Festileaks Festival Draft XI: Teamdraft

Gewenste keuzetijd


  • Totaal aantal stemmers
    19
  • Opiniepeiling gesloten .

Koekdoos

Subheadliner
22 okt 2018
4.839
5.934
Dag 2 openen we met een heel bijzondere show. Met zijn laatste tournee 'De Laatste Ronde' neemt hij gedurende twee jaar afscheid langs alle theaters waar hij de afgelopen decennia heeft opgetreden, om uiteindelijk in mei '24 te eindigen in Koninklijk Theater Carré. Op zijn bucketlist stond echter nog één plek waar hij nog nooit had opgetreden: een muziekfestival! Het is dan ook een hele eer om hem die plek aan te bieden.

Tijdens zijn show op This Must Be A Cabin In The Woods zal hij meer de focus leggen op zijn muzikale erfenis. Al zal hij natuurlijk vooral zichzelf blijven. Met een grote lach (en een kleine traan), nemen we afscheid van de grootste cabaretier van de Lage Landen: Youp van 't Hek!


@theblackmadness
@Lion

Circle Pit op Flappie?
 

Dr. Hannibal

Headliner
24 nov 2013
5.022
4.991
Schwarzwalder Metalfest

bild-yob-100~_v-gseagaleriexl.jpg


De prachtige en intense muziek van YOB laat weinig metalheads onberoerd. Wij hebben ze in ieder geval in Our Raw Heart gesloten. De band voegt zich bij het doom programma op vrijdag.


@Yannick > @MadMandra27
 

Dr. Hannibal

Headliner
24 nov 2013
5.022
4.991
Schwarzwalder Metalfest

Tropical-Fuck-Storm.-Credit-PressSupplied-1392x881-1.jpg


Wat heeft ons King Gizzard podium nodig? Meer knotsgekke Australiërs natuurlijk! Tropical Fuck Storm is een experimentele noisy rock groep, die sinds het debuutalbum A Laughing Death in Meatspace (2018) hun creativiteit met de wereld deelt. Volgend jaar te zien in het Zwarte Woud!


Dit was ipv @RubenJS dus nu @Koekdoos > @wenteldave
 

teunajax

Geliefde act
18 jul 2018
1.505
1.882
Even namens @wenteldave:

The Armed - World's Greatest Band. Zo noemen ze zichzelf. Wie de leden van The Armed zijn is jaren een mysterie gebleven, op afbeeldingen werden soms willekeurige kennissen gebruikt. En ook nu ze hier eindelijk wat openheid over geven, weet ik nooit precies wat ik wel of niet moet geloven. Ben Koller, drummer van o.a. Cave In, Converge, Mutoid Man en All Pigs Must Die wordt genoemd. Chris Slorach van METZ gonst rond. Leden van Rough Francis (de hergeboorte van proto-punk band Death) worden met de band geasocieerd en ook Kurt Ballou van Converge en Supermachiner heeft wat klussen voor de band gedaan. Andere namen zijn Chris Pennie van Dillinger Escape Plan en Coheed & Cambria, evenals Queens of the Stone Age's Troy van Leeuwen. Julien Baker deed nog ergens een keer vocals. Je snapt het denk ik. Namen met een aardig track record. Samen maken ze hardcore punk met pop invloeden. Denk een exteremere GLOW ON era Turnstile. Goed is het op plaat in ieder geval en live schijnt het fenomenaal te zijn.

1695195132848.png
@nitotheno
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken