Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

wenteldave

Droomheadliner
21 apr 2019
12.541
11.012
Tijd voor wat magische pianoklanken uit Polen: Hania Rani!


Hiermee staat de teller op 14! Reeds aangekondigd voor Cabin In The Woods 2023 zijn: Adele (🇬🇧), Fiona Apple (🇺🇸), Sigrid (🇳🇴), Nightwish (🇫🇮), Black Midi, New Road (🇬🇧), Angélique Kidjo (🇧🇯), Carly Rae Jepsen (🇨🇦), Courtney Barnett (🇦🇺), Rina Sawayama (🇯🇵), Hania Rani (🇵🇱), Alice Phoebe Lou (🇿🇦), Beabadoobee (🇵🇭), Pussy Riot (🇷🇺) & Girl Scout (🇸🇪)

@teunajax
@Oasiss
Nieuwe album is heel erg fijnnnn!
 
  • Leuk
Waarderingen: warriorandweirdo

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.735
2.304
Post-Rock op traditionele Koreaanse instrumenten van Jambinai.



Secret Beach Experience 2023
Sufjan Stevens 🇺🇸 | Portishead 🇬🇧
Backxwash 🇿🇲 | Broken Social Scene 🇨🇦 | Dirty Three 🇦🇺 | Dungen 🇸🇪 | Niño de Elche 🇪🇦 | Fishmans 🇯🇵 | Mabe Fratti 🇬🇹 | Jambinai 🇰🇷 | Milton Nascimento 🇧🇷 | Polish National Radio Symphony Orchestra & Beth Gibbons 🇵🇱 | Širom 🇸🇮 | Hans Zimmer 🇩🇪

@Oasiss @InsaniTiny
 

InsaniTiny

Gouden Tip
5 jan 2023
320
947
Goedemorgen allemaal! We gaan even filosofisch doen op deze vroege ochtend. Wat maakt een band? De originele leden? Of de muziek die ze maken? Als het aan mij ligt gaat het meer om de muziek, en de energie die met deze muziek aan het publiek gegeven wordt. Of dat nou in originele lineup is of niet. Aan IN_SANITY wordt toegevoegd:

Thin Lizzy


@Timmetje
@Brian

Edit: Ierse band heeuj
 
Laatst bewerkt:

MadMandra27

Dagopener
23 aug 2022
695
915
Nadat onlangs de eerste naam uit Afrika en Oceanië de revue passeerde, zijn we nu trots om een band van het Aziatische werelddeel aan te kondigen voor de harde vrijdag in de Temple of Themes. Op de radar van de organisator gekomen door hun samenwerking met Bring Me The Horizon, maar nog zoveel meer te bieden. Dames en heren, BABYMETAL uit Japan.


Next: @Koekdoos, @Yannick
 

Koekdoos

Headliner
22 okt 2018
5.612
7.331
Tijd voor de tweede headliner van Baspop. De keuze is op het laatste moment omgegooid, want we dachten eerst aan nog een Britse headliner erbij, maar het staat veel mooier als alle headliners en subheadliners uit andere landen komen. Daarnaast houden we bij Baspop ook wel van wat afwisseling en ook om regelmatig headliners te boeken, die er nog nooit eerder hebben gestaan. Zo hebben we deze editie met de komende headliner erbij al vijf namen geboekt die nog nooit eerder als (sub)headliner op Baspop hebben gestaan.

Verder hebben we ook een relatief unieke manier van headliners aankondigen. Zo zal deze draft de laatste headliner in ronde 30 worden aangekondigd. Voor Baspop is dat normaal. Denk maar eens terug aan die goede oude tijd van André Rieu in ronde 30 bij de Europese draft, of die keer dat we twee headliners in de vrije keuze hebben aangekondigd. In één woord: geweldig. Meer daarover later, nu eerst uit Canada:

Bryan Adams

Tot nu toe aangekondigd:
Harry Styles 🇬🇧 - Bryan Adams 🇨🇦
Ghost 🇸🇪 - Volbeat 🇩🇰 - Enrique Iglesias 🇪🇸
Andrea Bocelli 🇮🇹 - Ramin Djawadi 🇩🇪 - Joe Hisaishi 🇯🇵
Airbourne 🇦🇺 - Brutus 🇧🇪 - Froukje 🇳🇱 - Myrath 🇹🇳 - Kalush Orchestra 🇺🇦 - Daði Freyr 🇮🇸
Disclaimer: aan de positie van namen kunnen geen rechten worden ontleend


@Yannick en daarna @Lion
 

Yannick

Droomheadliner
23 apr 2015
10.894
6.117
JennyHval1-1.jpg


Jenny Hval (NO).

@Lion > @HollandiaFCB
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken