Down The Rabbit Hole 2023 - Nieuws en geruchten

MarkD

Support act
23 jan 2018
1.126
230
Met de release van Orbital's "30 Something" vandaag, zouden zij DTRH kunnen headlinen?

Ze zijn misschien niet zo populair als bijvoorbeeld Underworld, maar verkochten de vorige keer dat ze in Nederland waren toch 2x Paradiso uit (net als Janelle Monáe een jaar voor haar headlinespot) en kunnen ook het Pola & Pan-publiek naar de Hotot trekken.
Interessante gedachte wel, voor mij zijn zij eigenlijk een beetje in de vergetelheid geraakt. Ik denk dat ze niet echt headliner zullen worden omdat het festival wel wat is gegroeid, maar zeker wel afsluiter in de Teddy. Zou echt een heerlijke spot voor ze zijn waar ik wel bij ga zijn.
 

zworp3

Gouden Tip
17 mei 2018
274
141
Interessante gedachte wel, voor mij zijn zij eigenlijk een beetje in de vergetelheid geraakt. Ik denk dat ze niet echt headliner zullen worden omdat het festival wel wat is gegroeid, maar zeker wel afsluiter in de Teddy.
Dat waren ze bij mij ook, was verbaasd toen ze 2x Paradiso uitverkochten in 2018, in de recensies las ik dat er een behoorlijk oud publiek op af kwam. In 2019 verkocht Orbital & Friends uit, een DGTL-evenement op ADE met verder alleen nieuwere acts en 's nachts, dus vermoed dat dat juist een jonger publiek zal zijn geweest.

Qua naam zijn ze inderdaad niet groter dan een Moderat of Bicep momenteel, dus afsluiter Teddy is billijk, maar heb het afgelopen jaar live-registraties op buitenpodia gezien en dat zag er heel goed uit, dus zou ze graag als afsluiter op de Hotot zien.
 

MarkD

Support act
23 jan 2018
1.126
230
Unpopular opinion; Rufus Du Sol is in een paar jaar headliner(?).
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
7.245
2.144
Unpopular opinion; Rufus Du Sol is in een paar jaar headliner(?).
Denk, indien de kans er was, dat het nu wel al was gebeurd (zie VS). Al zie ik ze dit seizoen wel mooi klimmen op posters, maar toch.
 

MarkD

Support act
23 jan 2018
1.126
230
Beetje afhangend van wat ze op Lowlands neer gaan zetten, zo het inderdaad wel eens flink kunnen gaan klimmen. 3 jaar geleden op het NDSM werf in de ADE DGTL loods waren ze echt sterk.
 

Recent actieve topics

Gebruikers die dit onderwerp bekijken