Lowlands 2022 - Nieuws en geruchten

MisterIks

Randprogramma
18 mei 2021
166
119
Inmiddels weer een aantal weken verder en is het nog maar 52 nachtjes slapen. We hebben nog zeker één drop met namen tegoed en natuurlijk het blokkenschema, maar omdat iedereen na al die tijd het Lowlands nieuws wel heeft uitgespeeld en ook de filmpjes van Pinkpop en Best Kept wel heeft gezien heb ik afgelopen maanden veel plezier gehad met TPD TV. Paar gasten die al jaren erg vermakelijke filmpjes maken over hun bezoeken aan festivals.

https://www.youtube.com/c/MasterOfBuckets

Hier nog meer voorpret, LTV > https://www.youtube.com/channel/UCG0Tgp7G8niM01f6HslnWRg
 
  • Leuk
Waarderingen: pietmoeskops

zworp3

Gouden Tip
17 mei 2018
259
135
Ik moet wel zeggen dat ik erg verbaasd was toen ik net zag dat Jack Harlow qua streams 23e in de wereld staat. Ik heb als ik naar hem luister nooit het idee dat hij echt iets nieuws toevoegt.
Even potje mierenneuken; Harlow staat niet 23e qua streams, maar qua luisteraars; dat staat voor het aantal mensen dat minimaal 1 keer naar een artiest heeft geluisterd (kort gezegd: 1 keer naar De Vlieger luisteren heeft evenveel impact op die lijst als de hele Hazes 100 luisteren).

In totaal aantal streams staat Kendrick een stuk hoger dan Harlow (16 vs 35, zie: https://charts.spotify.com/charts/view/artist-global-weekly/latest ) Het lijkt erop dat Harlow specifiek scoort met een aantal grote hits (What's Poppin in 2020, Industry Baby in 2021, First Class dit jaar) terwijl Kendrick over de hele breedte van zijn oeuvre wordt beluisterd.
 
  • Leuk
Waarderingen: daily

Benjamin

Support act
20 mrt 2015
871
0
Snap eigenlijk niet waarom Zwangere Guy opnieuw is toegevoegd, terwijl Stikstof 2 hele goede albums heeft gemaakt.
Had ik persoonlijk veel toffer gevonden.
 

Raskolnikov

Sunset slot
18 jan 2016
3.115
525
Snap eigenlijk niet waarom Zwangere Guy opnieuw is toegevoegd, terwijl Stikstof 2 hele goede albums heeft gemaakt.
Had ik persoonlijk veel toffer gevonden.
Misschien omdat Stikstof al op DTRH staat? Al hebben ze natuurlijk wel vaker acts die op beide festivals staan.
 

bardt

Randprogramma
4 jan 2020
105
3
Heel teleurstellend die nieuwe namen. Volgend jaar maar eens de switch maken naar BKS of DTRH: goedkoper én veel betere line-ups (in mijn ogen).

Voorgaande edities had ik altijd een aantal grote must-see's, maar die zijn er nu helemaal niet. Ik had mijn hoop nog gevestigd op latere aankondigingen met namen, maar helaas. Ik verheug me dit jaar veel meer op Le Guess Who dan Lowlands en dat heb ik eigenlijk nog nooit eerder gehad.

Of denken jullie dat er nog verrassende namen komen?

En zijn er nog meer die overwegen volgend jaar naar iets anders te gaan? Het is een beetje de verkeerde plek om te vragen, omdat hier natuurlijk vooral de die-hard Lowlands fans te vinden zijn, maar toch ben ik benieuwd.

(Sorry voor dit vleugje pessimisme op deze mooie dag :p)
 

Recent actieve topics

Gebruikers die dit onderwerp bekijken