Festileaks Festival Draft IX: Landenbingo

RubenFrusciante

Geliefde act
Sfeerbeheer
11 feb 2017
1.886
2.277
Bekijk bijlage 3871

"But for now, it's time to run, it's time to run"

Vierde act alweer en ook al het 4de continent dat we bezoeken. Een artiest die ik in de draft heb leren kennen ooit en sindsdien thuis regelmatig draai.

Bekijk bijlage 3872

Ik dacht na het zien van die vlag icm die foto op een klein telefoonscherm even dat je Karim Benzema aankondigde 🤣
 

MadMandra27

Randprogramma
23 aug 2022
122
167
In a crowded hazy bar kwam de organisatie van MadMandra Meeting haar eerste grote headliner tegen. Deze Canadese boer van 77 lentes weet waar het in het leven om draait: lekker rocken in een vrije wereld. En dat kan hij als de beste! Ondanks zijn gezegende leeftijd maakt hij alsnog eens de oversteek naar het Europese vasteland, meer bepaald om ons festival te zondag op grootse wijze af te sluiten. Dames en heren, Neil Young.


Next: @Koekdoos, @Yannick
 
Laatst bewerkt:

Koekdoos

Sunset slot
22 okt 2018
3.169
3.036
Metal laten we even voor wat het is. Want deze draft staat, zoals altijd, ook weer niet-metal op de planning. En dit keer wordt het ook nog eens daadwerkelijk uitgevoerd. Normaal schiet dat er nog een beetje bij in. Maar de trouwe volger van Baspop weet ook dat er regelmatig onverwachtse boekingen voorbij komen. Dat is dit maal niet anders en daarom, als je de metal even zat bent, gaan we over naar de opera. Uit Italië:

Andrea Bocelli


@Yannick en daarna @Lion
 

Lion

Gouden Tip
7 mrt 2017
433
696
Weekendje weg dus snel tekstje:

Jorge Ben Jor komt naar From The Lions Mouth.

Als de organisatie setlist.fm moet geloven, is dit de eerste keer dat deze Braziliaanse legende in Nederland optreedt!

Waar Jorge in de jaren zestig begon in de Bossa Nova-hoek, pionierde hij in de jaren zeventig met sambarock. De beste Braziliaanse muzikant aller tijden, als je het aan de organisatie vraagt tenminste.


Next Up:
@HollandiaFCB@Paddy
 

HollandiaFCB

Geliefde act
24 jan 2016
1.670
2.033
Tussen de bedrijven door wordt hierbij een waanzinnige popartiest verwelkomt.
Deze draft zal een gigantische ecologische voetafdruk achterlaten, maar wij doen een mini duitje in het bekende zakje door SIA als afsluitende act achter Lorde te plaatsen. Vanuit Nieuw Zeeland een korte tussenstop in Australië en dan door naar Friesland. Hopelijk zal de jetlag niet groot zijn en voelt ze zich helemaal alive!


@Paddy
 

Oasiss

Sunset slot
4 okt 2016
3.312
2.648
Ik doe nu al alle drafts mee, en als het kon stonden Robyn en Girl in Red altijd op de wishlist, maar is dat nooit gelukt haha.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken