Het team van Festileaks zoekt versterking

Joszwa

Dagopener
Access All Areas
13 nov 2012
564
351
Blik vooruit. De zomer van 2021 lonkt. We hebben er bij Festileaks zin in om er het meest bijzondere festivalseizoen ooit van te maken. Daar zijn we wel aan toe. Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar een aantal verse aanwinsten voor het Festileaks team!

Waar zijn jullie naar op zoek?

Festileaks is een festivalplatform dat drijft op de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ons bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Kun jij je vinden in die filosofie, dan willen we graag kennis met je maken.

Welke rol je precies gaat vervullen, daar komen we graag samen met jou achter tijdens een kennismakingsgesprek. De mogelijkheden binnen ons team zijn groot. Je kunt onze razende nieuwsredactie versterken, of verdieping bieden als expert van een specifiek genre als hiphop, elektronisch of jazz. Je kunt je bezighouden met het schrijven van teksten, of met het organiseren van events als FESTEN of Festileagues. Je kunt het Festival Forum modereren, of draaiboeken maken voor de Festivalpodcast. Je kunt vette video’s in elkaar komen draaien, of plaatsnemen in de feestcommissie en onvergetelijke borrels hosten voor het team.

Kortom: iedere skillset waarmee Festileaks een vetter platform kan worden, is meer dan welkom. Ook jouw talent kunnen we gebruiken.

Wat bieden jullie mij?

2019-DTRH-1-1024x682.png


Alle functies bij Festileaks zijn op vrijwillige basis en je werkt vanuit huis, naast je studie of baan. Je komt terecht in een jong en supergezellig team van ruim zestig vrijwilligers die niets liever doen dan zich bezighouden met festivals en muziek. Een functie bij Festileaks geeft je de handvatten voor:

… Het maken van impact bij duizenden lezers per dag. Festileaks is met 500.000 unieke bezoekers per maand een bekend platform voor iedereen die zich interesseert voor festivals.
… Het opdoen van ervaring bij het maken van crossmediale content. Denk aan verdiepende artikelen, Instagram-stories of boeiende podcast-reportages.
… Een dikke upgrade van je sociale leven. Festileaks is niet alleen een platform, maar ook een vriendengroep. We organiseren maandelijkse borrels (tijdens een pandemie zijn deze weliswaar digitaal, maar dat mag de pret niet drukken): boottochten door de Amsterdamse grachten, barbecueraves in de zon, film- en spelletjesavonden, weekendjes weg en nog veel meer.
… De uitbreiding van je netwerk, door zelf contacten te onderhouden met de Nederlandse festival- en muziekindustrie.
… Het ontwikkelen van jezelf. Festileaks is een opleidingsplatform voor jong talent. Welke rol je binnen het team ook wilt aannemen of welke skills je ook wilt leren: bij Festileaks hebben we veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

Oh, en hadden we al gezegd dat Festileaks iedere zomer op festivals door heel Europa te vinden is?

Ja, ik wil!

Hebben we je enthousiasme gewekt? Dan leren we je heel graag kennen. Ook als je nog twijfelt over jouw specifieke rol binnen het team, nodigen we je van harte uit dit formulier in te vullen. Als jij je vertrouwd voelt bij onze waarden en interesses, ben jij de headliner waar we op zitten te wachten.

https://festileaks.com/2020/09/festivallovers-opgelet-het-team-van-festileaks-zoekt-versterking/
 

mattman

Headliner
Sfeerbeheer
4 dec 2013
7.862
2.016
BUMP

Even een gericht zoekertje. Zoals @joszwa al zegt: Festileaks bestaat al uit een bende vol experts en liefhebbers, die daarbinnen dus ook vertakkingen heeft naar specifieke interesses. Dingen waarbij het wel handig is om een groepje te hebben die dat ene thema helemaal coveren. Concreet: er komt ook een België expertgroep. Klein landje, grote speler in de festivalwereld en dankzij Rock Werchter, Graspop, Pukkelpop een onuitputtelijke bron van festivalnieuws en leutigheid. Ikzelf ga daar deel van uitmaken, maar ik zoek nog mensen die in het België team willen. Mensen die dus sowieso al Belgische festivals meepikken en zoiets hebben van: ik wil ook de rest van het jaar met festivals bezig zijn. (Dat moeten geen Belgen zijn natuurlijk, wel mensen met zwart-geel-rood in het hart.)

Let's go? Let's go. Hier is nog eens die knop:
https://festileaks.com/2020/09/festivallovers-opgelet-het-team-van-festileaks-zoekt-versterking/
 

wenteldave

Headliner
21 apr 2019
7.245
2.425
Nog meer volk in jullie team? Poeh. Dat moet dan wel een heel groot (en goed) seizoen worden.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken