Pukkelpop 2021 - Nieuws & Geruchten

robinvanspauwen

Campingartiest
18 mei 2021
58
45
Vandaag wordt het Europees coronacertificaat beschikbaar in ons land. Een soort app waar informatie in verzameld wordt waarmee je kan bewijzen dat je veilig kan reizen. Minister van volksgezondheid Frank Vandebroucke vertelt bij Michèle dat er ook een gelijkaardig certificaat komt voor festivals een covid-safe ticket.

"De regel zal zijn dat je bijvoorbeeld voor Pukkelpop gedurende twee weken volledig gevaccineerd moet zijn, je minstens 72 uur van tevoren een negatieve PCR-test hebt afgelegd of als bewijs van immuniteit je niet langer dan 6 maand geleden een positieve coronatest hebt afgelegd. Als dat niet zo zou zijn, moet je op het terrein van Pukkelpop meteen getest worden, anders kom je er niet in."
Bron: https://stubru.be/luister/select/mi...-er-komt-een-covid-safe-ticket-voor-festivals
 

jarne

Support act
14 feb 2013
954
284
Volgens onze vriend kaoss (https://forum.festileaks.com/members/kaoss.38965/#recent-content) de volgende acts tot nu toe:

Mall Grab, Loyle Carner, Kelly Lee Owens, Strand of Oaks, Pendulum, Limp Bizkit, slowthai, Nova Twins, Douglas Firs, STAKE, Murdock, Noisia, Andy C, Bring Me The Horizon, Caribou, Alfie Templeman, Arlo Parks, Goldband, Queens Of The Stone Age, Balthazar, MONO, Viagra Boys, Sigrid, Soulwax, Whispering Sons, Netsky, Cavetown, Little Simz, Borokov Borokov, Sports Team, Girl in Red, Oscar and the Wolf, Gorillaz, Idles, Disclosure, Balthazar

MONO komt niet, ergens gelezen dat ze hebben afgezegd.

Pendulum komt zeker, staat op hun website.
Volgens ken19 op efestivals zou een van deze drie (Muse, kings of Leon, Editors) dit jaar een optreden geven in België. Moet wel over Pukkelpop gaan en dan is Editors de meest logische. Headliners lijken dus QOTSA, Editors en Oscar & The Wolf te worden met als sub BMTH, Limp Bizkit (?) en ?.

Zou met niet verbazen dat een mogelijks probleem dat is opgedoken (en daarom uitstel van line-up bekendmaking) het cancellen van een van de grotere namen is. bv Limp Bizkit (ander festival waar ze deze zomer stonden is gisteren geannuleerd).
 

pigital

Dagopener
15 okt 2018
711
633
Voor mezelf komt dit hopelijk goed uit: Ik ga zoiezo naar pkp.

Mss verwachten ze echt wel een stormloop, en hopen zo om de verkoop wat te spreiden. En de mensen die al jaren gaan zo meer kans te geven.
Of spelen ze het spel volgens de regels die de overheid hen oplegt. De bevestiging van doorgaan was er net als de capaciteit, dus kunnen ze tickets tot die hoeveelheid verkopen. De invulling van het festival zelf zal backstage wel vastliggen maar willen ze voor de zekerheid (je weet nooit in de Belgische politiek) nog even de beslissingen van 18 juni afwachten om dat ook zo te communiceren. Zo dekken ze zichzelf wat verder in.


Of headliners zijn aan hun tour aan het sleutelen en dat zorgt voor wat onzekerheid.
 

mattman

Droomheadliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
13.901
8.537
Idd laatste keer wel en in tijden van Corona lijkt mij dit zeker een sub.
Steken ze dit soort bands tegenwoordig niet meer in de Marquee? Zoals ze deden bij Rise Against/Incubus/Billie Talent?
 

pigital

Dagopener
15 okt 2018
711
633
Ach, dan nog liever een uurtje (on)ironisch Fred Durst aan zien dan Bazart met hun dikke nekken.
Oei, daar denk ik dat veel PKPers het minder met je eens zijn eerlijk gezegd. Laatste album best goed (personal opinion) van Bazart en altijd een groot feest zoals enkele jaren geleden in de Barn op Werchter. Geef mij dan maar een band die nog om de X aantal jaar kwalitatief Belgisch werk uitbrengt dan een overjarig mannetje met een omgekeerd petje en oude hits.
 

Yannick

Droomheadliner
23 apr 2015
10.883
6.090
Die pakken we er wel bij he. Moet je niet altijd een beetje ijdel en dikke nekkerig zijn om je op zo'n podia volledig te geven en een publiek van 60K mee op te zwepen?
Nee, haha? Bedoel je mag best zeggen wat je wilt over die band hoor, maar eigenlijk doen ze al drie albums lang hetzelfde koude kunstje en doet Terryn al 5-6 jaar lang hetzelfde kunstje op het podium. Dat mag dan werken voor fans enzo en da's oké, maar erg hoogstaand gaan we het nu niet noemen hè.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken