North Sea Jazz 2022

mellowmaniac

Campingartiest
3 feb 2016
60
5
Op vrijdag is er een heleboel clashes, heel vroeg en heel laat in het programma... Ik heb vijf acts die ik wil zien tussen 15:30 en 16:30 uur en zes acts tussen 21:45 en 00:00 uur. Op festivals ben ik meestal tevreden met een half uurtje bands zien en dan van zaal veranderen, maar toegang krijgen is nog steeds mijn zorg.

Op basis van eerdere berichten lijken de kansen om bij de concerten in Nile en Maas binnen te komen vrij groot. Ik vermoed dat het bij Amazon het moeilijkst zal zijn om binnen te komen. Hoe lang voor het concert begint moet je aanwezig zijn om nog een reële kans te maken (ik overweeg om naar Lizz Wright en Diana Krall te gaan)? Wat zijn de kansen om Congo en Darling binnen te komen tijdens het concert?

Mijn grootste clashes:

George Benson (Nile) - Gary Bartz & Maisha (Congo) - Gabriels (Darling).

Luis Cole & Metropol Orkest (Maas) - Lizz Wright & Rotterdam Phil. Orch (Amazon)

Ibrahim Maalouf (Maas) - Cimafunk (Congo) - El Comité (Mississippi)
 

timv

Campingartiest
22 jan 2021
60
41
Benieuwd wat North Sea Jazz van plan is ter vervanging van Moses Sumney. Intrigerende verandering aan de timetable vandaag. :)

1653927703712.png

(Al is de kans natuurlijk groot dat het tegenvalt.)
 

timv

Campingartiest
22 jan 2021
60
41
Wow, jij bent snel. :) Moeten nog alles bewijzen uiteraard, maar lijkt me toch een meer geïnspireerde en toepasselijke vervanging dan High Hi op Werchter. ;)
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken