Best Kept Secret 2023

Timmetje

Headliner
4 mrt 2015
9.923
3.553
Hoop echt zo dat dat níet de reden voor al dit oponthoud is trouwens. Heb er totaal niks mee persoonlijk dus zou echt een afknapper zijn. Nog geprobeerd er wat meer in te komen sinds die gast hier zoveel besproken wordt, maar het raakt mij echt niet.

Neemt niet weg dat ik nog steeds zou gaan als de rest van de line up wel lekker is. Maar het zou gewoon nogal een anti climax zijn als de reden dat we al zo lang in spanning zitten een naam is die mij niks doet.
Andersom voor mij, dat zou het wachten het waard hebben gemaakt haha.
 

Dillinger2.0

Gouden Tip
14 mei 2021
270
192
Compleet bizar hoe slecht de communicatie is. Die stagair marketing/communicatie gaat niet slagen denk ik.

Had Phoenix een mooie sub gevonden voor de ONE, jammer van DTRH.
Denk je nu werkelijk dat dit uit de koker komt van de afdeling communicatie? Die communiceren ook maar wat ze mogen communiceren van Maurits en Roel Coppen.
 
  • Leuk
Waarderingen: fiesta

wil

Playlistbediener
20 jan 2015
33
13
Dan doe Echo and the Bunnymen er maar bij. Beetje ouwe meuk hoort bij BKS
 

neracroft

Sunset slot
9 nov 2014
2.412
714
Deze was vorig jaar al bekend

Dat konden we al een tijdje ;)
Een van de weinige zekerheidjes wat mij betreft
Voelt voor mij als een heel snelle herhaling aan (ook al komt dat door de corona jaren er tussen). Dus zie het nog wel gebeuren dat ze vriendelijk bedanken vanuit het BKS kamp en dat ze op Pinkpop of DTRH terecht komen.

Moet ook wel bekenen dat ik totaal gemist heb dat die vorig jaar een nieuw album dropte.
Van mij mag het, ik zie ze wel graag een keer in een andere setting. Heb ze nu al 2x de TWO. zien headlinen. Ik zie ze graag eens subben op de ONE, ook al komt het beter tot zijn recht in het donker.
 

JKGB

Playlistbediener
6 dec 2021
20
6
NIeuwe namen Maifield Derby: https://www.maifeld-derby.de/
INTERPOL, NOGA EREZ, SINKANE, NAND, FLORIST, CAROLINE ROSE, CUMGIRL8, INDIGO SPARKE, DEKI ALEM, VIAGRA BOYS

Interpol werd hierboven al genoemd. Florist, Caroline Rose en Indigo Sparke zijn mooie namen hoor. Noga Erez heeft met "industry baby" iig een fijn nummer. Kunnen we denk ik ook wel met potlood opschrijven.
 
  • Leuk
Waarderingen: gretz

Processierups

Sunset slot
21 jun 2017
2.428
1.121
Ik had Florist nog niet eerder in de lijstjes langs zien komen, maar zou ik zeker een mooie toevoeging vinden.
Bij Interpol wel een beetje een 'alweer'-gevoel. Stonden 2019 ook nog op BKS en daarna op Pinkpop.
Maar bij Sideways staan deze ook hoog op het affiche.
 

yeaghi

Randprogramma
11 jan 2019
189
128
Dan doe Echo and the Bunnymen er maar bij. Beetje ouwe meuk hoort bij BKS
Leuke ouwe meuk hoort zeker bij bks. En Echo at Bunnymen hebben iets goed te maken na hun gecancelde Nederlandse optredens vorig jaar.
 

PompenOfVerzuipen

Gouden Tip
17 feb 2014
253
232
Is Loyle Carner niet gewoon meuk van het niveau Macklemore? Dan heb ik liever Sam Fender, of iets als Pusha T als we toch weer hip hop gaan boeken, maar vind het wel een beetje een mismatch met het publiek.
Ik ben nooit echt een hiphop fan geweest. Was ook lang van mening dat er tegenwoordig niet zo veel interessante hiphop was(luisterde vooral Wu Tang, Beastie Boys, De la Soul, oude Eminem nummers).
Maar artiesten als Little Simz, Kendrick en zeker ook Loyle Carner hebben mijn mening wat dat betreft wel wat veranderd.
 

fred alweer..

Campingartiest
27 jan 2023
88
58
Ik kan me herinneren dat enkele jaren geleden Kae Tempest ook op BKS stond. Ook meer arty hip-hop, dus Loyle Carner zou ook moeten passen.

Ondanks dat ik van hip-hop hou niet mijn voorkeur though...
 

El Plopsma

Campingartiest
20 mrt 2017
58
50
Poe, het komt dus aan op de laatste dag van januari: de 31ste. Gezien hun eerdere teasers best bizar, want vrijwel iedereen ging uit van namen in de loop van de maand. Áls ze morgen met namen komen - wat ik niet verwacht overigens - is het best gek dat het vandaag muisstil blijft. Ik heb veel in en met marketingcampagnes gewerkt, maar deze campagne / strategie is werkelijk bedroevend. Het gros van mijn vriendengroep kijkt al naar andere festivals, omdat het gecreëerde gevoel rondom BKS tamelijk negatief is. Zonde.
 

fred alweer..

Campingartiest
27 jan 2023
88
58
Gezien andere festivals, zoals Forbidden Fruit, specifiek morgen gaan aankondigen heb ik hoop. Alsnog wel vreemd dat we werkelijk niks een dag van tevoren horen.

Ik ben op dit moment met mijn vriendin drie opties aan het overwegen namelijk een dagje Pinkpop, Werchter en/of BKS. Maar zit nu erg te twijfelen maar gewoon BKS helemaal te vergeten. We wachten er nu maar op, Interpol geeft hoop (we zijn beide fan), maar het duurt wel erg lang zo allemaal. Financieel is het gewoon wat moeilijker om naar alledrie te gaan, zeg maar.
 

noid

Geliefde act
19 dec 2017
1.593
501
The Smile kondigen net optredens eind juni en begin juli aan in Mexico en VS.
Die gaan dus toch optreden in de zomer.
 

JoLe

Gouden Tip
21 mrt 2013
326
139
Mochten ze dan besluiten om Europa aan te doen verwacht ik ze eerder in augustus in Europa dan
Ja, Lowlands en Pukkelpop lijken me (helaas) grotere kanshebbers nu. Ook omdat ze nu dus al niet op Glastonbury kunnen staan.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken