Stem nu op de Festivalacts Top 100 der Lage Landen! Wie zijn de beste Nederlandse en Belgische festivalacts ooit? »

Down The Rabbit Hole 2021 - Nieuws en Geruchten

Yannick

Headliner
23 apr 2015
6.300
1.407
1W4VsVo.jpg


Hier mag ook gewoon de helft van overkomen naar DTRH voor mijn part. Ook hier, zoals bij EOTR, geen headliners te zien al is Mogwai wel een interessante. Goeie Teddy-naam, lijkt me. Thundercat, Georgia, Jockstrap, Alabaster Leplume, King Hannah, Goat Girl, Nubya Garcia, The Staves.. Veel leuks daar en wel wat overlap zie ik?
 
  • Leuk
Waarderingen: Joslittel

Yannick

Headliner
23 apr 2015
6.300
1.407
Yep, vind ik ook. Al heb je op zich wel al een aantal singer-songwriters op de affiche al hè. Vraag me af wanneer we nog 's nieuws gaan krijgen, en dan bedoel ik echt groot nieuws.. Nu met de overstromingen leek het me alleszins niet echt gepast, maar misschien ergens volgende week? Het is nog iets meer dan een maand en ja..
 

Timmetje

Headliner
4 mrt 2015
6.793
1.116

Er is nog geen duidelijkheid vanuit de politiek over het wel of niet doorgaan van DTRH, daarom gaan we nog steeds uit van een feestje in Avant Garden in augustus. Dit jaar indoor, dus nog heter: Avant Garden is het hele weekend jouw hotspot voor de lijvigste hiphop en clubgrooves van Down The Rabbit Hole.

Tijdens de wake-upwork-out Goedemorgen DTRH helpt Coloured Creatures je dagelijks om 11:30 en 12:30 uur om al dat luie zweet kwijt te raken. Begin je dag aerobisch-dynamisch, let’s get physical!

Daarna presenteert de crew van Wilde Haren elke dag van 13:00 tot 23:00 uur de top van de Nederlandse hiphop. Zo check je hier shows van RBDJAN & Rocks (THC), Ray Fuego, Kevin, ADF Samski, Sophie Straat, ValsBezig en Yssi SB. Achter de draaitafels staan ook geen kleintjes, want tussen het livegeweld door houden dj’s als Abstract, Waxfiend, Rotjoch Dj set, FS Green en Jarreau Vandal de vibe op de vloer hoog.

Headphone op, party down: elke nacht van 23:00 tot 04:00 uur krijgt een andere host de sleutel van Avant Garden om hun persoonlijke droomline-up ruim baan te geven. Op vrijdag is dat het creatieve collectief Alle$ Lifestyle, dat namen als Adje, RIMON DJ set en JAEL meeneemt. Op zaterdag is Avant Garden het domein van de openhartige rapper/zangeres S10, die onder meer een elektronische set van haar producer sim fane op het programma zet. En de grandest finale op zondagnacht? Die wordt verzorgd door het litste fully independent label Burning Fik, dat onder meer dj-sets van mede-eigenaar Faberyayo, Gotu Jim x Ybra + Baby Boys + Firoza en Mairo Nawaz dropt. Alle hens aan dek!

Paar leuke namen maar blijf alsnog op mijn honger naar meer (middel)grote namen zitten.
 

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa
Festileaks Festivalvakantie 2022

MarkD

Dagopener
23 jan 2018
741
11
Wat me wel goed doet: De Gorillaz heeft de tourpagina upgedate en DTRH staat ertussen:
Dus mocht DTRH doorgaan dan komen de Gorillaz iig gewoon spelen! :D
Haha ik geniet eigenlijk wel een klein beetje van de berichten die hier 1:1 worden overgenomen/geloofd van eFestivals en waar paniek om wordt gezaaid. Zoveelste keer dat 'insiders' daar gewoon naast zitten.
 

Yannick

Headliner
23 apr 2015
6.300
1.407Paar leuke namen maar blijf alsnog op mijn honger naar meer (middel)grote namen zitten.
Die Burning Fik line-up is helemaal prima hoor. Verder ook enkele leuke namen idd.

Maar waar is in godsnaam die laatste batch namen?!!
 
  • Leuk
Waarderingen: Goanna

Timmetje

Headliner
4 mrt 2015
6.793
1.116
Bestaande verbod is inderdaad verlengd tot 1 september, aldus Rutte nu net op de persconferentie.
 

Christiaan

Gouden Tip
15 mrt 2014
425
12
Ik vind het vooral zuur dat tegelijkertijd de reisadviezen binnen Europa worden versoepeld. Oftewel we mogen niet naar festivals zodat we wel op vakantie mogen...
 
  • Grrr
Waarderingen: Timmetje

Oasiss

Sunset slot
4 okt 2016
2.349
1.003
Hoewel natuurlijk geen verrassing ben ik hier wel enorm chagrijnig door..
 

Timmetje

Headliner
4 mrt 2015
6.793
1.116
Treurig, maar waar: Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands is een droom die niet uit gaat komen.

Vanwege de nieuwe, verscherpte maatregelen zijn meerdaagse evenementen met camping in ieder geval tot 1 september door de overheid verboden.

Dat is heel moeilijk te verkroppen, met de haven in zicht en tot zo kort geleden de wind in de zeilen, de zon op onze bol… Op koers richting een onvergetelijk feest in de polder brak alsnog de storm los.

Door de vele onzekerheden rondom de deltavariant van het virus heeft het kabinet besloten geen meerdaagse evenementen met campingfaciliteiten toe te staan. Hoe groot die tegenslag ook is, we respecteren dat besluit en zijn blij met de reddingsboei in de vorm van een garantiefonds waarmee we artiesten, leveranciers, cateraars, en alle andere duizenden handen die Down The Rabbit Hole maken kunnen steunen.

We zijn jullie Rabbits allemaal ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen en de positieve, flexibele, veerkrachtige flow waarmee jullie ons op koers hielden. We willen hier ook ons team bedanken: alle artiesten, festivalbouwers, specialisten, programmamakers en andere betrokkenen die onverdeeld en onverzettelijk waren in een moeilijk jaar. Met een snik en een lach tuigen we straks de boot weer op om door te varen naar het allermooiste meertje: op 1, 2 en 3 juli 2022 meren we aan bij de Groene Heuvels in Beuningen.

Om ons een hart onder de riem te steken, hebben dj’s Joost van Bellen en St. Paul de ‘Konijnen Hunkeren’ lijst gemaakt: 340 tracks van artiesten die, net als zijzelf, op Down The Rabbit Hole speelden of hadden moeten spelen. Inclusief nummers die over het hunkeren naar ons weerzien gaan. Eén track voor elke dag tot 2 juli 2022. Alles staat, zoals echte dj’s betaamd, in de juiste volgorde. Verzoek vanuit zowel Paul en Joost én ons: druk niet op shuffle maar geniet van de flow. Er zit konijnenbloed, konijnenzweet en konijnentranen in hun werk.

Alle kaartkopers ontvangen automatisch een refund voor hun tickets die in 2020 en 2021 zijn gekocht. Hierover wordt binnenkort een mail met alle details verstuurd. Deze mail ontvang je op het mailadres waarmee je je Ticketmasteraccount hebt aangemaakt. Hou ook je spambox goed in de gaten. De refund wordt uitbetaald aan de oorspronkelijke kaartkoper die bij Ticketmaster bekend is en op het IBAN-nummer waarmee je bestelling is geplaatst. Indien je een ticket van iemand hebt overgekocht, moet je een en ander zelf met de verkopende partij afstemmen.

We’re in this together, let’s stay together!
 
Laatst bewerkt:

Oasiss

Sunset slot
4 okt 2016
2.349
1.003
Net als velen aangeven in het Lowlandstopic (en anderen en ikzelf eerder bij BKS), zou ik het prima vinden mijn ticket te bewaren. Mocht er nog een moment komen dat festivals weer mogen, had ik dan in ieder geval al mijn BKS en DTRH tickets.
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken