Festileaks Meet-up op Lowlands 2022

Joszwa

Dagopener
Access All Areas
13 nov 2012
653
505
Festileaks is een platform dat drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen. Na ruim 2 jaar opgesloten te zijn geweest, genieten we deze zomer dubbelop van de ontmoetingen met gelijkgestemden. Daarom organiseren we wederom een Festileaks Meet-up, en wel aanstaande zaterdag op Lowlands!

Of je nou een actieve forum bijdrager bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up!

Natuurlijk houden we rekening met al het moois op het muzikale programma en daarom spreken we zaterdag na afloop van Goldband (Alpha) af in de buurt van de Heineken tent, waar Weval niet veel later zal optreden.

Datum: Zaterdag 20 augustus
Tijd: 15:15 uur
Waar: La Terraza by Nespresso

La Terraza vind je aan de achterzijde van de Heineken (op Planet Paradise), ergens in het midden van ‘t Bierlokaal en de bitterballenkraam. De ideale plek om elkaar te ontmoeten en toch ook het optreden in Heineken mee te krijgen. La Terraza is te vinden in de witte cirkel op onderstaande plattegrond:

LL-2022-Meet-up-2-1024x1024.png

Don’t miss de groepsfoto!​

Festileaks Meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en België. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk recenseren we samen alvast voorzichtig wat we tot nu toe zagen op het festival en wisselen we tips uit over wat nog staat te gebeuren. En natuurlijk is er die altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto! Don’t miss it.

We hopen je heel graag te zien, aanstaande zaterdag op Lowlands!
 
  • Geweldig
  • Leuk
Waarderingen: MisterIks en Brian

Gebruikers die dit onderwerp bekijken