Recente inhoud door Amber

 1. Amber

  Wat luister je nu?

  Ja klopt, inderdaad jammer. Ik heb ze zelf ook op Pinkpop mogen zien, en daarnaast heb ik ze ook in 2013 gezien in de Amsterdam Arena. Echter vond ik het optreden in de Ziggo Dome zelf beter dan het optreden op Pinkpop. Overigens luister ik nu nog steeds Muse.
 2. Amber

  Slowchat

  Damn... ik heb morgen Nederlands examen, hopen dat het een beetje mee zal vallen.. :/ (en sowieso hopen dat alle examens meevallen) Jaa en ook namens mij, iedereen die examens heeft: succes!
 3. Amber

  Slowchat

  Ik kijk altijd series via thewatchseries.to, prima site. (http://thewatchseries.to/episode/game_of_thrones_s6_e2.html)
 4. Amber

  Rate het voorgaande nummer

  Veel te lang, moet korter
 5. Amber

  Rate het voorgaande nummer

  thanks
 6. Amber

  Slowchat

  Dat zal het wel zijn ja... xD
 7. Amber

  Muse

  Niet de hele tour, haha. Overigens wel goed, ze verdienen best wat meer internationale bekendheid. De drie Nederlandse data (en ook de Belgische) hebben allemaal Nothing But Thieves als support act. Ik ben daar echt zo blij mee, Nothing But Thieves is echt een van mijn favoriete bands! :) (net...
 8. Amber

  Slowchat

  Wooooow supergaaf, congrats! Ah balen.. :( misschien dat je nog mail krijgt morgen of zoiets, en anders volgende keer beter! ;)
 9. Amber

  Slowchat

  Gaaaaff, gefeliciteerd! Ik kreeg net een mailtje van 3FM dat ik kaarten heb gewonnen voor de perspresentatie van Pinkpop.
 10. Amber

  Pinkpop 2016

  Eerlijk gezegd geen idee over die metaldag... Overigens staat Black Sabbath exclusief op Graspop in de Benelux, Volbeat headlinet Fortarock en Iron Maiden staat in de Gelredome een aantal dagen voor Pinkpop, dus zij zijn alle drie uitgesloten. The Prodigy staat inderdaad al op Paaspop dus de...
 11. Amber

  Slowchat

  Haha ik ben geen zuiderling maar in het dorp waar ik woon (in Zuid-Holland) wordt er ook flink aan carnaval gedaan en ik ben een van de weinigen die er helemaal niets mee heeft. :')
 12. Amber

  Pinkpop 2016

  Ik denk niet dat dat gaat gebeuren, ik las zoiets dat het waarschijnlijk om een ervaren festivalact gaat en in mijn ogen zijn zij dat (nog) niet echt.. (ik kan het ook mis hebben tho)
 13. Amber

  Ik heb een ticket gekocht voor ...

  Wellicht wel ja haha, maar het gaat mij in principe alleen om Nothing But Thieves. :mrgreen: