Stem nu op de Festivalacts Top 100 der Lage Landen! Wie zijn de beste Nederlandse en Belgische festivalacts ooit? »

Verzameltopic overige internationale festivals 2022

Joslittel

Subheadliner
17 feb 2016
4.704
1.681
Ik vraag me af voor hoeveel mensen Code Orange en Turnstile staan te spelen daar over een paar maanden. De hardere namen zijn met gemak op 1 hand te tellen.
 

wenteldave

Headliner
21 apr 2019
5.768
1.563
Tempelhof Sounds komt maandag met de laatste headliner. Zal dus wel voor de vrijdag met o.a. London Grammar zijn. Ook interessant voor RW misschien, qua tour en anders voor Classic? https://tempelhofsounds.berlin/en/line-up/

Staat de volgende tekst bij: "Thank Dog It's Monday". Lijkt me te wijzen op Dog Days Are Over van Florence + the Machine.
Was inderdaad Florence + the Machine. Daarnaast zijn er nog 16 namen aangekondigd, waaronder Balthazar. Lijkt me nu toch wel een aardig sterke line-up.
 
  • Geweldig
Waarderingen: Timmetje

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa
Festileaks Festivalvakantie 2022

Joris De Brul

Randprogramma
13 feb 2017
111
20
Zou graag gaan omwille van Stretch Arm Strong alleen al, maar ik moet hier thuis nog verkopen dat ik naar Manchester ga voor Outbreakfest


2022.jpg
 

Angela Merkel

Gouden Tip
13 apr 2021
278
187
C2C (Turijn, Italië) heeft zijn eerste namen aangekondigd. Onder andere Bicep, Low en Autechre tekenen present.
Ik ben er in 2018 geweest voor Aphex Twin. Ik heb er toen ook Beach House, Blood Orange, Peggy Gou, Yves Tumor, Avalon Emerson, Skee Mask,... gezien. Er zijn 2 podia, het festival duurt elke dag van 21u tot 06u. Bands staan uiteraard geprogrammeerd in het begin, naarmate de nacht vordert draaien de dj's en verandert de hal in een ravecave.

+ Goedkoop: €55 voor 2 dagen. Op de onderstaande affiche gaan zeker nog dubbel zoveel namen bijkomen. Als je de preparty binnen wil de dag voordat het begint, dan betaal je €75. Op de preparty stonden de vorige jaren oa Slowthai en Call Super, om u een idee te geven.
+ Vette locaties: main event gaat door in een oude fabriekshal, preparty was de vorige keer in een treinmuseum.
+ Democratische prijzen: €5 voor een halve liter bier, €2 voor een halve liter water, €8 voor cocktail
+ Fijn publiek: beetje à la Dour, maar fatsoenlijker. Uiteraard zijn er Italianen, en dat zijn knappe en sociale mensen. Ook redelijk wat mensen uit een ander land, die eveneens sociaal zijn.
+ Weinig wachtrijen.

- Toiletten: toi tois die niet gereinigd worden.
- 4 soorten bonnetjes voor water, fris, bier en cocktails
- Weinig eetmogelijkheden.
- Heenreis is makkelijk te doen met de metro, maar deze is 's nachts gesloten. Terugreis naar het centrum zal je moeten doen met een overvolle bus. AirBNB in de buurt huren is een goede optie.

De nadelen wegen niet op tegen de voordelen, dus als je geïnteresseerd bent in de namen, dan zou ik zeker gaan. Aangezien het 's nachts doorgaat, kan je overdag op het gemak Turijn verkennen. Je kan ook eenvoudig de regio verkennen of per trein naar Milaan reizen, dat maar +- een uur rijden is van Turijn.
c2c.JPG
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken