Down The Rabbit Hole 2023

ZiggyStardust93

Playlistbediener
21 feb 2023
29
28
Ga jullie zo te zien wel tegenkomen! Mijn 'planning' voor het weekend, waarbij de zondag nog wat leeg blijft, en de zaterdag te vol (de hele set van IDLES + hopelijk stukje Death Grips en WMC)

Vrijdag: The Murder Capital - Warhaus - Tramhaus - The Whitest Boy Alive - Heartworms
Zaterdag: SPOON - Jacob Collier - Death Grips - IDLES - Working Men's Club
Zondag: Ramkot - Sleaford Mods - Bob Vylan - Phoenix - Paolo Nutini
 
  • Leuk
Waarderingen: spongebobsong en Vantola

Joris

Geliefde act
7 feb 2016
1.436
305
Die show van Phoenix gaat trouwens echt heerlijk worden, met een vrij grote productie. Wat ze mee hadden in Paradiso vorig jaar was al indrukwekkend en qua productie gaat het niet minder zijn op DTRH
Staan nu wel volledig in het daglicht, hadden best gebaad kunnen zijn bij een late spot in de Teddy Widder ipv Hotot
 

MarkD

Geliefde act
23 jan 2018
1.793
732
Staan nu wel volledig in het daglicht, hadden best gebaad kunnen zijn bij een late spot in de Teddy Widder ipv Hotot
True. Of op een sunsetslot op Hotot. Gelukkig grijpen de jongens nog wel veel naar het oude werk, dat zijn echt heerlijke festivalnummertjes.

Edit: Phoenix in het donker op de Hotot zou ook lekker zijn geweest trouwens. Had van mij part wel kunnen wisselen met Paolo - wel beide 1,5 dan.
 

Joris

Geliefde act
7 feb 2016
1.436
305
True. Of op een sunsetslot op Hotot. Gelukkig grijpen de jongens nog wel veel naar het oude werk, dat zijn echt heerlijke festivalnummertjes.
Ja inderdaad, dat is altijd het jammere van de zondag die eerder stopt, geen sunsetslot voor de Hotot subs

Wel heel veel zin in Phoenix, nog nooit live gezien maar goede nummers
 

Annemariex

Nieuw lid
1 jun 2023
1
5
Ik lees al een tijdje mee, maar nog niks gepost. Dus bij deze! :)

Mijn must sees voor het DTRH weekend
Vrijdag:
Froukje, Joey Badass, Fred Again, de Schuurman & Rachel Green. Hopelijk ergens tijdens die laatste 2 ook nog even bij Romy kijken.

Zaterdag:
Sticks, Death Grips, Idles, Burna Boy (waar ik overigens wel mega blij mee was in tegenstelling tot veel mensen geloof ik haha), skin on skin

Zondag:
Sofi Tukker, Bob Vylan, Paolo Nuntini en hopelijk komen ze met een goede vervanger voor slowthai binnen hetzelfde genre, dan ben ik sowieso daar.

Verder moet er natuurlijk verplicht tijd gemaakt worden om mee te zingen bij de teddy takeover en laat ik me verder graag verassen met artiesten die ik nog niet kende en heb ik ook nog wel wat namen die niet per se must see zijn maar wel leuk om mee te pakken. Moge overigens uit mijn must sees wel duidelijk worden dat de DTRH niet heeel erg aan mij besteed is qua line-up. Ik houd van hip hop, daar tegenover luister ik veel metal/punk en verder probeer ik regelmatig iets uit andere genres wat ik ondanks dat ik het misschien niet thuis aanzet zeeer zeker kan waarderen om live te zien.

+ ik zag hier een aantal keer Denzel Curry als mogelijke vervanging voor Slowthai voorbij komen en als dat echt zo is kan je me weinig gelukkiger krijgen. Heb hem nu 2 keer gezien, in de xray op lowlands en een afgeladen podium op woo hah en beiden echt een top show. Goede entertainer, grote moshpits, en één van de rappers die daadwerkelijk alle lyrics live rapt in plaats van mee mompelen met een bandje.
 

Kasper

Campingartiest
20 feb 2015
57
3
Ik vind de vrijdag echt veel interssanter dan de andere dagen. Niet dat het overloopt van echte musts sees, maar wel heel veel dingen waar ik nieuwsgierig naar ben. Maar goed, het is DTRH. Dus mij kennende zal ik na afloop het meest lyrisch zijn over een act in de Fuzzy Lop of Bossa Nova waar ik per ongeluk binnenliep.
 
  • Leuk
Waarderingen: Marin en MarkD

Gebruikers die dit onderwerp bekijken