Festileaks Festival Draft VIII

Joslittel

Headliner
17 feb 2016
9.150
10.443
De organisatie van Jozzfest volgt dit jaar zijn eigen hart en deze band moeten we daarom boeken. Grondleggers van het doommetalgenre en nog steeds musiceren ze op absoluut topniveau. Het nieuwe album Obsidian behoort tot hun beste werk en Darker Thoughts is nu al een van mijn favoriete nummer. In oktober gaan we deze band met de misses checken in Tivoli. Klein voorproefje voor een prachtige show op JozzFest. Paradise Lost is de volgende naam voor JozzFest!


@Rikkie
@Oasiss
 

theblackmadness

Subheadliner
9 sep 2019
3.540
4.435
Blugh! Holy Hell, Architects komt naar Rock Blomberghen! Deze helden van de metalcore werden door zowat iedereen nagedaan. Hun laatste albums wijken van de originele sound af, maar zijn daarom niet minder goed. Ze zullen de weide komen platspelen! Bereid u voor op een echte doomsday!

 
  • Leuk
Waarderingen: Paddy en Joslittel

Loek123

Headliner
7 nov 2019
5.153
7.379
Blugh! Holy Hell, Architects komt naar Rock Blomberghen! Deze helden van de metalcore werden door zowat iedereen nagedaan. Hun laatste albums wijken van de originele sound af, maar zijn daarom niet minder goed. Ze zullen de weide komen platspelen! Bereid u voor op een echte doomsday!

Top boeking, maar als we over setlists gaan klagen laat ze dan hun nieuwste single Deep Fake alstublieft thuis laten, wat is dat zeg.
 
  • Haha
Waarderingen: theblackmadness

EdsjeFCB

Sunset slot
24 jan 2016
2.758
3.702
Met zonder enkele pauze achtereenvolgens Froukje - dEUS - Big Thief - Fontaines DC - Metronomy - The Strokes - Beach House op de fantastische zaterdag van BKS zou er (een gedeelte van) iets moeten sneuvelen. Want een mens moet ook eten. Dat de rest van dit prachtrijtje al gekozen is zegt al heel veel. Zelf van een afstandje tijdens het eten nog iets mee kunnen krijgen, maar tijdens deze herkansing gaan we het helemaal meebeleven. Metronomy

 

Lion

Support act
7 mrt 2017
762
1.580
The Microphones live at TivoliVredenburg by Ben Houdijk .jpeg

The Microphones!

De baanbrekende albums "It Was Hot, We Stayed in the Water" en "The Glow Pt. 2” zou respectievelijk in 2000 en 2001 worden uitgebracht en worden geprezen als baanbrekende werken in het lo-fi-genre. In 2003 bracht hij het album "Mount Eerie" uit, dat later de naam zou worden van zijn nieuwe opnameproject, waarmee hij zogenaamd The Microphones verliet. In 2020 kwam The Microphones terug met een laatste album en in 2023 staat hij op ons From The Lions Mouth!

Up Next:
@royke@Brian

Foo Fighters - Fleet Foxes - Kraftwerk
Queens of the Stone Age - John Fogerty - PJ Harvey - The Flaming Lips
Slowdive - The Microphones - Weyes Blood - Justice
 

Royke

Dagopener
Sfeerbeheer
2 jul 2018
745
1.260
@Rikkie had de ene zoon van al dus wij hebben de andere zoon van kunnen boeken. Deze gast heeft mij verrast op Pinkpop met zijn A Live Tribute To Tis Father-show. Daarom ben ik heel blij dat wij hebben kunnen boeken Ziggy Marley - A Live Tribute To His Father. Hier is het lekker ff chillen en wegdromen en even tot rust komen.


@Brian
@warriorandweirdo
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken