Festileaks Festival Draft V: The Duo Penotti Edition

theblackmadness

Geliefde act
9 sep 2019
1.254
952
Is het al tijd voor de headliner? Neuh... Het wordt weer tijd voor iets stevigers op Supersonic Wings. Ik heb ze zelf twee keer gezien, één keer op Graspop en één keer in de Melkweg en twee keer was het een gestoorde show. Iedereen die deze shows heeft meegemaakt, weet dat er een ontzettend hoog energieniveau was, waardoor die shows eigenlijk niet konden tegenvallen. De zanger is voormalig zanger van de rockband Letlive, Jason Butler. Met hun politieke statements hebben ze sinds 2017 vele fans weten over te halen. It's time to Bite Back because you fucked with the Wrong Generation. Made an America:
Supersonic-Wings-Fever-333.png


@HollandiaFCB en @Martijn , go!
Verdomme e, de persoonlijke favorieten blijven eruit gaan
 
  • On fire
Waarderingen: wenteldave

HollandiaFCB

Support act
24 jan 2016
977
965
Joshua Michael Tilman is een veelzijdige man. Deze Amerikaan is in de basis singer-songwriter, maar hij kan van alles. Drummen (van 2008-2012 bij Fleet Foxes die ook op ons affiche staan), gitaar spelen, nergens draait hij zijn handen voor om. Als klein jongetje wilde hij graag pastoor worden omdat hij graag het podium op wil. Dat laatste is gelukt. Met name het laatste album 'God's favorite customer' is alom gerespecteerd en gewaardeerd. Father John Misty kan daarnaast ook nog heel goed een nummer van Arcade Fire goed (samen) ten luister brengen.


 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
6.969
1.855
Er zijn weinig bands die zo uniek zijn dat ze een heel eigen genre een klein decennium mee de grond hebben uitgestampt. 'Sunbather' is niet alleen binnen de indiewereld maar evenwel voor metalheads een begrip, een monument. Op hun laatste album 'Infinite Granite' slaat de band het vrijwel op een iets andere boeg waarbij meer shoegaze komt doorschemeren, desalniettemin zijn we overtuigd dat het er tijdens hun shows nog pittig hard en luid aan toe zal gaan. Ik heb het natuurlijk over de mannen van Deafheaven.

1uqbeTg.png@ThijsDB / @theblackmadness
 

theblackmadness

Geliefde act
9 sep 2019
1.254
952
Tijd om een mooie naam aan te kondigen. Maynard James Keenan is een bezige bij. Tool is spijtig genoeg weggekaapt geweest voor onze neus. Gelukkig hebben we dus nog de mogelijkheid om een van zijn andere bands aan te kondigen. Een topnaam, daar kunnen we het allemaal over eens zijn en dat is ook logisch met topnummers zoals oa. the outsider, Judith en the doomed. Verwelkom A Perfect Circle!


Daarnaast hebben we het genoegen om een toprockband aan te kondigen. Met een nieuwe plaat onder de arm en hun hits van de vorige platen, zal Royal Blood de wei op stelten zetten!

 

HollandiaFCB

Support act
24 jan 2016
977
965
Nu in ieder geval nog niet. Onze volgende aankondiging heeft geteased dat het nieuwe album "Legendary" gaat worden, nou dat willen wij live horen en meemaken. Het eerste album deed het lang niet zo goed als de EP en singles als "1950" en "Ohio", maar de eerste nieuwe single "House Burn Down" kan ons in ieder geval enorm bekoren en doet smaken naar meer. Mikaela Mullaney Straus alias King Princess komt ons affiche verrijken.@Brian en @wenteldave
 

Timmetje

Headliner
4 mrt 2015
7.473
1.631
De eerste act die we aankondigen is er 1 van eigen bodem. Sinds 2005 actief. Na meerdere albums, uitverkochte zalen en een eigen musical is het tijd voor hun luekste optreden tot dusver. De Jeugd van Tegenwoordig speelt op ons festival!


De volgende Nederlandse artiest draait ondertussen al 12 jaar mee. Na 4 studioalbum is eind juni een nieuwe Single uitgekomen. Hopelijk is album nr. 5 net zo'n pareltje als de andere 4. We presenteren Thomas Azier.


@Oasiss @koekdoos
 

koekdoos

Geliefde act
22 okt 2018
1.528
763
Ook bij Baspop Live Forever hebben we acts uit Down Under. De grote vraag is natuurlijk zijn wij ook Down Under voor hun? Goed, dat ter zijde.
Uiteraard zijn er meerdere festivals met bands uit Australië, maar er kan er maar een de beste hebben. Deze Australische band is een band die alle andere Australische bands overbodig maakt. De Teskey Brothers, Courtney Barnett of Parkway Drive? Vergeet het maar, allemaal overbodig bij onze volgende naam:

Airbourne

Met alweer het vijfde album Boneshaker op zak zullen ze de weide helemaal plat spelen met een duidelijk door AC/DC geïnspireerde sound. Vergelijkbaar met AC/DC heeft ook Airbourne een eigen sound gevonden en daar wijken ze eigenlijk niet meer vanaf met geweldige recht door zee harde rockmuziek tot gevolg. Het echte feest zal dus plaatsvinden op Baspop Live Forever op het moment dat de eerste noot wordt aangeslagen door Joel O'Keeffe en zijn metgezellen.

Bereid je voor op een zanger die op de schouders van de security door het publiek stormt, de geluidstoren beklimt en blikjes bier aan de lopende band op zijn hoofd kapot slaat. Een groot gekkenhuis, maar wat verwacht je dan ook van een festival dat Radiohead en Metallica weet te combineren tot een goed lopend festival?


Eerder op de dag hebben we The Darkness aangekondigd, maar toen moest dat even vlug vlug tussen het werk door en hadden we geen tijd om er een videoclip aan toe te voegen. Dat kan natuurlijk echt niet voor een band met een over de top hit. Dus bij deze ook nog de videoclip van I Believe In A Thing Called Love van The Darkness. Dan zijn we weer helemaal bij en is iedereen ook weer helemaal blij. Dit en meer, binnenkort, op Baspop Live Forever.


@wenteldave en @Brian
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken