Festileaks Festival Draft VII: De ééndaagse

Thisso

Sunset slot
Sfeerbeheer
6 mrt 2016
2.152
2.915
Om eerlijk te zijn, ik was even helemaal vergeten dat we hier nog een draft hebben gedaan die nog op een uitslag wacht. Snel maar even iets in elkaar knutselen!
 
  • Haha
Waarderingen: theblackmadness

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.660
2.222
De organisatie van Secret Beach Experience is zeer gelukkig de volgende prachtige poster te kunnen presenteren voor haar eerste editie. Een festival zonder grote headliner, maar wel een met veel kwaliteit in de breedte en diepte. Bovendien weten zij die afgelopen zaterdag op Best Kept Secret waren dat Beach House zonder meer het hoogtepunt van de zaterdag was. In deze setting zullen zij dat nog eens dunnetjes overdoen.

Secret Beach Experience.jpg
 

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.660
2.222
Zullen we dan ook maar direct de timetable voor Secret Beach Experience bekendmaken? Doen we!

We starten met de 'zielverbrijzelende' show van Lingua Ignota op tweede podium de Secret Stage. Vervolgens krijgt Sonic Youth legende Thurston Moore met zijn Group ruimschoots de tijd op hoofdpodium de Beach Stage om zijn rijke muzikale carrière eer aan te doen. Ook bij Yves Tumor en Black Country, New Road is niet beknibbeld op de tijd die zij vervolgens op de Secret Stage toebedeeld krijgen, al kunnen sets van beide artiesten nooit lang genoeg duren. Tussendoor is het aan Modest Mouse om indie klassieker The Lonesome Crowded West in zijn geheel te spelen op de Beach Stage. Op diezelfde locatie krijgt Beach House twee uur de tijd terwijl de zon langzaam in het meer zakt. Voor wie daarna nog zijn energie kwijt moet is er de mogelijkheid te moshen bij Pink Siifu of de nacht in te dansen bij Animal Collective. Voor de echte nachtbrakers kan er nog genoten worden van bijzondere shows 100 gecs en aansluitend The Bug op de Secret Stage.

De enige vraag die resteert is: wanneer ga ik eten? All killer, no filler.
 
Laatst bewerkt:

EdsjeFCB

Sunset slot
24 jan 2016
2.739
3.681
Ik heb weinig tijd vandaag, maar andere dagen wordt het helemaal niks. Dus vergeet hoe verschrikkelijk het eruit ziet!
Met trots presenteren wij ons eendaagse festival Push The Sky Away.
De dag staat vooral in het teken van 'classics' en is aangevuld met een aantal toekomstige classics ;)pushtheskyaway.jpg

 

theblackmadness

Sunset slot
9 sep 2019
3.464
4.245
Ik heb weinig tijd vandaag, maar andere dagen wordt het helemaal niks. Dus vergeet hoe verschrikkelijk het eruit ziet!
Met trots presenteren wij ons eendaagse festival Push The Sky Away.
De dag staat vooral in het teken van 'classics' en is aangevuld met een aantal toekomstige classics ;)Bekijk bijlage 1829

De clashfinder staat nog privé
 

warriorandweirdo

Geliefde act
8 nov 2017
1.647
2.215
1655131353340.png

1 dag, 2 podia, 10 acts, full sets. Dat is het concept van "One Day In The Woods", dat dit jaar zal plaatsvinden op zondag 26 juni in de intieme setting van het Kasteel van Horst in Holsbeek. De dag beginnen we met de vrolijke indierock van The Lathums en de heerlijke bluesfolk van Grace Cummings, eindigen doen we met de nietsontziende metal van Slipknot en de extreem dansbare mélange van hiphop en R&B van Tyler, The Creator. Tussendoor kan je nog genieten van de beste alternatieve pop bij Sky Ferreira, Aurora en Sigrid, de fantastische alternative dance van Rüfüs Du Sol en legendarische rock bij Iggy Pop en Liam Gallagher. Zoals je ziet, vervelen zit er niet in op Cabin In The Woods! See you @ One Day In The Woods!
 

theblackmadness

Sunset slot
9 sep 2019
3.464
4.245
Rock Blomberghen presenteert Blomberghen Classic XL: een ééndaags festival bedoelt voor de alternatievelingen, die wel nog steeds graag een gitaar horen. We werken gewoon met twee Main Stages dus geen over en weer lopen nodig. Geniet er van!
Openen doen we op de bèta met The Murder Capital: ze speelden op Primavera blijkbaar al een dijk van een show en de vroege vogels onder jullie zullen dus zeer aangenaam wakker worden. De Alpha wordt geopend door een andere opkomende band, Squid zal hun intrigerende muziek komen voorstellen en of ze dat goed gaan doen. Daarna gaan we weer naar de bèta voor de prachtige stem van Courtney Barnett, gevolgd door (voor velen) een van de hoogtepunten van BKS; Fontaines D.C. Waarna we doorgaan met de legendes van The Specials en de punk bij IDLES. De twee subs zullen Lianne La Havas en Placebo zijn. Daarna wordt de bèta heerlijk afgesloten door Pixies en de alpha en dag door Arctic Monkeys. Prachtig dagje? Prachtig dagje!


