Pukkelpop 2023

jimmywe

Sunset slot
21 feb 2014
2.171
1.103
Wat is de kans van de the strokes daar te zien? Of gaan die ook weggezet worden op de lokerse?
Denk dat iets als Lokerse meest realistische is. Zie Pukkelpop het niet snel doen. Maar even goed geen Strokes nergens in België.

In elk geval, blijkbaar komt Pkp al met nieuws nog dit jaar. Eerste keer ooit zeker? Even goed is het Billie, maar Imagine Dragons lijken ook te pushen om snel alles aan te kondigen. Dus kan alle kanten uit.

Over Blur, die lijken me gewoon beschikbaar te zijn geweest tijdens Pkp. Dus ofwel was het een keuze ofwel geen plek meer.

Tenslotte, denk dat het dit jaar terug aan Amelie is. CDW terug Dour.
 

koolket

Playlistbediener
28 apr 2022
44
23
Dus niks voor de "oudere" PP bezoeker LOL en aangezien HEAR HEAR waarschijnlijk een one shot was...
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
8.546
3.237
Limp Bizkit - Billie Eilish - Charlotte De Witte
Arcade Fire - Tyler, The Creator - The Prodigy
Foals - The Killers - Gorillaz

The Strokes zou ook nog ergens kunnen staan maar die waren op RW geen geweldige verkoper en dat is wel meer hun publiek

Imagine Dragons zie ik in 2023 niet terugkomen naar festivals omdat ze vorig jaar RW en PP deden en ze vgm niet een geweldige verkoper waren…

Charlotte De Witte zie ik wel terugkomen omdat ze momenteel gewoon veruit de bekendste techno-DJ is! Overal op de pkp camping hoorde je haar muziek!

Limp Bizkit komt vast ook wel terug omdat ze vorig jaar gecanceld hadden en ze samen met CdW en Tame impala op een dag stonden en de populairste dag is. En ze staan niet op RW…

Tyler, The Creator is gewoon een wilde gok… het zou de perfecte headliner zijn en pkp hebben iets van hiphop nodig!
Leg je verwachtingen echt.. een pak lager haha.

Billie - ID - The Killers /+ Angèle

En LCD Soundsystem als we Kaoss mogen geloven. Gezien dat lege veld toen ze in 2016 headlineden zou 't wel een coole Marquee afsluiter zijn. Maar denk te duur.
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
8.546
3.237
Eerst en vooral: laten we niet vergeten dat Pukkelpop het niet zo lang geleden nog financieel moeilijk had. Dus je hoeft geen stacked lineup te verwachten, zeker niet als Billie een groot deel van het budget opslorpt.

Daarnaast:
- Gorillaz tourt deze zomer niet
- De dag van ID verkocht op RW relatief vlot uit. Hoezo geen geweldige verkoper? En dan wel Tyler, The Creator als headliner zetten
- Waarom blijft CDW terugkeren in de meeste voorspellingen? Tuurlijk hoor je haar muziek overal op de camping als zij op de affiche staat, dat is net hetzelfde met andere grote namen. Toch geen reden om haar opnieuw te boeken?
- Ondanks alle recente gebeurtenissen zie ik Arcade Fire geen vrede nemen met een plek als 3e laatste. Als Pukkelpop hen geen headlineplek wil geven, dan staan ze er gewoon niet. Zie ze dan nog eerder een nieuwe zaalshow doen. Of het moet zijn dat pakweg Lokerse Feesten een opportuniteit zien
Oké, maar ze had dus wel Technische Problemen hè. Je weet dat toch dat iedereen die dat ervaart het jaar nadien nog 's mag proberen. Althans als het volgens sommige mensen hier afhangt haha.
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
8.546
3.237
CDW gaat 100% terugkeren door alle technische storing! Het veld stond abnormaal vol! Voller dan bij Slipknot! Je kon bijna onmogelijk in het voorvak komen. Ze is zo populair nu bij alle jongeren dat ze revanche gaat krijgen
Can't tell of dit nu serieus of als grap bedoelt is.

En Tyler is écht zo groot hier niet.
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
8.546
3.237
Dus niks voor de "oudere" PP bezoeker LOL en aangezien HEAR HEAR waarschijnlijk een one shot was...
Pukkelpop is een festival waar de gemiddelde leeftijd zestien tot achttien jaar is, wat dacht je nu. Misschien krijg je The Killers, daar kunnen millenials dan onironisch nostalgisch over doen vergelijkbaar met Bizkit en Slipknot dit jaar. Lekker jaren nillies muziek jwz.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken