Studio BKS - Vrijdag 11 juni

Joszwa

Gouden Tip
Access All Areas
13 nov 2012
391
115
In het weekend van 11 tot 13 juni 2021 geen Best Kept Secret. Dat hebben we inmiddels geaccepteerd, maar we gaan het bij Festileaks niet voorbij laten gaan zonder iets te doen. Want het festival in Hilvarenbeek gaf ons al zeven edities lang de meest geweldige live shows, het lekkerste eten en de mooiste herinneringen. Tijd om die op te halen tijdens ‘Studio BKS’: samen met jou, met onze Festileaks-hosts en met BKS-directeur Maurits Westerik.

Studio BKS: dat is een anderhalf uur durende liveshow met veel plek voor terugblikken, maar ook knaldrang kweken voor wat komen gaat. Een avond om zelf mee te doen aan het gesprek (via chat of inbellen), maar ook om te leren over het festival dat ons zo dierbaar is. En misschien ga je ook nog wel naar huis met een te gekke BKS-prijs! Wat er concreet op het programma staat, lees je hier:


Vragen voor de Q&A met Maurits mag je hier in dit topic vast droppen!
 

mattman

Headliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
6.018
439
Heerlijk. Dat wordt een anderhalf uurtje genieten. Ik schuif met veel plezier aan.
 

Dillinger2.0

Nieuw lid
14 mei 2021
4
3
Geen datum en geen nieuws over de line-up. Met andere woorden: veel vragen waar Maurits dan wat omheen lult en verder alleen een terugblik. Maar goed, ik ga natuurlijk wel gewoon zitten luisteren.
 

noid

Support act
19 dec 2017
1.030
17
Leuk initiatief! Kan een kleine pleister op de wond worden.
 

Brian

Sunset slot
16 jun 2015
2.124
631
Heel leuk initiatief. Ik heb standaard elke vrijdagavond andere plannen, dus zal er weinig van meekrijgen helaas :(
 

JB.

Sunset slot
Sfeerbeheer
2 dec 2013
2.178
86
Aangezien het een leuke interactief sessie wordt, willen we ook graag content vanuit de bezoekers laten zien tijdens het event en natuurlijk delen met BKS zelf. Juist om de sfeer en de connectie festivalorganisatie - bezoeker te maken tijdens de uitzending. Nu aan jullie de vraag, deel hier video's en foto's van jullie tijd in BKS. Kan via uploaden of linkjes delen hieronder maar je mag het ook mailen naar jesse@festileaks.com.

Zou fantastisch zijn om jullie eigen content in de uitzending te zien. Mocht je btw ook een video op Youtube weten vanuit het publiek die de sfeer van BKS laat zien, mag dat natuurlijk ook. Maar liever video's van jullie zelf :)
 

Joszwa

Gouden Tip
Access All Areas
13 nov 2012
391
115
Vanuit hier nog vragen voor team BKS? :) Dan nemen we die mee. PM'en mag ook.
 

Indiaantje89

Headliner
13 nov 2012
6.319
243
- Wat is het grootse BKS backstage rock ‘n roll moment geweest?

- Vorige editie stond Walter Roadburn op het programma. Heb je overwogen om hem te vragen om een podium te laten hosten?

- Laatste edities was het soms best leeg bij stage ONE, zien jullie dit ook en zijn er ideeën om dit op te vangen?

- wie is je kapper?

- Zoals velen volgen we de ontwikkelingen bij Primavera op de voet. Regelmatig krijgen ze ook bepaalde acts weer bij elkaar voor een reunie. Zijn er voor BKS ook Nederlandse acts die jullie graag terug zien keren bij BKS op de planken als reünie act?
 

noid

Support act
19 dec 2017
1.030
17
- Komt The Smile? :)
- Is het een bewuste keuze om relatief weinig Nederlandse artiesten te boeken? B.V. Spinvis zou perfect passen maar is er alleen nog maar als DJ geweest.
- Hoe hard is de impact van de corona-crisis op BKS geweest qua financién? Is het festival in gevaar geweest?
- Hoeveel acts van de poster van 20/21 kunnen we terugverwachten in 2022 of is er echt sprake van een schone lei?
- Wat is de visie van BKS op artiesten die op herhaling komen? Zit daar een maximum aan? Hoe voorkom je dat dezelfde namen er (te) vaak staan?
 
  • Leuk
Waarderingen: Joszwa en Processierups

Processierups

Geliefde act
21 jun 2017
1.259
42
- Wat vond Maurits zelf het beste optreden tot zover?
- Hoe gaat het dit jaar met de processierupsen?
- Hoe waren je afgelopen 2 jaren? En wat verwacht je van het komende jaar?
- The Strokes: 3 x is scheepsrecht?
- Werken jullie samen met de kleinere najaar-/winterfestivals bij de programmering? Zoals Le Guess Who?, Roadburn, Rewire?
- Hoe programmeer je nu het live-circuit al 1,5 jaar plat ligt?
- En wat is daarbij de invloed van media-aandacht op jullie keuzes? Maakt het nog wat uit of een OOR of juist een Pitchfork positief is over een act?
- Friendly Fire heeft een deel van het personeel moeten ontslaan, waaronder ook medewerkers die betrokken waren bij BKS. Wat betekent dit voor BKS 2022?
- Een aantal festivals gaat in 21 wel gewoon door; DTRH bijvoorbeeld. Wat zijn voor BKS de voor- en nadelen om het festival
- En natuurlijk de vraag: komt GEM in 2022?

En inderdaad die laatste vraag van noid: hoe vaak kan een headliner als Arctic Monkeys of The National terug komen?
 
  • Leuk
Waarderingen: Joszwa en noid

jacobz

Playlistbediener
30 nov 2014
40
1
Kunnen we nog verrassende namen verwachten voor komende editie? Dan bedoel ik nieuwe namen ten opzichte van de line-up van BKS dit jaar en die van primavera die net zijn aangekondigd.
 

JB.

Sunset slot
Sfeerbeheer
2 dec 2013
2.178
86
De vraag die ik nog steeds heb is. Waar kwam in vredesnaam dit paard vandaan? Stond die al ergens op het terrein? Is die serieus meegenomen speciaal voor dit concert? Was het een zeepaardje en is die aangespoeld. Ik wil antwoorden!


 
  • Leuk
Waarderingen: Brian

JB.

Sunset slot
Sfeerbeheer
2 dec 2013
2.178
86
Haha mooi dat dat ook het terrein op is gekomen.

Vanavond 20:30 is het dan zo ver! Dan gaat Studio BKS los. Het is toch niet zo zonnig weer vandaag zoals de rest van de week. Dus een mooi moment om deze stream waar prijzen te winnen zijn te gaan bekijken. Alle ins en outs of Best Kept Secret komen langs! Rond die tijd zal ik de link hier nogmaals delen :)
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken