Festileaks Festival Draft VIII

wenteldave

Droomheadliner
21 apr 2019
12.512
10.556
Het programma voor vrijdag wordt verder uitgebreid! Tot op heden heeft deze artieste zes albums uitgebracht. Met haar laatste album We've Been Going About This All Wrong is er weer een aanleiding om op tour te gaan. Ze zal voor headliner Björk komen te staan. Het is nog niet The End of the World wanneer ze langskomt, Sharon van Etten!


Supersonic Lake IJssel Festival 2023 - Tot Nu Toe Aangekondigd
Vrijdag

Björk
Sharon van Etten | Mogwai | Perfume Genius | Black Midi
Zaterdag
BadBadNotGood | Turnstile | Lianne La Havas | Arooj Aftab (Curator)
Zondag
Nine Inch Nails
Charlotte Gainsbourg | Yves Tumor

@HollandiaFCB > @theblackmadness
 

EdsjeFCB

Sunset slot
24 jan 2016
2.755
3.693
Deze naam pakken we niet in de laatste plaats om de herinnering aan Rock Werchter 2015. Zo lam als een konijn door een pikstart met de vele biertjes kon ik eigenlijk niet meer. Daar had een vriend gelukkig wel wat voor en daarna gingen we weer als de brandweer. Nog kwalijk hersteld van een kruisbandoperatie was het dansen, zingen en springen geblazen! Een fantastisch optreden beleefd in De Barn en de volgende ochtend wakker geworden met een gigantische kater en een nog dikkere knie. Maar het was het meer dan waard!
Oscar and The Wolf!

@theblackmadness
 

Joslittel

Headliner
17 feb 2016
9.130
10.394
Het wordt tijd om de Jozzdome wat aandacht te gaan geven. Een tent waar alles kan staan maar waar bezoekers vooral erg kunnen genieten van de meer uitdagende bands in het harde genre.

We starten met een van de headliners! Een van de grootste stonerbands en een live lieveling. Ze spelen Dopesmoker volledig live, het volle uur lang, aangevuld met andere toppers. Maak je klaar voor 1,5 uur Sleep.


@ThijsDB
 

Gebruikers die dit onderwerp bekijken