Park Blomberghen presents.jpg

Timetable:
 

Martijn

Geliefde act
28 nov 2013
1.437
1.537
Indie-liefhebbers van de lage landen, verenigt u! Op 20 augustus hebben wij de beste acts van dit moment verzameld voor een festivaldag op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Het hoofdpodium is vernoemd naar de bekendste zoon van de stad, en dit podium wordt geopend door Porridge Radio. Daarna brengen de zoetgevooisde klanken van Arlo Parks en de intieme folk van Big Thief ons naar de headliners: Phoebe Bridgers en Belle and Sebastian. Ons tweede podium wordt gehost door het lokale poppodium Willem Twee en is tent. Afgetrapt wordt met de beste nieuwe bands in de post-rock en postpunk hoek. Naarmate de avond vordert wordt het tijd om te dansen: eerst bij Working Mens Club, en voor wie daarna door wilt is de nieuwe sensatie PVA klaar om de tent aan gort te spelen.



Blokkenschema:
 

Timmetje

Droomheadliner
4 mrt 2015
12.382
6.059
Timpop 2022: Eendaagse

Zaterdag 27 augustus 2022. Twee podia, tien optredens. Een boot en shuttlebus van en naar Timsbury. Misschien zelfs een verrassingsoptreden van Spinvis of S10 op de boot richting Engeland. Dit gaat een prachtige festivaldag worden!

Timpop-2022-Eendaagse.jpg

Main Stage I

13:00u - 14:15u
First Aid Kit

16:00u - 17:15u
Celeste

19:00u - 20:30u
Michael Kiwanuka

22:30u - 00:30u
Alicia Keys

02:15u - 03:45u
Spinvis

Main Stage II

11:30u - 12:45u
Cavetown

14:30u - 15:45u
S10

17:30u - 18:45u
Sampa the Great

20:45u - 22:15u
Little Simz

00:45u - 02:00u
Sad Night Dynamite

Clashfinder:
 

randyrw

Support act
9 mrt 2018
1.065
1.355
Een dagje met Randy aan het Noordkasteel in Antwerpen. Met tal van uitstekende bands en een waanzinnige speciaalbier collectie. Meer moet dat toch niet zijn?

De liefhebbers van gitaren en gaan kunnen zich uitleven aan Randy's Rock Stage. Hier vind je voor elke band wel een toepasselijk speciaalbiertje. Wie graag de beentjes wil losschudden kan naar Randy's Party Stage. Dit podium ligt wat meer verscholen in het groen. En bij acts als Donny Benet en Jungle horen uiteraard Cocktails!

Een dagje om niet te missen!

Naamloos.png

De clashfinder vind je hier!
 

Brian

Headliner
Sfeerbeheer
16 jun 2015
5.245
6.408
With Open Wings gaat een dagfestival organiseren. Wederom aan het prachtige rutbeek en dit keer met 2 podia. Eentje aan de westkant van het festival en eentje aan de oostkant. Aan de zuidkant ligt het meer en aan de noordkant ligt het bos. Dit zou voor een magische sfeer zorgen en intimiteit. Op beide podia word om en om gespeeld zodat je niks hoeft te missen. En wat speelt er dan? Indie muziek van de hoogste plank. We beginnen met de sensatie Wet Leg. Hierna volgt een band die zich al bewezen heeft, Wolf Alice. Snail Mail komt de gelauwerde plaat Valentine voorstellen, waarna het dansen wordt bij Future Islands. The Afghan Whigs komen hun terugkeer vieren en Balthazar voegt WoW toe aan hun overwinningstour. Agnes Obel en The National zorgen daarna voor een dromerig optreden die je voor altijd bij zal blijven voordat Tame Impala het terrein zal plat spelen. Energie over? Dan kun je na een kleine pauze nog even los en alles vergeten bij Prins S en de Geit!



With-open-Wings-1daagse.png


https://clashfinder.com/s/1daywing/
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken