens de mensen hier op Festileaks?
Lankum, Aphex Twin, Black Country, New Road
- En voor jezelf? The Voidz hopelijk
2. Wat wordt de grootste verrassing, of de belangrijkste ontdekking, van BKS '23 Joey Valence & Brae
3. Wat wordt de grootste tegenvaller van BKS '23? Dat het terrein niet aangepast is op alle vlakken waar mensen dat wilden.
4. Wat wordt de grootste meevaller van BKS'23? Hoe erg de fatsoenlijke headliners gemist worden.
5. Praten we nog langer na over Aphex Twin dan over the Strokes? Nah.
6. Wat worden andere sleutelmomenten van BKS'23? Zwemmende mensen bij [vul act op de ONE in]
7. En wat verwacht je als eindoordeel over BKS'23? Een 8.
 

DJ_Tjorre

Playlistbediener
2 jun 2023
13
28
Als atypische BKS-bezoeker (ik hou meer van metal & techno, dan van indie) wil ik ook wel eens meedoen.

1. De hoogtepunten van BKS'23
- Volgens de media? Caroline Polachek (begrijp ik eerlijk gezegd niets van)
- Volgens de mensen hier op Festileaks? Volg ik onvoldoende om echt te beoordelen.
- En voor jezelf? Hammok, Terzij De Horde, The Mars Volta & Aphex Twin
2. Wat wordt de grootste verrassing, of de belangrijkste ontdekking, van BKS '23 Psychedelic Porn Crumpets gaan the secret doen ontploffen, nadat Oscar de weide deed slapen.
3. Wat wordt de grootste tegenvaller van BKS '23? The wolf & the queens als headliners.
4. Wat wordt de grootste meevaller van BKS'23? De mensen & de camping. BKS is voor mij daarin de absolute top.
5. Praten we nog langer na over Aphex Twin dan over The Strokes? Ik alvast zeker wel. Aphex twin is een fascinerende pionier van de elektronische muziek. The Strokes is voor mij 13 in een dozijn (ben er vorig jaar zelfs er niet naartoe geweest).
6. Wat worden andere sleutelmomenten van BKS'23? The Chemical Brothers kunnen echt de toon zetten voor de rest van het festival, als zij de weide op hun kop zetten, dan wordt het zeker een top editie.
7. En wat verwacht je als eindoordeel over BKS'23? Met goed weer op de locatie van BKS kan het niet minder dan een 8 worden. Als Aphex zijn set afsluit met Windowlicker (niet dat dat ooit zal gebeuren) dan wordt het een 12.
 

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.405
1.733
Viel vorig jaar op Primavera ook tegen... En ik heb het over tegenvaller hé, dus iets waarvan we aanvankelijk denken dat het goed zal zijn.
Heb wel meer gehoord op dit forum dat de nieuwe BCNR tegenvalt, maar ik kan me daar zo weinig bij voorstellen. Heb ze vier keer gezien, waarvan drie keer in de nieuwe samenstelling. Die drie shows waren stuk voor stuk fantastisch en veel beter dan die eerste show (nog voor For the First Time). Een vriend van me in Londen, waarmee ik ze vorige week op Wide Awake zag, vond die show ook sterker dan de keren dat hij ze rond For the First Time zag en zeker dan de keren dat hij ze rond Ants zag.

Blijft natuurlijk altijd persoonlijke smaak maar het negatieve geluid rondom hun huidige live shows hoor ik eigenlijk alleen op dit forum terug.
 
  • Leuk
Waarderingen: Wijdje

Scoor nu je Festival Merch!

De Festival Merch van Festileaks is duurzame kleding om de blits mee te maken op je volgende festival. Het assortiment bestaat uit shirts en truien in al je favoriete kleuren. Alles super comfy, eerlijk gemaakt van biologische en gerecyclede stoffen én altijd met een iconisch (handgemaakt!) borduursel in festivalstijl. Nu te koop!

DSC02974-1024x1024.jpg
DSC02945-scaled.jpg
DSC02970-1024x1024.jpg

Gebruikers die dit onderwerp bekijken