Enquête Concertbezoek na Corona Pandemie: Maak kans op Ticketmaster Giftcard!

KevinMusic

Nieuw lid
10 apr 2022
1
2
Ondanks dat FestiLeaks voornamelijk focust op festivals, zullen er ook veel muziekliefhebbers actief zijn die afgelopen tijd een concert hebben bezocht. In dat geval kun je meedoen aan het nieuwste POPLive onderzoek!

Dus, ben je de afgelopen tijd eindelijk weer eens naar een concert geweest? En wil je binnen 5 minuten je volgende concertkaartje verdienen? Doe dan mee aan het POPLive onderzoek naar de invloed van twee jaar pandemie op het bezoeken van popconcerten en maak kans op een Ticketmaster cadeaubon van €25!

We zijn op zoek naar respondenten die sinds 25 februari 2022 (het moment waarop concertbezoek weer mogelijk was, aanvankelijk met 1G-regel) minimaal één concert in Nederland hebben bezocht. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten en onder de deelnemers worden vier cadeaubonnen verloot.

Je kan de vragenlijst invullen via de volgende link: https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekYS0sLWXgN4lFQ

Alvast bedankt voor je medewerking! Dit onderzoek wordt uitgevoerd als onderdeel van POPLIVE. Dit is een onderzoeksgroep van de Erasmus Universiteit die onderzoek doet naar live muziek in Nederland. Meer informatie vind je op www.poplive.nl.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken